Sloggi

VORES KUNDER SIGER

 

 

Läs mer om Sloggi.

Sloggi underkläder är det ultimata välbefinnandet. Du kommer förmodligen inte att hitta en bättre passform från något annat märke - Sloggi-trosor sluter sig om din kropp och känns mjuk mot huden.

Sloggi är en del av Triumph-märket och det är inte svårt att se sammanhanget. Bägge underklädesmärkena är kända för deras höga kvalitet, god passform och lyxig design. Generellt är Sloggi underkläder kännetecknat av en enkel design, neutrala färger och en behaglig passform. Du kan känna dig vacker och sexig i Sloggi underkläder eftersom det passar så bra för din kropp oavsett hur du rör dig.

Sortimentet är varierat, så du kan hitta de trosorna som passar just dig. Vill du njuta av tai-trosor, som får dina ben att se längre ut? Eller hipster, som sitter vackert på höftena? Om du inte är riktigt säker på vilka trosor du ska välja eller om du gärna vill lära dig lite mer om de olika underklädesuttrycken, kan du läsa här i vårt lilla underklädeslexikon, där alla svar finns.

Sloggi hos Netlingeri.

Netlingeri har ett utsökt urval från Sloggi online, vilket gör det enkelt och bekvämt att handla nya underkläder från där du är och få det skickat till dig. Om du handlar för över 400.- kronor, är frakten fri.

Du kan också följa Netlingeri på