Taitrosor

Finns det någon bättre känsla än när man hittat de perfekta trosorna?

Här finns Tai-trosor för alla smaker! För dig som vill ha det pikanta och spetsiga och för dig som vill ha lite mer av sina trosor. Alla Tai trosor är i läckra material, med mjuk spets och superbra passform. Se alla trosor, hipster trosor och g-strings. De där som sitter helt fantastiskt snyggt, är bekväma att ha på sig och man känner sig riktigt vacker och självsäker? Det är inte alltid så lätt att hitta den trosmodell man trivs bäst i. Oavsett vilken typ av trosor du föredrar att ha på dig är taitrosorna klassiska och tidlösa och passar till alla kroppstyper. Här hos oss på Netlingeri finner du taitrosor av högsta kvalitet från världsledande märken.

Vad är taitrosor?

De populära taitrosorna är midjehöga, täcker mycket av baken och har hög skärning vid benen. Trosornas modell ger höfterna en mjuk rundning och ger illusionen av längre ben. Många finner taitrosorna mycket sensuella och smickrande. Från början användes taitrosorna mest inom träningssammanhang på grund av den stora rörelsefrihet de erbjuder. Men med tiden har de blivit mer och mer uppskattade även för sina andra egenskaper och i dag används de av alla typer av kvinnor världen över.

När passar det bra med taitrosor?

Taitrosor kan du med fördel bära när som helst men det finns tillfällen då de passar extra bra:

 • Om du ska dansa är det perfekt med taitrosor eftersom de på grund av sin höga benskärning ger bra rörelsefrihet åt benen.
 • När du ska använda kjolar, byxor eller shorts med hög midja är det bra att använda taitrosor. Till skillnad från ett par lågt skurna trosor håller ett par taitrosor plaggen på plats.
 • Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut är taitrosorna mycket bra. Detta eftersom de på grund av sin höga benskärning får benen att se längre ut än de är, vilket gör att de ser smalare ut.
 • Taitrosorna är toppen att träna i eftersom de erbjuder mycket hög komfort och perfekt passform. Tänk på att använda trosor i ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt, till exempel microfiber, och som helst inte har några sömmar för absolut högsta bekvämlighet.
 • Matcha gärna dina taitrosor med en snygg bh så kan det inte gå fel.

Vilka taitrosor ska jag välja?

Du kan använda taitrosorna både till vardags och fest och det finns många olika typer att välja mellan. Till exempel enkla och bekväma trosor i microfiber i de klassiska basfärgerna vitt och svart från Sloggi. För den som verkligen vill ha sköna trosor till vardags eller träning. Sexiga och sensuella modeller med spets från Chantelle när du vill ha det där lilla extra. Ett par söta och romantiska taitrosor från Marie Jo med vackert mönster och matchande bh när du verkligen vill känna dig oemotståndlig och vacker.

Eller kanske ett par True Shape Sensation från Triumph som formar mage, höfter och bakdel så att du snabbt kan få den figur du vill ha? Detta är bara några exempel från vårt stora sortiment av läckra taitrosor. Här finner du trosor i många olika mönster och färger, material och storlekar. Allt för att du ska hitta just det du söker. Vi har bara produkter av högsta kvalitet från marknadens främsta märken.

Hur tar jag hand om mina taitrosor?

Riktiga kvalitetstrosor har lång livslängd och tappar varken passform eller färg när de tvättas. Men det är viktigt att ta hand om sina favoritunderkläder och att tvätta dem på rätt sätt:

 • Tvätta inte dina trosor i högre temperatur än det anges i trosorna.
 • För att undvika missfärgning ska du aldrig blanda vita och färgade underkläder.
 • Använd inte sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har microfiber kan de tappa sin förmåga att andas.
 • Undvik att torktumla då det sliter bort fibrer från plagget.
 • Använd tvättpåse när du tvättar, framför allt om dina trosor har pärlor eller andra detaljer.
 • Det är viktigt att följa tvättråden från tillverkaren av just dina trosor.

Rätt storlek på dina taitrosor

När du köper trosor är det väldigt viktigt att du väljer rätt storlek. Finns det något mer obekvämt än trosor som inte sitter som de ska? Mät den smalaste delen av din midja med ett måttband som sitter ganska löst. Det är ditt midjemått. Mät sedan det bredaste stället på dina höfter. Det är din höftomkrets. Det är dessa två mått du använder dig av när du ska hitta din storlek på trosorna. Följ storlekstabellen på just de trosorna du valt då storlekarna kan variera från märke till märke. Om du har några frågor hjälper vår utbildade och kunniga personal gärna till.