Bambu trosor

Bambus trosor för kvinnor

På denna sida hittar du ett stort och läckert urval av bambutrosor för dam. Dyk in i vårt breda utbud av bambutrosor från bland annat JBS of Denmark, Urban Quest och Lady Avenue och klä dig bekvämt inne i mjuka och lyxiga textilier. Då bambu är ett naturmaterial är det hälsosamt för kroppen och därmed även fantastiskt som trosor för kvinnor. En av de stora styrkorna med bambu är dess naturliga, andningsbara och svettabsorberande effekt. Den mjuka bambun är skön och läcker att bära och med alla de goda egenskaper tyget har är det ett material som passar extra bra till dina trosor.

Bambutrosor för kvinnor är antibakteriella. Det betyder helt enkelt att bambutrosor faktiskt kan döda de luktframkallande bakterierna som naturligt finns på din hud. Det betyder också för dig att du inte behöver oroa dig för dålig lukt när du använder trosor gjorda av bambu.

Mjuka och hållbara bambutrosor

Vissa kallar tyg tillverkat av bambu för konstsilke. Bland annat för att kläder av bambu känns lika härliga och läckra på huden som det mjukaste siden. Och vem vill inte klä sig i ett par mjuka och läckra trosor? Trosor av bambu har efter hand blivit en mycket populär produkt bland många kvinnor. Förutom att de är sköna att ha på sig har de även många andra fördelar och egenskaper som är bra för kroppen men också för miljön och naturen.

Tyget av bambu är supermjukt. Den absorberar fukt och kan anpassa sig efter kroppen – även efter flera tvättar. Liksom ull kan bambu också självreglera kroppstemperaturen. Därför kommer bambutrosor både kännas sköna och mysiga en kall vinterdag, men också sköna och svala en varm vårdag. Förutom att vara temperaturreglerande är bambu även allergivänligt, antibakteriellt och UV-beständigt, så det kan skydda dig från solens skadliga strålar.

Ett miljöriktigt val av trosor

Som hållbarhet har miljö och ekologi blivit en viktig faktor i vårt dagliga liv och ett ämne som de flesta av oss kan relatera till. Sedan har det varit ett stort fokus bland många organisationer, konsumenter och produktionsbolag på att tänka i grönare riktning.

Det gäller både maten vi äter och de många olika hudvårdsprodukter vi använder i vår vardag. Men det gäller till stor del även de kläder och underkläder vi bär. Här är det framför allt produkterna av bambu som blivit populära, och det är inte alls förvånande. Eftersom bambuväxten ses som en av de mest hållbara växterna som finns.

Bambutrosor – din garanti för kvalitet och hållbarhet

Den gröna bambu är en snabbväxande växt som inte kräver gödsel, syntetisk gödsel, giftiga sprayer, bekämpningsmedel eller vattning. Faktum är att växten kan växa upp till 30 centimeter per dag, vilket gör den till en absolut favorit bland hållbara växter. På grund av växtens hållbara egenskaper har bambuplantan börjat bli ett nästan lika populärt och bra material som den bomull vi känt för i vår klädproduktion de senaste åren.

Varför välja trosor av bambu?

Den mjuka bomullen är känd för att vara den okrönte kungen av underkläder. Men bambu har på grund av sina goda egenskaper och hållbarhet lika tyst börjat krypa upp i popularitet. Bambutyg används därför i väldigt olika kläder. Bland annat även i allt fler trosor. Bambu har ett antal bra egenskaper som är helt perfekta för dina trosor. Bland annat för att bambutyg har väldigt många trådar och fibrer, vilket gör det extremt mjukt och skönt att ha på huden – och det är till och med mjukare än bomull.

Bambu både känns och ser ut som siden. Inom textilier behåller bambu många av sina goda egenskaper. Den är mycket absorberande och kan absorbera upp till tre gånger sin egen vikt. Bambu är därför särskilt lämplig för trosor. Tyg av bambu är också temperaturreglerande och anpassar sig därför efter din egen kroppstemperatur, vare sig det är varmt eller kallt. Tyg tillverkat av bambu har utmärkt absorptionsförmåga och hjälper till att hålla fukt borta från din hud och istället avdunsta. Liksom ull är bambu också temperaturreglerande. Den kan därför hålla dig skön och varm på vintern och sval på sommaren.

En rad bra egenskaper hos bambutrosor

Bambu har även de unika egenskaper som man känner från bland annat naturlig ull. Ull är självrengörande, men också antibakteriellt, och precis detta gäller även trosor av bambu. Tyg av bambu är också temperaturreglerande och anpassar sig därför efter din egen kroppstemperatur, vare sig det är varmt eller kallt.

Trosor ska vara sköna att ha på sig och får inte sitta åtsittande på fel ställen. De ska kännas bekväma på huden. Även efter en hel dags användning. Det gör trosor, som är gjorda av bambu. Tyget är väldigt stretchigt. Även efter många tvättar. Det gör bland annat att bambutrosor inte kommer att dra åt med tiden. När bambu görs om till olika textilier behålls många av de goda egenskaper som växten är känd för. Det är bland annat ett väldigt absorberande material och just denna egenskap gör bambu till ett särskilt bra material för trosor.

Bambu är också ett allergivänligt material, så om du har allergier är bambutrosor ett utmärkt val för att undvika irritation och allergiska reaktioner på kroppen. Kom alltid ihåg att välja en matchande BH till dina trosor.

Köp bambutrosor online här på Netlingeri

I vårt utbud av bambutrosor som du hittar på denna sida kan du välja mellan många olika varianter, storlekar och utföranden. Tyg tillverkat av bambu har utmärkt absorptionsförmåga och hjälper till att hålla fukt borta från din hud och istället avdunsta. Liksom ull är bambu också temperaturreglerande. Den kan därför hålla dig skön och varm på vintern och sval på sommaren.

Material av bambu känns mjuka och ljuvligt lyxiga på kroppen. När du har provat det kommer det att vara det föredragna materialet när du ska köpa trosor i framtiden. Här på Netlingeri.se kan du hitta bambutrosor från bland annat det välkända märket JBS of Denmark, Lady Avenue och Urban Quest. När du köper bambutrosor och andra underkläder av oss får du alltid snabb leverans, så du kan använda dina nyinköpta textilier inom kort.