Triumph BH

VORES KUNDER SIGER

 

 

Triumph bh

Triumph grundades år 1886 och har sedan dess försett kvinnor runt om i världen med underkläder av toppkvalitet, och mest kända är de för sina fantastiska bh:ar.

Redan på 90-talet tog de bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter och de använder sig bara av ekologisk bomull av hög kvalitet. Deras spännen är dessutom nickelfria.

Om du vill ha en bh med utsökta detaljer, fantastiskt material och perfekt passform kan du med gott samvete välja Triumph.


Big Cup bh från Triumph

Vi på Netlingeri tycker det är viktigt att alla kvinnor kan känna sig vackra och bekväma i sina underkläder, oavsett vilken storlek de har, och därför har vi ett stort utbud av Big Cup bh:ar från Triumph.

En stor byst ställer högre krav på bh:n och på en Big Cup bh är kuporna, byglarna och ryggbanden mer stabila och slitstarka än på vanliga bh:ar. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut eller tappa stödförmågan.

En minimizer är en typ av Big Cup bh och den får bysten att se mindre ut än vad den är. Bygeln i en minimizer är en storlek större än i andra modeller och kupformen är grundare. Detta gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen, med resultatet att den ser plattare ut.

Kom ihåg att även om en bh har vaddering betyder det inte alltid att den ger större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart ge extra stöd och skapa en slät, rundad form på bysten.

Triumph har otroligt vackra Big Cup bh:ar med fina detaljer och fantastiska material.


Skäm bort dig med en underbar bh från Triumph

Alla bh:ar från Triumph är tillverkade med kärlek och respekt för den kvinnliga kroppen och alla dess former. Triumph har bh:ar för alla kvinnor och tillfällen.

Med en sport-bh från Triumph får du optimalt stöd, full rörlighet och perfekt komfort. Du kan dessutom känna dig fräsch och trygg under hela träningspasset tack vare det ventilerande materialet. Du hittar olika snygga modeller och färger att välja mellan.

Det finns läckra bh:ar med push-up som passar perfekt under urringade toppar och klänningar. De har extra vaddering och formar bysten uppåt, vilket får den att se större ut än vad den är.

En amnings-bh från Triumph är designad för att ge bra stöd, vara bekväm och göra amningen så enkel som möjligt. Du kan öppna och stänga kuporna med en hand så att du slipper ta av dig bh:n eller lägga ifrån dig ditt barn när du ska amma.

Välj en axelbandslös bh om du ska bära en topp eller klänning utan axelband. Den framhäver axlarna och får dem att se bredare ut.

Detta är bara några exempel på det stora urval av bh:ar från Triumph du hittar hos oss.


Välj rätt storlek på din bh

När du hittat den perfekta bh:n för dig är det viktigt att du väljer rätt storlek för att få perfekt funktion och optimalt stöd:

 • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Dessa mått i centimeter använder du dig av när du beställer din bh. Följ alltid storleksguiden på bh:n du valt.
 • Be gärna om hjälp med att mäta eftersom det är väldigt viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen.
 • Se till så att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper din nya bh i haken längst ut. Då kan du använda den längre eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och du då kan knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
 • För bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.
 • Byglarna ska rama in bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.
 • Din kropp förändras ständig och det gör även bh-storlek. Därför är det viktigt att du mäter dig på nytt varje gång du ska köpa en ny bh.


Ta hand om din bh från Triumph

När du köper en riktigt fin bh är viktigt att ta hand om den så att den håller så länge som möjligt. Här följer några råd som kan vara bra att tänka på:

 • Handtvätta alltid din bh om det inte står något annat i tvättråden.
 • Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd helst kallt vatten.
 • Knäpp alltid bh:n innan tvätt för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.
 • Förvara dina bh:ar plant, till exempel i en byrålåda.
 • Din bh behåller spänsten längre om den får vila ett par dagar mellan varje användning så att textilfibrerna får återhämta sig.

Om du följer tvättråden från Triumph kommer du att kunna njuta av din bh under lång tid.