Trosor

Läs mer om det stora utbudet av trosor och hipsters

Välj bland en massa olika typer av trosor: string trosor, tai trosor, hipster trosor, brazilian trosor och menstrosor. Vi har populära trosor från Hunkemöller, Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Chantelle och andra kända märken. Den där känslan av att ha hittat de helt perfekta trosorna. Trosor som är så bekväma att du knappt märker att du har dem på dig och som sitter så snyggt att du känner dig som en gudinna. Känner du igen den känslan? Det är inte alltid så lätt att hitta trosor man verkligen trivs med men du har kommit till rätt ställe.

Trosor för alla

Hos oss hittar du bara trosor av högsta kvalitet från marknadens ledande märken. Vi har många spännande modeller, färger och mönster. Här finns något för alla oavsett om du söker något enkelt eller extravagant. Till exempel en sexig och söt stringtrosa med spets från Missya när du vill känna dig riktigt sensuell och kvinnlig. Eller ett par fräscha och superbekväma taitrosor i 100 procent bomull utan sidsömmar från Calida. Passar perfekt att ha till exempel på jobbet och hemma när du vill ha hög komfort. Ett par mjuka och bekväma Sporty Micro utan sömmar från Triumph passar perfekt både i vardagen och när du ska utföra aktiviteter där du kan bli svettig. Detta eftersom materialet leder bort vätska och håller dig torr.

Med slimmande trosor från Chantelle får du en plattare mage och vacker figur så att du äntligen kan använda den där snygga klänningen som bara hänger i garderoben och väntar. Detta är bara några exempel på märken och modeller från vårt välsorterade och högkvalitativa sortiment. Här finns något för alla kroppstyper och tillfällen.

Vilken funktion har trosorna?

Trosor är inte bara snygga, de fyller flera funktioner. Till exempel att skydda underlivet, som stöd för mensskydd och att skydda de yttre kläderna från svett och andra avlagringar. Den lilla tygbiten som ser ut som en ficka i grenen på trosorna finns där både för att öka passformen och av hygieniska skäl. Den är oftast i bomull, som andas bättre än andra material och passar bra närmast kroppen. Det finns trosor som formar och ger stöd till olika kroppsdelar, till exempel håller in magen eller lyfter rumpan.

Vilka trosor ska jag välja?

Det finns så många olika typer av trosor att välja på och det är inte alltid lätt att hitta rätt. En tumregel är att välja rätt trosor för rätt tillfälle. Här följer några exempel som kan vara bra att tänka på:

 • Välj trosor i ett material som andas och transporterar bort fukt, till exempel microfiber eller något annat funktionsmaterial, om du ska utöva någon aktivitet där det finns risk att du blir svettig.
 • Använd stringtrosor eller sömlösa trosor om du ska ha på dig en åtsittande kjol eller ett par tajta byxor. Då slipper du troskanter som syns.
 • Välj höga trosor om du ska använda kjolar, byxor eller shorts med hög midja. De hjälper till att hålla plaggen på plats.
 • Välj trosor med hög benskärning, till exempel taitrosor, om du vill att benen ska se längre och smalare ut.
 • Har du har svårt att knäppa dina favoritbyxor i midjan? Köp ett par slimmande trosor som håller in magen så försvinner problemet.
 • Välj gärna ett par trosor med mer tyg att ha under kjolen eller klänningen på vintern så håller du dig varm.


Ta hand om dina trosor

Vi på Netlingeri har bara trosor av riktigt hög kvalitet. Men det är ändå viktigt att ta hand om sina trosor och tvätta dem på rätt sätt för att de ska behålla sin passform och funktion. Här följer några tips för att öka livslängden:

 • Tvätta inte dina trosor i högre temperatur än det som anges i trosorna.
 • För att undvika missfärgning ska du aldrig blanda vita och färgade underkläder.
 • Undvik sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
 • Undvik att torktumla då det sliter bort fibrer från plagget.
 • Använd tvättpåse när du tvättar, framför allt om dina trosor har pärlor eller andra detaljer.
 • Följ alltid tvättråden från tillverkaren av just dina trosor.

Rätt storlek på dina trosor

När du köper trosor är det väldigt viktigt att du väljer rätt storlek. För små trosor kan sitta åt och orsaka skavsår och till och med påverka blodcirkulationen och för stora sitter inte på plats. Mät den smalaste delen av din midja med ett måttband som sitter ganska löst. Det är ditt midjemått. Mät sedan det bredaste stället på dina höfter. Det är din höftomkrets. Det är dessa två mått du använder dig av när du ska hitta din storlek på trosorna. Följ alltid storlekstabellen på just de trosorna du valt eftersom storlekarna kan variera från märke till märke. Vår utbildade och kunniga personal hjälper gärna till om du har några frågor.

Måste trosor matcha BH:ar?

Ingen BH utan matchande trosor, de flesta kvinnor håller med om den åsikten, men det beror såklart på smak och preferens. Du kanske är den som köper en BH och utan att tveka måste ha ett par matchande trosor. Många underklädesmärken rekommenderar att när du köper en BH måste du ha två par matchande trosor med dig. Med två trosor kan du bära ett vackert set i två dagar, eftersom du kan använda din BH i mer än en dag.

Men om du älskar att mixa och matcha med dina underkläder, så är det helt okej. Det kan vara så att du bara använder trosor av vissa material. Allas behov är olika och det viktigaste är att du känner dig bekväm. Man kan aldrig ha för många trosor. Det är alltid bra att ha en mängd olika trosor att välja mellan, oavsett om det är en viss färg, form eller något helt annat. Du kan dra nytta av att ha några bastrosor som är enfärgade och som kommer att kunna matcha det mesta i din garderob till din fördel. Även om du har många bastrosor finns det inget bättre än att känna dig läcker och bekväm med ett matchande underklädesset. För vissa kvinnor är det av stor vikt att de också ser bra ut under kläderna, även om bara de själva ser det.

Vilka modeller kan du välja mellan – Ta reda på det här

Lyckligtvis finns det många olika modeller, former och färger som du kan välja mellan. Det är en bra idé att ta reda på vilken modell du gillar bäst och sedan börja välja färger. Du kan välja mellan många vackra g-strängar, som är de trosor som är nästan helt osynliga under din åtsittande kläder. Dessutom kommer du även att kunna hitta tai-trosan, hipstermodellen, boxershorts, hot pants och maximodellen. Det kommer att finnas ett stort utbud, så att du kan få precis rätt hem för dig.