Badkläder

Här på Netlingeri hittar du läckra baddräkter och bikinis

Sen kom de smarta badkläderna! Årets kollektion erbjuder många smarta modeller och färger, både när det kommer till bikinis, baddräkter och badkläder. Vi strävar efter att erbjuda badkläder för de unga, men absolut även badkläder för den som gillar lite kant på trosan och en topp med bra stöd. Om du är ute efter vackra badkläder som är bekväma och har hög kvalitet har du kommit till rätt ställe. Här på Netlingeri hittar du läckra baddräkter och bikinis för alla modemedvetna kvinnor från marknadens främsta märken.

Vilka badkläder ska jag välja?

Det är klart att man alltid vill vara snygg på stranden eller vid poolen men det är inte alltid så lätt att välja mellan baddräkt och bikini. En baddräkt är ett plagg i en del medan bikinin är tvådelad och de har båda sina fördelar och nackdelar. Vad man ska välja är en smaksak men det kan vara bra att ha både en baddräkt och en bikini, då har man något som passar för varje tillfälle.

Fördelar med en baddräkt är att den sitter på plats även när du rör dig, till exempel om du ska simma eller spela beachvolleyboll. Den döljer också magen om du tycker det är mer bekvämt. Fördelar med en bikini är att den bara täcker det nödvändigaste så du får en mycket snygg solbränna. Du kan mixa och matcha överdelar och underdelar själv så att du får precis den bikini du vill ha och det är lätt att bara byta de blöta bikinitrosorna efter badet.

Om du har en stor byst finner du komfortabla och vackra överdelar i riktigt stora storlekar. Välj gärna en fullkupa för optimalt stöd. Bikinin passar utmärkt för sköna, lata dagar på stranden med sol och bad medan baddräkten är mer praktisk om du ska röra mycket på dig.

Om du har svårt att välja mellan baddräkt och bikini eller inte vill köpa båda två kan du välja en tankini. Det är ett mellanting mellan de båda och den är både snygg och praktisk. Tankinin täcker magen precis som en baddräkt gör, samtidigt som den har fördelen av att vara tvådelad som en bikini. Då kan du själv välja vilken underdel du vill ha till och det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor.

Läckra badkläder som framhäver din kropp

Med hjälp av olika modeller och färger kan du framhäva fördelarna med din kropp eller minimera sådant du inte gillar lika mycket. Här följer några saker som kan vara bra att känna till:

  • Om du vill att benen ska se längre och smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, exempelvis en taitrosa. Om du istället vill framhäva dina kurvor kan du välja en underdel med låg skärning i både midja och ben, till exempel en brazilian.
  • För att framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, exempelvis en balconette eller triangel. Om de har vaddering förstorar de bysten ytterligare. Välj gärna färgstarka och ljusa modeller.
  • Om du istället vill få bysten att se mindre ut funkar det bra att välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering.
  • Du slipper en putande mage och förminskar midjan genom att bära en enfärgad och mörk baddräkt eller en underdel som går högt upp på magen, till exempel maxitrosor. Du kan också välja badkläder med shapewear som håller in magen.
  • Välj en axelbandslös baddräkt eller bikiniöverdel för att framhäva axlarna och få dem att se bredare ut.
  • Vill du tona ner en stor bak och breda höfter kan du välja en enfärgad och mörk underdel tillsammans med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från nederdelen av kroppen och hamnar istället på överdelen.

Oavsett vilken typ av bikini eller baddräkt du bestämmer dig för är det viktigt att du själv trivs i den och känner dig vacker och bekväm. Hos oss hittar du vackra och bekväma badkläder från märken som Seafolly, Tommy Hilfiger, Primadonna och Wiki med flera.

Gör dig redo för sommarlovet med de perfekta badkläderna

Det är alltid spännande att se vad nästa säsong kommer att överraska dig med. Det kan vara helt nya modeller som du inte sett förut, eller så är det säsongsfärgerna som kommer och överraskar dig. Det är omöjligt att veta, men en sak du kan vara säker på är att de nya föremålen och de nya designerna alltid kan hittas här på netlingeri.ses webbshop.

Följ hemsidan och var redo på den nya säsongsbetonade produkter, så du kan säkert få precis det du vill ha, i rätt färger eller modeller. Vänta inte med att knäppa hem ditt favoritbikiniset, eftersom badkläderna säljs snabbt. Det vore synd om du väntar en dag och sedan är din storlek borta.

Du hittar badkläder i alla kroppstyper, som kan vara både med klassiska mönster eller färger, men också med utmanande detaljer och i fräscha färger. Alla bikiniöverdelar, bikinitrosor och baddräkter har sin egen vackra design. Välj badkläder från Marie Jo, Calvin Klein, Wiki, PrimaDonna och Triumph. Det kommer definitivt att finnas något för dig och dina silhuetter.

Ta hand om dina badkläder

När du hittat dina perfekta badkläder är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt så att de håller så länge som möjligt. Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj dina badkläder försiktigt i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.

Handtvätta alltid dina badkläder om inget annat står i dem och tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd helst kallt vatten. Blek, stryk eller torktumla aldrig dina badkläder. Solljus kan bleka färgerna på dina badkläder så undvik att hänga dem på tork i direkt solljus eller häng dem in och ut. Alla badkläder här på Netlingeri är av väldigt hög kvalitet och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem under lång tid.