Bodystocking

Så skäm bort dig själv med en glamorös body

En modemedveten kvinna vet att varje tillfälle kräver sin rätta look och med en body kan det aldrig bli fel. Detta eleganta och praktiska plagg passar dessutom alla kroppstyper och är väldigt snäll mot din figur. Här på Netlingeri har vi bara produkter av högsta kvalitet från världsledande märken. >Välj en vacker och feminin body från trendiga Missya eller köp en riktigt bekväm body från Sloggi, som fokuserar på komfort och perfekt passform. Detta är bara ett par exempel på de exklusiva märken vi erbjuder bodys från.

Fördelar med body

En body är inte bara snygg och trendig, den är väldigt praktisk också:

 • Du kan skippa bh och trosa och bara bära en body under kläderna om du vill. Många bodys har formpressade kupor och bågar i kupan som ger bysten ett riktigt lyft.
 • Dess utformning med gren gör att den sitter kvar där den ska och hasar inte upp över magen när du rör dig. Dessutom blir det inga jobbiga veck och överflödigt tyg som fladdrar runt då den sitter som en andra hud. Perfekt på dansgolvet.
 • Den framhäver dina kurvor med sin kroppsnära utformning.
 • Den fungerar både som ett underplagg och som en topp.
 • Den skyddar mot skav från byxlinningen.
 • Din rygg bli slätare än om du använder en bh.

Alla våra bodys har knäppning i grenen för att underlätta vid toalettbestyr.

Rätt body för rätt tillfälle

Det finns många olika modeller att välja mellan. En body med inbyggd bh eller utan bh. En body som ger stöd och formar kroppen eller en som är ledig och bekväm. String eller inte string. Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska välja men det viktigaste att tänka på är att välja rätt body till rätt tillfälle.

Om du till exempel vill ha sexiga och sensuella underkläder passar en body med spets och djup urringning perfekt, gärna tillsammans med ett par läckra stay-ups i samma färg. Spets och urringning passar också fint på festen, gärna under en snygg kavaj. Om du ska använda en väldigt tunn klänning passar det bra med en beige eller hudfärgad body så den inte lyser igenom. Använd en body med string eller utan sömmar om du ska bära kroppsnära kjolar eller byxor så slipper du troskanter som syns.

Om du har fått svårt att knäppa dina favoritbyxor kan du använda en body som håller in magen och ger stöd så har du löst problemet. Anpassa alltid färgen till den topp du använder. Om din topp är ljus så välj en vit eller hudfärgad body och om din topp är mörk välj en svart eller mörk. Välj en mjuk och skön och enkel body i ett härligt material att ha som basplagg. Passar lika bra på jobbet som i tv-soffan eller när du ska ta en fika på stan. Det är det mest allsidiga plagget av alla och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Ta hand om din body

Om du tar hand om din body på rätt sätt kommer den att behålla sin passform och färg, tvätt efter tvätt. Här följer några råd för att öka livslängden på din body:

 • Tvätta inte din body i högre temperatur än det som anges på plagget eftersom för hög värme kan förstöra elasticiteten.
 • Använd inte sköljmedel, framför allt inte om din body innehåller elastan eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och den då kan tappa sin elasticitet.
 • Undvik att torktumla eftersom det sliter bort fibrer från plagget och gör att det åldras fortare.
 • Blanda aldrig vita och färgade kläder så är du säker på att undvika missfärgning.
 • Knäpp alltid din body innan du tvättar den så slipper den trassla in sig i något annat plagg.
 • Använd tvättpåse, framför allt om din body har pärlor eller andra detaljer.

Följ alltid tvättråden från tillverkaren av just din body.

Välj rätt storlek på din body

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek när du ska köpa en body och de kommer i olika storlekar. En del har storlekarna S, M, L, XL medan andra är One size och ytterligare andra utgår från kupstorleken på din bh. Se till att ha de rätta måtten och följ just din storleksguide så kommer du att få en body som sitter helt perfekt.