Wiki

Stort Wiki urvalg

På Netlingeri gör vi sommaren, badsäsongen eller charterresan så mycket mer het, feminin och trendig med exklusiv design från det populära danska märket Wiki. Vackra färgkombinationer, mönster, tryck och design som överraskar och är lätta att bli kär i är vad de nya kollektionerna lockar med. Med ett stort urval av läckra och trendiga badkläder i hög kvalitet är Wiki of Denmark definitivt ett märke att räkna med. Du kan själv matcha din bikini så att den blir perfekt för dig och det bästa av allt är att Wiki har storlekar ända upp till h-kupa.

Välj rätt bikiniöverdel från Wiki

Wiki har många olika överdelar i snygga mönster och färger och det finns något som passar de flesta. Gemensamt för alla deras överdelar är att de finns i stora storlekar och ger bra stöd. Om du inte vill ha en traditionell bikini som visar magen kan du istället välja en tankini. Den är ett mellanting mellan en baddräkt och en bikini och täcker magen precis som en baddräkt gör. Samtidigt har den samma fördel som en bikini, att det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor. Så tankinin är inte bara väldigt snygg, den är praktisk också. Oavsett vilken bikiniöverdel du bestämmer dig för är det viktigt att just du känner dig vacker och trivs i den.

Viken bikiniunderdel ska jag välja?

När du hittat din perfekta bikiniöverdel är det dags att välja ut underdelen du ska ha till den. Wiki har flera olika modeller att välja mellan och här följer några råd som kan vara till hjälp:

  • Tai är den vanligaste modellen. Den har hög benskärning som gör att benen ser längre och smalare ut. Den ger också en snygg rundning på höften.
  • Midi har oftast lite högre midja än taimodellen och slutar en liten bit under naveln. Den är för det mesta också bredare än tai. Midi passar alla kroppsformer.
  • Brazilian är lågt skurna i midjan och smalare över bakdelen. De visar mycket hud och former och är väldigt smickrande för baken. De får också benen att verka längre på grund av den höga benskärningen.
  • Bikinitrosor med shape håller in magen och formar midjan.
  • Om du vill tona ner en stor bak och breda höfter kan du välja en enfärgad bikinitrosa i svart eller någon annan mörk färg till en mönstrad eller färgad bikini-bh.

Oavsett om du vill visa upp din vackra kropp i ett par brazilian, ge illusionen av längre ben med tai eller ha en lite mer täckande midimodell så har Wiki något som passar alla smaker. Ett gott råd är att köpa flera olika överdelar och underdelar så att du kan variera din bikini och ha badkläder för alla tillfällen.

Vilka material innehåller Wikis badkläder?

Alla Wikis badkläder är av högsta kvalitet och innehåller noga beprövade kombinationer av material. De material de använder sig av är:

  • Polyamid, som är väldigt tåligt och slitstarkt och elastiskt. Detta material har en mycket lång livslängd vilket gör det bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Polyamid är även känt som nylon.
  • Spandex, som är väldigt stretchigt och ofta används i underkläder tillsammans med andra material för att ge dem hög elasticitet. Det är mjukt, hållbart och skrynklar inte. Spandex är även känt som elastan.
  • Lycra, som är en form av spandex och har samma egenskaper.
  • Polyester, som är hållbart och slitstarkt. Det skrynklar inte och är lättskött.

Så tar du hand om dina badkläder från Wiki

När du väl hittat dina perfekta badkläder vill du givetvis att de håller så länge som möjligt. Det är viktigt att du tar hand om dem för att öka hållbarheten och livslängden. Handtvätta alltid dina badkläder om inget annat står i plagget, det är mest skonsamt. Blek eller stryk inte dina plagg.

Torktumla aldrig dina badkläder då det sliter bort fibrer från plagget och förkortar livslängden. Använd aldrig sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget och detta kan orsaka att plagget tappar sin elasticitet. Tänk på att solkräm kan orsaka färgförändringar på badkläderna och klorvatten och solljus kan bleka färgerna på dem. Skölj försiktigt dina badkläder i kallt vatten varje gång du använd dem och vrid aldrig ur dem. Om du är rädd om dina badkläder från Wiki och tar hand om dem på rätt sätt så kommer du att kunna njuta av dem under lång tid.