DECOY

Stort urval av Decoy

På Netlingeri säljer vi självklart även strumpor och strumpbyxor för modemedvetna kvinnor. Vi har det skandinaviska märket Decoy i vårt sortiment. Från Decoy får vi moderiktiga strumpbyxor, både i ull, bomull, mikrofiber och nylon. Decoy är ett danskt märke vars produkter är kända för sin höga kvalitet och goda komfort. Det är ett ledande märke inom framför allt tillverkning av strumpbyxor och leggings och deras produkter passar perfekt för den modemedvetna kvinnan.

Elegant och bekvämt med Decoy

Decoy är ett välkänt märke som säljs i många länder. De har ett stort utbud av underkläder och kläder och kvinnor njuter av att bära deras produkter. Du hittar vackra och sensuella strumpbyxor i olika mönster att ha under kjolen på festen. Det finns strumpbyxor med slimmande effekt som håller in magen och stramar upp rumpan och låren. De passar utmärkt när du snabbt vill ha den där perfekta figuren under din outfit. De ger dessutom bra rörelsefrihet trots den trånga effekten.

Det finns enkla och bekväma leggings med hög andel bomull som är både snygga och praktiska att ha under kjolen eller klänningen när det är kallt ute. Du finner footies med Quick Dry som håller fötterna torra och fräscha hela dagen. Det finns också mjuka och sköna ankelstrumpor och snygga knästrumpor att ha till vardags. Du hittar sömlösa hotpants med microfiber som är sköna att ha under klänningen oavsett om det är varmt eller kallt. De värmer om det är kallt och leder bort fukt om det är varmt. De är väldigt elastiska vid magen och sitter inte åt alls. Det här är bara några exempel på de förstklassiga produkterna från Decoy du kan hitta hos oss på Netlingeri. Du kommer inte att bli besviken.

Denier i strumpbyxorna

När du köper strumpbyxor är det viktigt att du väljer rätt ”den”, eller denier som det egentligen heter. Denier är ett mått på hur tjocka strumpbyxorna är. Ju högre denier, desto tjockare strumpbyxa. Strumpbyxor med låg denier, runt 10–20, passar bäst på sommaren när det är varmt ute. Det är genomskinliga och riktigt fina, skira strumpbyxor. Strumpbyxor med normal tjocklek ligger runt 20–60 denier och är de som vanligen används. Strumpbyxor med högre denier, från 60 och uppåt, passar bra om det till exempel är kallt ute eller du bara vill ha mer täckande strumpbyxor. Decoy har strumpbyxor för alla tillfällen i livet.

Fördelar med att använda strumpbyxor

Det finns nog inget som går upp mot ett par läckra strumpbyxor från Decoy under klänningen eller kjolen. Men strumpbyxor är inte bara snygga att titta på, de är väldigt praktiska också:

 • De döljer blodkärl och ärr och ger benen ett slätare utseende.
 • På sommaren när du blir svettig förhindrar strumpbyxorna att benen klistras ihop.
 • Mörka strumpbyxor får benen att se smalare ut.
 • De värmer benen när det är kallt ute.
 • De skyddar mot fästingar eftersom fästingar glider av hala ben.

Var rädd om dina strumpbyxor från Decoy

Om du tar hand om dina fina strumpbyxor från Decoy på rätt sätt minimerar du risken att de blir förstörda och ökar livslängden på dem. Här följer några råd:

 • Var alltid försiktig när du tar på dig dina strumpbyxor för att undvika maskor. Ta av dig ringar, armband och klockor innan. Om du har vassa naglar kan du använda fingervantar eller handskar när du tar på dig dem.
 • Använd tvättpåse om du tvättar i tvättmaskin, för att skydda dina strumpbyxor och undvik sköljmedel då det täpper till porerna i tyget och kan förstöra elasticiteten.
 • Tvätta aldrig strumpor i samma tvättpåse som andra underkläder då till exempel hakar och byglar kan skada dina strumpbyxor. Av samma anledning ska du inte förvara dem tillsammans med andra underkläder eller kläder.
 • Tvätta aldrig dina strumpbyxor i högre temperatur än det som anges i dem om du tvättar i tvättmaskin. För varmt vatten kan skada elasticiteten i dem.
 • Varje gång du använder dina strumpbyxor töjs fibrerna i dem ut så de behöver tvättas efter varje användning för att få tillbaka passformen. Därför är det bra att ha flera par att variera mellan.
 • Följ alltid tvättråden från Decoy så kan det inte bli fel.

Vilka är Decoy?

Fram till 2016 tillverkades Decoys produkter av HB-textil i Kolding i Danmark. Sedan övertogs firman av JBS Textile Group A/S och de vidareutvecklar nu Decoy, som är en del av deras koncern. JBS startade 1939 som ett familjeföretag och är det än idag. Det är en av Danmarks största och ledande tillverkare av underkläder. Decoy är ett väldigt medvetet företag vad gäller sitt sociala och miljömässiga ansvar och arbetar med frågor inom bland annat mänskliga rättigheter, miljön, arbetsförhållanden och välgörenhet.