Balconette BH

Ett stort urval av Balconette-BH:ar

Om du letar efter den perfekta balconette-BH:ar, som får dina bröst att sitta bra och ge rätt stöd, så har vi på denna sida samlat hela vårt utbud av balconette-BH:ar från populära och erkända underklädesmärken - Marie Jo, Chantelle och PrimaDonna.

En balconette-BH ger din byst ett litet lyft och en fin, rund form, som nästan är som en balkong för dina bröst. Vårt sortiment erbjuder ett antal modeller i olika stilar och nyanser, som är inspirerade av de senaste trenderna och tendenserna inom underklädesbranschen. Hitta din favorit balconette-BH och unna dig läckra underkläder som ger dina bröst precis rätt lyft.

Balconette-BH – vacker kavaljergång och det perfekta lyftet

En balconette-BH har ett horisontellt snitt, där kupan går rakt över bysten. Det gör att din byst får det perfekta lyftet och centreras så att toppen av din byst blir synlig. Samtidigt kommer din kavalkad också att visas på finaste sätt.

Banden sitter längre ut än på andra BH-modeller, vilket gör att en balconette-BH är självklar under tröjor eller klänningar som har en bred urringning. BH:arna passar bland annat bra till lågt skurna klänningar och tröjor där bysten ska synas. Sammantaget är en balconette-BH en smickrande modell som ser bra ut på de allra flesta människor.

Ge dina bröst det bästa stödet och passformen

En av de viktigaste sakerna med en BH är att den ger dina bröst rätt stöd. Detta är något du är garanterad när du väljer en balconette-BH. Balconette-BH:ar är designad för att ge en perfekt passform och bästa stöd för din byst. Det finns ett hav av modeller och mönster. Bland annat där tyget är tunt, och även modeller som är tjockare, som formar och stödjer lite mer. Balconette BH:ar finns i olika utföranden. Modeller där tyget är helt tunt och modeller som är något tjockare och som formar och stödjer dina bröst lite mer. Balconette BH:ar är designade så att det inte bara är dina axlar som ska bära vikten, vilket är en av deras största styrkor.

Föredrar du en mer romantisk look hittar du även modeller i vackra nyanser och med elegant spets som kompletterar den feminina, romantiska looken. Vill du däremot ha något mer diskret så hittar du även mer neutrala modeller som kan användas för alla tillfällen. Oavsett vilken balconette-BH du väljer så är du garanterad bra stöd och passform för dina bröst.

Se vårt stora utbud av balconette-BH här!

Här på Netlingeri.se hittar du alltid ett stort urval av balconette-BH:ar i olika storlekar, färger, design och material. Är du till en feminin look så hittar du här på sajten modeller designade med mesh, broderi, spets och små fina detaljer. Föredrar du däremot den enklare looken med släta kupor, som passar under en t-shirt så att BH:ar inte syns under kläderna, så hittar du även detta på denna sida. Vi har något för alla smaker och behov om du letar efter en balconette-BH.

På Netlingeri vill vi att alla kvinnor ska känna sig bekväma för alla tillfällen, oavsett om de är hemma eller på ett festligt evenemang. Få den perfekta looken med rätt passform och snitt. Om du letar efter rätt balconette-BH så har vi säkerligen rätt modell för dig.

Köp din nästa balconette-BH online på Netlingeri

Här på Netlingeri.se hittar du ett stort urval av balconette-BH:ar med perfekt passform för alla kvinnor. Och det är just därför vår balkongkategori alltid är fylld med moderna och välpassande BH:ar för dig som vill visa upp från din barm ett lätt lyft och en fin barm. Vi är därför säkra på att du kan hitta en bekväm balkongmodell som passar dig och din personliga stil.

Utforska vårt stora utbud av läckra balconette-BH:ar, där passform, kvalitet och design är precis vad som passar din byst. Vi levererar direkt hem till dig inom några arbetsdagar, så att du kan använda din nya balconette-BH på nolltid. Webbshopen är öppen dygnet runt och året om, så du kan handla underkläder när det passar dig. Att handla nya underkläder online kan inte vara enklare.