PrimaDonna BH

Stort PrimaDonna urval

Med en bh från PrimaDonna får du en oöverträffad och unik passform, som är tillverkad i exklusiva material. Du hittar ett brett urval av vackra behåar som har tagits fram för kvinnor med stora bröst från PrimaDonna. Stort utbud av behåar från PrimaDonna-serien: Deauville, Madison, Twist och Orlando.

Primadonna BH

På den här sidan hittar du ett brett urval av vackra behåar som alla har tagits fram för kvinnor med stora bröst från det välkända märket PrimaDonna. När du måste välja ny bh, storlek och passform är två absolut viktiga saker som du alltid måste ha koll på. Det viktigaste måste dock vara att din bh sitter perfekt på din byst, och det gör de vackra BH:arna från PrimaDonna.

Alla vackra BH:ar från PrimaDonna är alla tillverkade i exklusiva material av hög kvalitet. Allt med en helt unik passform och perfekt stöd, vilket säkerställer dig optimalt stöd under hela dagen.

PrimaDonna bh:ar har en perfekt passform

PrimaDonna har tillverkat lyxigt lingerie sedan 1865 och är idag ett världsledande underklädesmärke. Med lång erfarenhet och expertis skapar de fantastiska bh:ar som verkligen hyllar den kvinnliga kroppen och de har specialiserat sig på stora storlekar.

Här på Netlingeri hittar du ett stort urval av vackra och bekväma bh:ar med perfekt passform från PrimaDonna. Prova själv, du kommer inte att bli besviken.

Läckra bh:ar från PrimaDonna

PrimaDonnas bh:ar är kända för att vara av världsklass, med perfekt passform och oklanderlig kvalitet. Du kan välja mellan enkla, eleganta bh:ar och bh:ar med otroligt vackra mönster och färger och läckra detaljer. PrimaDonna har bh:ar för alla tillfällen.

Om du vill ha något du kan känna riktigt vacker och sensuell i har du många figursmickrande bh:ar att välja mellan, med feminina spetsdetaljer som framhäver dina vackra kurvor. Ska du använda en figurnära klänning eller topp kan det passa bättre med en enkel bh-modell utan detaljer, som inte syns genom kläderna lika lätt.

Under en axelbandslös klänning är det väldigt snyggt och praktiskt att välja en bh utan axelband. Denna modell framhäver axlarna och får dem att se bredare ut än vad de är.

Om du vill framhäva bysten är det bra att välja en bh som inte täcker hela bysten, till exempel en balconette-bh. Det är väldigt snyggt under en urringad topp eller klänning och om du vill få bysten att se större ut kan du välja en bh med vaddering. Oavsett vilken bh du bestämmer dig för kommer du att få en bekväm och trendig bh med perfekt passform och toppkvalitet när du väljer PrimaDonna.

Big Cup bh från PrimaDonna

PrimaDonna hyllar kvinnor med former och om du har en större byst så väger den mer och ställer högre krav på din bh. Då kan du med fördel välja en Big Cup bh, som är av extra hög kvalitet för att den inte ska töjas ut och tappa sin stödförmåga.

På en Big Cup bh från PrimaDonna är byglarna, kuporna, och ryggbanden mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Det är för att du alltid ska kunna känna dig trygg och få rätt stöd. Om du vill att din byst ska se mindre ut än vad den är kan du välja en minimizer. Det är en typ av Big Cup bh som har grundare kupform än en vanlig bh, vilket gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se plattare ut.

Det bästa med PrimaDonnas modeller för den stora bysten är att de dessutom är otroligt feminina och snygga.

Vad sägs till exempel om en sexig bh med spetsdetaljer och enastående vackert mönster ända upp till I-kupa? Du kan matcha med en läcker trosa med spets och fina detaljer för att få en perfekt sensuell look. PrimaDonnas mål är att tillverka underkläder som alla kvinnor, oavsett storlek, ska kunna känna sig vackra och eleganta i, och de har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med sina trendiga och vackra bh:ar.

Välj rätt storlek på din bh från PrimaDonna

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek på din bh. En för stor bh ger inte rätt stöd och funktion och en för liten bh kan göra ont och skava. Här följer några råd när du ska beställa din bh från PrimaDonna:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter använder du dig av när du beställer din bh.
  • Följ alltid storleksguiden på den bh du valt.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara på egen hand.
  • Se till så att att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper din nya bh i haken längst ut. Då kan du använda den längre eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och du då kan knäppa den längre in.
  • Om din bh har byglar ska de sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.
  • Mittstycket ska sitta tätt mot kroppen för att du ska få bästa stöd.

Kom ihåg att din kropp förändras hela tiden och det gör även din bh-storlek, därför är det viktigt att mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh.

Hudvänliga bh:ar från PrimaDonna

PrimaDonna tillverkas av belgiska Van de Velde, samma företag som bland annat tillverkar Marie Jo. Alla Van de Veldes produkter är fria från skadliga ämnen och väldigt hudvänliga. Deras leverantörer är certifierade inom OEKO-TEX, vilket garanterar giftfria produkter. Med en bh från PrimaDonna kan du alltid känna dig trygg och din hud kommer att tacka dig.