BH med bygel

BH med bygel - Se det stora BH-utbudet

En bygel-BH har en u-formad plastbygel eller metallbygel i kupan som sitter precis under bysten. Byglarna ger bysten ett lyft och stöd och komfort. En BH med bygel funkar lika bra till en liten byst som till en stor. Här på Netlingeri hittar du vackra, trendiga och komfortabla bygel-BH:ar med hög kvalitet och perfekt passform för alla kvinnor.

Vilken BH med bygel ska jag välja om jag har liten eller normal byst?

Det finns många olika modeller att välja mellan när du ska köpa en BH med bygel och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Det viktigaste brukar vara att välja rätt BH till rätt tillfälle. Om du ska sporta eller utöva någon annan aktivitet där du behöver extra stöd är det bra att välja en sport-BH. Hos oss hittar du sköna sport-BH:ar med byglar som ger optimalt stöd. I en sport-BH är det dessutom funktionsmaterial som andas och leder bort fukt. Vill du att bysten ska se större ut än den är kan du välja en bygel-BH med push-up. Den framhäver bysten och får den att se större ut och är väldigt snygg att ha under en urringad topp eller klänning. Du kan också välja en BH med extra vaddering.

Vi har supersköna amnings-BH:ar med bygel som du kan öppna kuporna på med en hand. På så vis behöver du aldrig lägga ner ditt barn när du ska amma. Om du vill ha en feminin och sexig BH finns det massor med läckra bygel-BH:ar att välja mellan. Vi har bygel-BH:ar för alla tillfällen och för alla kvinnor. Alla våra BH:ar är av väldigt hög kvalitet och kommer från märken som till exempel Triumph, Chantelle, PrimaDonna och Marie Jo.

Vilken BH med bygel passar bäst om jag har en stor byst?

Många kvinnor med stor byst föredrar en BH med bygel eftersom den ger så bra stöd åt bysten. Det finns många olika modeller att välja mellan men för att få det absolut bästa stödet är det en bra idé att välja en Big Cup BH, som har byglar i kuporna. En stor byst väger mycket och ställer höga krav på din BH. På en Big Cup BH är kuporna, byglarna och ryggbandet mer stabila och slitstarka än på en vanlig BH. Delarna i BH:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut eller tappa stödförmågan.

En minimizer är en typ av Big Cup BH som ger illusionen av att bysten är mindre än vad den är. Bygeln i denna BH är en storlek större än i andra modeller och kupformen är grundare. Detta gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen, vilket resulterar i att den ser plattare ut. Du finner ett stort utbud av läckra och bekväma Big Cup BH:ar hos oss från världsledande märken som till exempel PrimaDonna och Freya.

Välj rätt storlek på din BH med bygel

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek på din BH för att få perfekt passform och funktion. Men om du ska köpa en BH med bygel är det extra viktigt att välja rätt storlek eftersom byglarna måste sitta helt rätt runt bysten, annars kan du få väldigt ont.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där bysten är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Dessa mått i centimeter ska du använda dig av när du beställer din BH.
  • En del märken, som till exempel det engelska företaget Freya, använder sig av tum istället för centimeter. Titta alltid på storleksguiden på din BH för att vara säker på att det blir rätt storlek.
  • Se till så att BH-bandet ligger helt rakt över ryggen och att du knäpper din nya BH i haken längst ut. BH-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på BH:n som bär upp och stödjer bysten.
  • För bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.
  • Bygeln ska sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.

Din kropp förändras hela tiden och det gör även din BH-storlek. Av den anledningen är det viktigt att du mäter dig varje gång du ska köpa en ny BH så att du kan vara säker på att få rätt storlek.