PrimaDonna Badkläder

PrimaDonna badkläder för alla smaker

PrimaDonna är kända för sina vackra badkläder som är speciellt framtagna för kvinnor med stor byst. Ända sedan 1865 har det exklusiva varumärket producerat underkläder, inklusive vackra badkläder, baddräkter och bikini med en oöverträffad passform och en elegant och exklusiv design.

På denna sida hittar du ett brett utbud av vackra badkläder från det välkända märket, alla modeller med samma unika och bra passform som resten av de många exklusiva produkterna från det populära märket. Badkläderna från PrimaDonna är allt producerat i läckra kvaliteter som går outhärdligt bra med resten av varumärkets image och värderingar, för att skapa unika underkläder riktade till kvinnor med stora bröst.

Har du hittat rätt matchning till stranden?

Det är inte naturligt för alla kvinnor att hoppa in i nya och smarta badkläder varje sommar. Och så fort den efterlängtade sommaren tillkännager sin ankomst hoppar inte alla direkt i baddräkten, den lilla bikinin eller den smarta tankinin. För vissa kvinnor kan det till och med vara gränsöverskridande att behöva visa upp sin kropp i de minimala kläderna.

För kvinnor med stora bröst kan det till och med kännas överväldigande att hitta rätt badkläder. Eftersom en stor byst kräver perfekt fokus på passform och stöd. Alla märken har inte storlekar så stora som ibland krävs. Här kan det för vissa kvinnor naturligtvis kännas svårt och ohanterligt.

Det finns dock absolut ingen anledning att känna så. För med PrimaDonnas många olika modeller av smarta och moderiktiga badkläder hittar du säkert också de badkläder som passar dig perfekt.

Bland de vackra badkläderna från PrimaDonna hittar du bland annat vackra baddräkter, tankinis , olika bikinitrosor med både hög och låg midja, och bikiniöverdelar med och utan inlägg. Badkläderna är tillverkade i läckra material och allt i vackra, moderiktiga färger som är skapade med en komfort som passar särskilt kvinnor med stora bröst.

Vill du behålla den vackra färgen på dina PrimaDonna-badkläder?

Det är viktigt att komma ihåg att behandla dina badkläder korrekt. Rätt behandling gör att den kan hålla sig vacker länge. Om du har köpt en uppsättning av de vackra badkläderna från PrimaDonna är du säkerligen också intresserad av att hålla den vacker väldigt länge.

Förutom att behandla den väl när du bär badkläderna, så som du att tvätta det har också stor inverkan på hur badkläderna håller.

När du tvättar dina badkläder måste du tvätta dem på ett skonsamt sätt så att de behåller sin form och färg. Det kan du göra genom att tvätta den på låg temperatur i din tvättmaskin, eller så kan du tvätta badkläderna för hand. Om det finns en bygel i badkläderna är det oftast den bästa idén att tvätta den för hand. Använd tvättmedel som är skonsamt och lös det alltid i det varma vattnet innan du sätter i badkläderna.

Klor och saltvatten är tuffa odds för din hud, och det gäller även dina badkläder. Efter ett dopp i klor eller saltvatten är det därför en mycket bra idé att skölja badkläderna fria från klor och salt. Om inte går det utöver både färgen och elasticiteten i tyget och badkläderna blir därför snabbt tråkiga och ointressanta att titta på.

Letar du efter snygga badkläder som tar hänsyn till din passform och är även designad speciellt för kvinnor med stora bröst. Då är de många olika modellerna från PrimaDonna värda att leta efter. Köp dina badkläder från PrimaDonna hos oss och känn hur varje design tar unika hänsyn till dig och dina behov.