Hipstertrosor

Med en hipster kan det aldrig bli fel

På denna sida hittar du ett enormt utbud av Hipster trosor. Vi har allt inom hipster trosor, från den pikanta spetsen till de mer klassiska vardags hipster trosorna. Netlingeri har ett stort urval av trosor, strings trosor, tai trosor, spets trosor, brazilian trosor och tanga trosor.

Den omåttligt populära hipstertrosan är inte bara snygg, den är väldigt bekväm också. Dessutom är den smickrande att bära oavsett vilken kroppstyp du har. Så skäm bort dig med en trosa som omfamnar dina höfter och framhäver din kvinnlighet. Här på Netlingeri finner du högkvalitativa hipsters för alla tillfällen från världsledande underklädesmärken.

Den fantastiska hipstertrosan

Hipstertrosan har låg skärning i midjan och benen och precis som namnet antyder sitter den långt ner på höfterna. Denna trosa täcker nästan allt både fram och bak men passar ändå perfekt under låga byxor och jeans på grund av sin låga skärning. Den populära hipstertrosan uppskattas världen över för sin passform och snygga modell och passar till alla åldrar. Yngre kvinnor dras till trosorna på grund av deras trendiga och sportiga stil medan äldre kvinnor uppskattar deras komfort och att de är lite mer täckande.

Eftersom de är så bekväma passar de perfekt att ha i vardagen och detta är verkligen en trosa som är skön att ha på sig varje dag. Men på grund av sin sensuella och smickrande modell passar de också utmärkt till fest och när du vill känna dig sensuell och sexig. Det finns inget tillfälle när det inte passar med hipstertrosor och många träningstrosor har hipstermodell. Detta beror på att de är bekväma och att de sitter åt så mycket på höfterna att de håller sig på plats och inte kanar ner. Hipstertrosan är alltid det perfekta valet av trosa.

Vilken typ av hipster ska jag välja?

Det finns många olika hipstertrosor att välja på och det är inte alltid så lätt att veta vilka man ska välja. Här följer några råd tips som kan vara bra att tänka på:

 • Om du ska träna eller utföra någon aktivitet där det finns risk att du blir svettig är det bäst att välja trosor i microfiber eller något annat funktionsmaterial. Då sugs fukten upp och leds bort så du kan känna dig trygg och fräsch hela dagen.
 • Välj sömlösa hipstertrosor om du ska ha åtsittande byxor eller kjolar på dig. Då slipper du troskanter som syns igenom.
 • På jobbet och hemma kan det vara väldigt skönt med hipstertrosor i bomull. Bomull andas väldigt bra och kan ofta tvättas i högre temperaturer.
 • Om du vill känna dig extra sensuell och sexig finns det läckra hipsters i spets där en del är helt genomskinliga och har vackra och smakfulla detaljer.
 • På vintern är det skönt att ha en hipstertrosa med extra mycket tyg i under kjolen eller klänningen för att hålla sig så varm som möjligt.
 • Det bästa är att ha många olika hipstertrosor att välja mellan så att det finns något för varje tillfälle. Med en hipster kan det aldrig bli fel.
Här på Netlingeri finns det hipstertrosor för alla kvinnor från märken som till exempel Chantelle, Triumph, PrimaDonna, Freya, Sloggi med fler.

Tvätta dina hipsters på rätt sätt

Eftersom trosorna sitter där de sitter och utsätts för svett, smuts och bakterier är det viktigt att tvätta dem varje gång du använt dem. Genom att ta hand om dina trosor och tvätta dem på rätt sätt kan de behålla sin passform och färg under lång tid. Här följer några råd för att öka livslängden på dina trosor:

 • Om du tvättar i tvättmaskin så tvätta inte dina trosor i högre temperatur än det står i trosorna. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i vissa material. Använd alltid tvättpåse när du tvättar, särskilt om trosorna har pärlor eller andra detaljer.
 • Blanda aldrig vita och färgade underkläder om du vill undvika missfärgning och tvätta aldrig dina trosor med ett blekande tvättmedel.
 • Undvik sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget. Om dina trosor innehåller elastan kan de tappa sin elasticitet och om de innehåller microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
 • Undvik torktumling då det kan slita bort fibrer från trosorna och förkorta livslängden. Värmen kan också förstöra elasticiteten.
 • Häng aldrig dina hipstertrosor på tork i direkt solljus eftersom det kan bleka färgen på dem.
Följ alltid tvättråden från tillverkaren av dina trosor så kommer du att kunna använda dina sköna hipstertrosor under lång tid.

Tvätta dina hipsters på rätt sätt

När du har köpt dina nya trosor, oavsett om tai-trosor, g-strings, hipsters eller alla andra typer, se till att följa tvättråden för att ge dem längsta hållbarhet. Om du är osäker på vad alla de olika tvättsymbolerna står för och hur du ska passa dina nya underkläder optimalt så har vi sammanställt en översikt åt dig här.