Wolford

Stort Wolford urval

Hos Netlingeri hittar du ett alltid spännande utbud av kvalitetstights. Med den mycket populära och inte minst extremt bekväma designen, som du hittar i många varianter från det innovativa österrikiska märket Wolford, garanteras bortskämd i en speciell klass. Wolford är en av världens mest framstående tillverkare av strumpbyxor. De har tillverkat strumpor och strumpbyxor sedan 1949 och deras produkter är kända för sin exceptionellt höga kvalitet.

Sedan de startade har de expanderat och idag producerar de förutom strumpbyxor också kläder, underkläder och badkläder på ett mycket miljömedvetet sätt. Wolford är märket för den medvetna kvinnan som värnar om miljön och vill ha produkter i världsklass.

Wolfords lyxiga strumpbyxor

Med eleganta kreationer och ett öga för detaljer har Wolford tagit världen med storm. Deras produkter omfamnar kvinnokroppen och framhäver dess naturliga form. Här hittar du riktigt bekväma strumpbyxor som håller långt efter att alla andra slitits ut. Dessutom kommer du att känna dig läcker och kvinnlig med Wolfords strumpbyxor under klänningen eller kjolen.

Om du snabbt vill få en perfekt figur kan du välja ett par strumpbyxor som formar kroppen. De håller in magen, ger bakdelen ett riktigt lyft med push-up och får benen att se smalare ut. Alla strumpbyxor passar lika bra till vardags som till fest och Wolford använder bara de finaste materialen. Så skäm bort dig själv med riktig lyx varje dag.

Välj rätt denier

När du ska köpa strumpbyxor är det viktigt att du väljer rätt ”den”, eller denier som det egentligen heter. Denier är ett mått på tjockleken på strumpbyxorna. Ju högre denier det är, desto tjockare är strumpbyxan. Strumpbyxor med låg denier, omkring 10–20, passar bäst på sommaren när det är varmt ute. De är genomskinliga och riktigt fina och skira. Strumpbyxor med normal tjocklek ligger runt 20–60 denier och är de som vanligen används. Strumpbyxor med högre denier, från 60 och uppåt, passar bra om det är kallt ute eller du vill ha mer täckande strumpbyxor.

De praktiska strumpbyxorna

Den största lyxen är nog att ha ett par strumpbyxor från Wolford under kjolen. Men strumpbyxor är inte bara vackra, de är även funktionella:

 • De ger benen ett slätare utseende och döljer blodkärl, blemmor och ärr.
 • Om du blir svettig när det är varmt ute förhindrar strumpbyxorna att benen klistras ihop.
 • De torkar fort om de blir blöta så du behöver inte oroa dig för en regnskur.
 • Mörka strumpbyxor ger illusionen av att benen ser smalare ut än de är.
 • De ger värme åt benen när det är kallt ute.
 • De skyddar mot fästingar eftersom fästingar glider av hala ben.

Länge leve strumpbyxorna från Wolford

När du köpt ett par lyxiga strumpbyxor från Wolford är det klart du vill att de ska hålla så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka hållbarheten och livslängden på dem:

 • För att undvika maskor bör du alltid vara försiktig när du sätter på dig dina strumpbyxor. Ta av dig klockor, ringar och armband innan. Har du vassa naglar kan du använda handskar eller fingervantar när du tar på dig dem.
 • När du använder dina strumpbyxor töjs fibrerna i dem ut så de behöver tvättas efter varje användning för att få tillbaka passformen. Av den anledningen är det bra att ha flera par att växla mellan.
 • Om du tvättar i tvättmaskin bör du använda tvättpåse för att skydda dina strumpbyxor. Undvik sköljmedel då det sätter igen porerna och kan förstöra elasticiteten.
 • Tvätta aldrig dina strumpbyxor i högre temperatur än det som står angivet. För varmt vatten kan skada elasticiteten i dem.
 • Tvätta aldrig strumpbyxor i samma tvättpåse som andra underkläder eftersom exempelvis hakar och byglar kan skada dem. Av den anledningen bör du inte heller förvara dem tillsammans med andra underkläder eller kläder.
 • Följ alltid tvättråden från Wolford för just ditt plagg.

Wolford brinner för miljön

Wolford brinner för miljön och kämpar hårt för en hållbar produktion av sina produkter. De anser att vi bör lämna så få avtryck som möjligt i världen och att vi inte ska lämna något skräp efter oss. Tack vare lång expertis och tillgång till senaste tekniken har Wolford fått fram en hel kollektion med komposterbara kläder som bryts ner inom 60 dagar. Men det slutar inte där utan Wolford har som mål att 50 procent av deras produkter ska vara biologiskt nedbrytbara år 2025.

De har vunnit flera priser för sina produkter, bland annat UK Lingeri Awards 2014 och Innovation Award 2014. De har också fått Cradle To Cradle Gold Award. År 2015 ingick de partnerskap med Bluesign Technologies vilket borgar för en hållbar produktionsprocess. Wolford tar verkligen sitt ansvar som ett världsledande märke på allvar. Välj Wolford om du vill ha vackra, komfortabla kläder av högsta kvalitet samtidigt som du hjälper till att göra den här världen lite bättre.