Sloggi

Sloggi underkläder för alla smaker

Sloggi underkläder är kända för sin bra passform. Från Sloggi har vi valt att lagerhålla både vuxna damer och unga kvinnor. Double comfort och Zero Feel är den klassiska serien från Sloggi. Hitta Sloggi-trosor och Sloggi-bh för alla smaker.

Alla Sloggi-kalsonger har det gemensamt att de älskar tvättmaskinen. Vita Sloggi trosor i bomull kan tvättas i 95 grader, så de blir helt rena, samtidigt som passformen bibehålls och förblir vita. Se alla våra: Sloggi trosor och Sloggi hipster.

Brett sortiment från Sloggi

Sloggi har ett brett sortiment, både av bastrosor i modal eller bomull men även ett varierat utbud av behåar, som finns med eller utan bygel. Is If letar du efter bastrosor som är sköna att ha på vardagar eller på fest, då har du kommit rätt. Sloggi ger dig möjlighet att välja bland många trosmodeller, så att du kan få den modell som passar din kroppsform bäst.

Se sloggis utbud av BH:ar, där du både hittar de klassiska bomullstopparna men även de trendiga BH:arna med bygel, spets och vackra detaljer.

Oavsett om du väljer bomullstrosorna eller trosorna med spets, kvalitet och material fortfarande vara superbra och bekväm att röra sig i. Sloggi vill att du ska få den bästa upplevelsen av deras produkter och att du får reda på att välmående inifrån har stor betydelse för välmåendet på utsidan.

Sloggi

Glöm obekväma underkläder som går sönder efter några tvättar. Sloggi är märket för dig som har komfort och kvalitet som högsta prioriteringar när du köper underkläder. Sloggis produkter är supermjuka, skaver inte och ger total rörelsefrihet. Materialen i underkläderna är dessutom speciellt framtagna för att vara slitstarka och hålla länge. Så skäm bort dig med riktigt komfortabla underkläder som håller tvätt efter tvätt.

Stort urval från Sloggi

Här på Netlingeri har vi ett stort urval med underkläder från Sloggi som du kan lyxa till det med. Alla produkter är bekväma och hållbara och passar lika bra i vardagen som till fest. Det finns många olika trosor för dig att välja mellan. Ett par läckra taitrosor gör så att dina ben ser längre ut och passar perfekt under kläder med hög midja då de håller kläderna på plats.

Ett par sexiga och snygga stringtrosor visar mycket hud och passar till alla tillfällen, framför allt på sommaren när det är varmt ute. Med ett par stringtrosor under åtsittande kläder syns inte troskanterna.

Eller kanske är favoritmodellen ett par härliga maxitrosor som dessutom värmer skönt på vintern när det är kallt ute. Vi har snygga och bekväma bh:ar som tillåter dig att andas och ger en riktig känsla av frihet. Här kan du välja på toppar i olika modeller och färger. Välj en snygg topp i någon läcker färg att visa upp på festen eller välj en mer diskret topp att ha under kläderna när du inte vill att den ska synas. Sloggi har något som passar alla.

Sloggis hållbara och bekväma underkläder

Ända sedan Sloggi startades 1979 har det varit deras målsättning att skapa de mest bekväma och hållbara underkläderna på marknaden. Därför har det varit viktigt att ta fram riktigt bra material för att det ska kunna uppfylla deras höga förväntningar. Från början använde sig Sloggi av olika bomullsmaterial men med tiden började de även använda sig av microfiber eftersom det andas och håller lika bra som bomull.

Både bomull och microfiber absorberar fukt. Skillnaden på de två är att microfiber transporterar bort fukten medan bomullen suger i sig den. Så nu kan du välja vilken funktion på underkläderna du helst vill ha. Sloggis Double Comfort-serie innehåller en stor andel bomull och passar dig som älskar bomull.

Vilka material har Sloggi i sina produkter?

  • Viskos, kallas även för konstsilke eftersom det påminner väldigt mycket om silke i känsla och kvalitet. Viskosen är mjuk, sval, slitstark och skrynklar inte. Den andas och behåller färgerna bra när den färgas. Den är även lättskött och har ett väldigt fint fall.
  • Modal, påminner mycket om viskos och har liknande egenskaper. En skillnad är att modal är starkare än viskos i vått tillstånd och klarar exempelvis tvätt bättre. Modal har också hårdare miljökrav och kontroller.
  • Polyamid, är väldigt tåligt, slitstarkt och elastiskt. Det här materialet har en väldigt lång livslängd vilket gör det bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Polyamid är även känt som nylon.
  • Elastan, är enormt stretchigt och används ofta i underkläder tillsammans med andra material för att ge dem hög elasticitet.
  • Bomull, är slitstarkt, svalkar när det är varmt och absorberar fukt.

Hur ska jag ta hand om mina underkläder från Sloggi?

Förvara din smutstvätt på en väl ventilerad och torr plats. Om den är blöt bör du tvätta den på en gång eller hänga upp den på tork tills du kan tvätta den. Sortera dina kläder och tvätta dem med liknande färger för att slippa färgglada överraskningar. Kom ihåg att temperaturen som står i plagget är den högsta temperaturen du bör använda när du tvättar. Det innebär att du kan tvätta dina underkläder i lägre grader om du vill. Följ alltid tvättråden som står i plagget när du ska tvätta det så kan det inte bli fel.

Sloggi värnar om miljön och sina konsumenter

Sloggi tillverkas at Triumph International och de tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen redan på 90-talet. Detta för att framställa mer hudvänliga och naturliga produkter och för att värna om miljön. Sedan 2012 är Triumphs kollektioner certifierade med OEKO-TEX standard. Det bygger på testning för skadliga ämnen under alla steg i tillverkningsprocessen och borgar för hud- och miljövänliga produkter. Så skäm bort dig med underkläder från Sloggi. Din kropp kommer att tacka dig.