Triumph badkläder

Exklusiva Triumph badkläder

Med badkläder från Triumph får du badkläder som är både moderna och som passar din kropp perfekt. På denna sida hittar du ett stort sortiment av vackra badkläder från det tyska märket Triumph. Alltid ett stort utbud av badkläder, bikinis och baddräkter på Netlingeri.se.

Om du letar efter vackra och feminina badkläder som dessutom är bekväma och hudvänliga är Triumph det perfekta märket för dig. Deras badkläder har utsökta detaljer, perfekt passform och är tillverkade i behagliga och exklusiva material. Triumph grundades år 1886 och är ett av världens ledande underklädesmärken. Alla deras badkläder är av toppkvalitet och deras motto är ärlighet, integritet och respekt för andra.

Triumphs vackra baddräkter

Det finns många fördelar med att välja en baddräkt när du ska köpa badkläder. Den passar alla kroppstyper och ger mer rörelsefrihet eftersom den sitter kvar där den ska, oavsett om du ska åka vattenskidor, simma eller jogga på stranden.

Baddräkterna från Triumph är otroligt smickrande för figuren och många kvinnor känner sig mer bekväm i en baddräkt än en bikini. Den hjälper till att hålla in magen lite och så de slipper oroa sig för en putande mage när de går runt på stranden eller vid poolen. Det finns några små saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa nya badkläder.

En baddräkt med djup v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck, medan en axelbandslös baddräkt, eller en bandeau, framhäver axlarna och får dem att se bredare ut. Om du vill framhäva och förstora bysten kan du välja en baddräkt med vaddering i kuporna. Triumphs baddräkter ger bra stöd åt bysten och finns även i stora storlekar.

Har du en stor byst och vill få den att se mindre ut än vad den är kan du välja en enaxlad baddräkt, eftersom den osymmetriska skärningen får bysten att se mindre ut. Tänk på att ljusa färger förstorar medan mörka färger förminskar. Oavsett vilken baddräkt du bestämmer dig för kommer du att få perfekt passform och oklanderlig komfort när du väljer Triumph.

Läckra bikinis från Triumph

En bikini täcker bara det nödvändigaste och det är lätt att få en perfekt solbränna. Dessutom är det fantastiskt praktiskt att bara kunna byta de blöta bikinitrosorna efter badet. Triumph har väldigt vackra och trendiga badkläder och när du köper en bikini får du själv matcha ihop överdelar och underdelar, så att du får en bikini som passar just din kropp. Om du vill framhäva bysten kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten. Välj gärna en överdel med vaddering, starka färger, mönster och detaljer.

Har du en stor byst och vill få den att se mindre ut än den är kan du välja en enfärgad, mörk bikiniöverdel som täcker hela bysten, och undvika vaddering som förstorar. Välj en bikiniunderdel med högt skurna ben om du vill få benen att se längre och smalare ut. Även knytband och ränder hjälper till att få benen att se längre ut.

För att förminska midjan kan du välja en enfärgad bikinitrosa med hög midja i någon mörk färg, den döljer magen och hjälper till att hålla in den. För att framhäva midjan kan du välja en bikinitrosa med högt skurna ben och ganska låg skärning i midjan. Volanger, starka färger eller andra detaljer hjälper också till att dra blickarna till midjan.

För att tona ner en stor bak och breda höfter kan du välja en enfärgad och mörk underdel tillsammans med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från nederdelen av kroppen och hamnar istället på överdelen. Oavsett vilka badkläder du köper från Triumph kommer du att få vackra och feminina kreationer med toppkvalitet och en känsla av lyx.

Ta hand om dina exklusiva badkläder från Triumph

Badkläderna från Triumph är hudvänliga och tillverkade i exklusiva material. De är certifierade med OEKO-TEX, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga och förbjudna ämnen. Redan på 90-talet tog Triumph bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter och deras spännen är dessutom nickelfria. Bara det bästa är gott nog åt de som bär Triumph.

När du köper lyxiga och exklusiva badkläder från världsledande märken som Triumph är det viktigt att ta hand om dem och tvätta dem på rätt sätt så att de behåller färgen och passformen så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handtvätta alltid dina badkläder och tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten i dem, så använd gärna kallt vatten.
  • Torktumla aldrig dina badkläder eftersom det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Blek eller stryk aldrig dina badkläder.
  • Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt dina badkläder i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.
  • Undvik att hänga dina badkläder på tork i direkt solljus, eftersom det kan bleka färgerna på dem.

Följ alltid tvättråden från Triumph så kommer du att kunna njuta av dina exklusiva badkläder under lång tid.