Triumph

Triumph gör vackra och fashionabla underkläder med fina detaljer

Triumph underkläder tillverkas i Österrike och är idag ett av de största varumärkena på den danska marknaden. Designmässigt, Triumph BH:ar och Triumph trosor breda, och de har många klassiker och storsäljare som säljs år efter år.

Det är inte utan anledning som Triumph säljs över hela världen, och givetvis även här på Netlingeri.se.

Se alla våra: Triumph BH:ar
Se alla våra: Triumph Trosor

Netlingeris utbud av Triumph underkläder och underkläder

På Netlingeri har vi ett brett urval av underkläder, inklusive ett stort urval av Triumph underkläder . Triumph betyder bortskämd och är din garanti för att kvalitet och design alltid är i fokus. Oavsett om det är en bh med spets, en praktisk bh eller om det är en vardagsbh du är ute efter så hittar du hela det breda utbudet från Triumph hos Netlingeri.

Du hittar både Triumph basics modeller där bl.a. vikt läggs vid rätt materialval och att det är underkläder du kan använda varje dag utan att någonsin tröttna på det.

Du kan även hitta de fina modekollektionerna fyllda med vacker design, spets och i det övergripande underkläderna som får dig att känna dig som en miljon. Triumph erbjuder dig även nattkläder, sport-BH:ar som kan minska upp till 75 % av bröströrelserna när du tränar. Om det är badkläder eller shapewear du letar efter så kan du förstås också hitta det.

Exklusiva Triumph underkläder

Triumph grundades år 1886 och är ett världsledande märke inom underkläder. Deras produkter är av toppkvalitet och deras motto är ärlighet, integritet och respekt för andra. Redan på 90-talet tog de bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter och de använder sig bara av ekologisk bomull av hög kvalitet. Deras spännen är dessutom nickelfria. Om du vill ha kläder med utsökta detaljer, fantastiska material och perfekt passform kan du med gott samvete välja Triumph.

Förstklassiga produkter från Triumph

Med passion för underkläder och en enorm kunskap inom området producerar Triumph moderiktiga och vackra kreationer. Deras produkter finns i hela världen och på Netlingeri är vi stolta över att ha ett riktigt stort utbud från Triumph. Här finns något för alla kvinnor och tillfällen.

Du hittar feminina och läckra baddräkter och bikinis i olika färger och modeller. Matcha din bikini precis som du vill ha den så att den blir perfekt för just dig. Om du är ute efter plagg som håller in och formar magen och baken ska du välja shapewear. Det finns toppar, bodys och trosor som hjälper dig att få den där perfekta figuren på nolltid.

Du kan välja mellan många snygga trosor i olika modeller, färger och material. Välj en trosa i microfiber som leder bort fukt om du ska sporta eller utöva någon aktivitet där du kan bli svettig. För en hemmakväll i lugn och ro kan du mysa ner dig i sängen eller soffan med en härlig och skön pyjamas i bomull. Mest kända är nog Triumph för sina fantastiska bh:ar.

Fantastiska bh:ar från Triumph

Triumph har ett stort utbud av vackra och eleganta bh:ar med perfekt passform. Här finner du något för alla smaker och tillfällen, även i stora storlekar. Det finns många olika modeller att välja på och det är viktigt att välja en bh med just den funktion du vill ha.

En stor byst ställer högre krav på bh:n och på en Big Cup bh är kuporna, byglarna och ryggbanden mer stabila och slitstarka än på vanliga bh:ar. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut eller tappa stödförmågan.

En minimizer är en typ av Big Cup och den får bysten att se mindre ut än vad den är. Bygeln i en minimizer är en storlek större än i andra modeller och kupformen är grundare. Detta gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen, med resultatet att den ser plattare ut. En bh med push-up är raka motsatsen till en minimizer. Den har extra vaddering och formar bysten uppåt, vilket får bysten att se större ut. Passar mycket bra om du ska ha något urringat på dig.

Med en sport-bh får du optimalt stöd och perfekt komfort. Du kan dessutom känna dig fräsch och trygg under hela träningspasset tack vare det ventilerande materialet. Sport-bh:ar från Triumph finns i olika snygga modeller och färger och ger full rörlighet.

En bh med fullkupa är högt skuren och har kupor som täcker hela bysten. Denna typ av bh håller verkligen bysten på plats. Den separerar bysten och ger optimalt stöd. En balconette-bh täcker bara en del av bysten och passar bra om du vill ha något med urringning på dig. Triumph har även snygga och bekväma amnings-bh:ar med optimalt stöd.

Kom ihåg att även om en bh har vaddering betyder det inte alltid att den ger större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart ge extra stöd och skapa en slät, rundad form på bysten.

Välj rätt storlek på din bh från Triumph

Det är viktigt att välja rätt storlek på din bh för att få perfekt funktion och optimalt stöd.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där bysten är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att hasa ner. Dessa mått i centimeter ska du använda dig av när du beställer din bh. Följ alltid storleksguiden på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp med att mäta eftersom det är väldigt viktigt att måttbandet ligger rakt runt ryggen.
  • När du har en ny bh ska du se till att du knäpper den i haken längst ut. Det ökar hållbarheten eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
  • För bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.
  • Byglarna ska rama in bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.

Ta hand om dina underkläder från Triumph

Om du tar hand om dina underkläder och badkläder från Triumph och följer tvättråden kommer du att kunna njuta av dem under en lång tid. Triumph finns i hela världen och att köpa produkter av detta märke är en garanti för toppdesign och toppkvalitet.