Underkjolar

Letar du efter den perfekta underklänningen?

Som namnet antyder är underkjolar gjorda för att bäras under en klänning eller en kjol och topp. På denna sida har vi samlat Netlingeris utbud av underkjolar och underkjolar. De finns i olika färger och längder så att du har bästa möjliga chans att hitta en som passar dina behov. Den som är som en smekning mot huden och gör att dina klänningar får ett underbart fall? Då har du kommit till rätt ställe. Här på Netlingeri hittar du vackra och bekväma underklänningar av högsta kvalitet. Kanske hittar du det du söker här hos oss.

När underklänningar är oumbärliga

Är du trött på kjolar och andra klädesplagg som klibbar fast mot kroppen eller strumpbyxorna? Har du varit med om att din klänning nypts fast mellan skinkorna på ett mycket osmickrande sätt när du böjt dig ner? Klättrar och korvar sig kjolen när du går?

En underklänning fungerar som ett innertyg och ger en glatt yta mot plagget du bär så att det glider mjukt istället för att fastna. Den jämnar ut ojämnheter och ger ett underbart fall på klänningen, det vet nog alla. Men att bära en underklänning gör mycket mer nytta än så. Underklänningar är mjuka och sköna och skyddar din hud mot tyget i de yttre plaggen. Det gör att du kan köpa klänningar i vilken material som helst, och oavsett om de har material som kliar, skaver eller är obekväma på andra sätt, är det inget som kommer att störa dig. Om du ska använda en figurnära klänning eller kjol, så finns det alltid risk att troskanterna kommer att synas igenom. Om du vill undvika det kan du alltid välja stringtrosor eller sömlösa trosor, men om du hellre vill kunna använda vilka trosor som helst suddar en underklänning ut alla synliga troskanter.

En omlottklänning är ett väldigt trendigt och vackert plagg att bära men det finns alltid en risk för glipor här och där. Med en underklänning slipper du att ofrivilligt visa upp alltför mycket av din kropp. Ska du bära en genomskinlig klänning på festen eller använda en kort kjol som kan blåsa upp är det väldigt vackert och elegant med en underklänning som syns, istället för att visa trosorna. Hos oss hittar du flera vackra och bekväma underklänningar i toppkvalitet att välja mellan, från märken som till exempel Triumph, Mey och Chantelle.

Rätt underklänning till rätt tillfälle

Här hittar du flera vackra underklänningar att välja mellan och det viktiga är att välja rätt underklänning till rätt tillfälle. Att välja rätt färg på dina underklänningar är A och O. Om du ska bära en vit eller ljus klänning behöver du en vit eller hudfärgad underklänning och om du ska bära en mörk klänning behöver du en svart eller mörk underklänning, så att den inte lyser igenom.

Det är också viktigt att tänka på att välja rätt längd på din underklänning. Om du ska använda en lång klänning kan du välja mellan en lång och en kort underklänning. Om du däremot ska ha en kort klänning på dig behöver du en underklänning som också är kort. Om du inte vill ha en hel underklänning men ändå vill ha något på nederdelen av kroppen kan du välja en underkjol istället. En slät underklänning passar bra till alla sorters klänningar och kjolar. Hos oss hittar du enkla och eleganta underklänningar men även sexiga med läckra detaljer. Det finns något för varje tillfälle. Och varför nöja dig med att bara använda den under kläderna? Vissa av våra underklänningar är så vackra att du till och med kan använda dem som klänningar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Underklänningar med shapewear

Om du vill strama upp kroppen och släta ut några extrakilon, så att den där läckra klänningen blir att sitta helt perfekt, kan du välja underklänningar med shapewear. De lyfter och formar din kropp och ger dig en slankare silhuett. Shapewear tillverkas av starka material och i en underklänning kan den lyfta baken, hålla in magen och forma låren. En del klänningar gör allt detta på samma gång. Shapewear i underklänningar har för det mesta en medelformande effekt och hjälper effektivt till så att du får den figur du vill ha. Dessutom ger de stöd och är ofta väldigt bekväma att bära. När du beställer underklänningar med shapewear ska du använda samma storlek som du brukar använda. De ska sitta åt lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till kroppen.

Ta hand om dina underklänningar

Om du tar hand om dina underklänningar och tvättar dem på rätt sätt ökar du livslängden på dem. Här följer några råd:

  • Tvätta aldrig i högre temperatur än det står på tvättråden eftersom för varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
  • Blek eller kemtvätta inte din underklänning.
  • Undvik sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och förstöra elasticiteten.
  • Torktumla aldrig eftersom det sliter bort fibrer i tyget och förkortar livslängden, dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Följ alltid tvättråden från tillverkaren av din underklänning så kommer du att kunna njuta av den under lång tid.