Stringtrosor

Brett utbud av g-stringstrosor

På denna sida hittar du string trosor för alla smaker. Vi täcker hela utbudet, från de kryddiga g-stringstrosorna till string trosor med super passform. Alla våra g-stringstrosor är gjorda av bra och mjuka material. Se även hela utbudet av trosor, hipster trosor och tai trosor. Vi har kommit en lång väg sedan kvinnornas underkläder bestod av bylsiga mamelucker och kroppen var något man skulle gömma och skämmas över.

Den läckra och sexiga stringtrosan visar precis hur långt vi faktiskt kommit. Din kropp är ju fantastisk så varför inte visa upp den? Här hos oss på Netlingeri hittar du stringtrosor i alla möjliga färger och former och material. Vi har något för alla och våra underkläder är av högsta kvalitet och kommer från marknadens främsta märken.

Stringtrosans historia

Denna läckra lilla trosa har varit mycket omdebatterad genom åren och den har en intressant historia. Modellen på stringtrosan har funnits i tusentals år och använts inom olika kulturer, framför allt av män. Sumobrottare har till exempel använt detta plagg i flera hundra år. Kvinnor började använda den runt 1939 då borgmästaren av New York tog beslutet att förbjuda de kvinnliga stripporna från att uppträda helt nakna. Eftersom de ville ha något som visade så mycket hud som möjligt kom den kvinnliga stringtrosan till.

På 1990-talet slog den igenom även hos vanliga kvinnor och dess popularitet visste inga gränser. Än idag har de flesta kvinnor minst ett par stringtrosor i sin troslåda.

Fördelar med stringtrosor

Stringtrosor är inte bara snygga och sexiga, de är mycket praktiska också:

 • De visar inte någon troskant när man bär tajta byxor och kjolar.
 • De är svala och sköna när det är varmt ute eftersom det är mindre tyg som täcker.
 • De skrynklar inte ihop sig och hamnar på fel ställen som en del andra trosor kan göra.
 • De passar lika bra till vardags som till fest.
 • De passar till alla kroppstyper.

Stringtrosor för alla tillfällen

Hos oss finner du ett stort utbud av stringtrosor, alla i mycket hög kvalitet. Vad sägs om ett par sömlösa stringtrosor i microfiber från Sloggi när du ska ut och motionera? De har perfekt passform, mycket hög komfort och materialet transporterar bort fukt så du håller dig torr och fräsch.

Eller ett par sexiga genomskinliga stringtrosor med spets från Marie Jo, PrimaDonna och Hunkemöller när du vill vara riktigt sensuell och förförisk? Ett par snygga stringtrosor från Triumph som håller in magen och stramar upp din figur gör att den där vackra klänningen sitter helt perfekt. Ett par riktigt bekväma och sömlösa stringtrosor från Chantelle passar utmärkt att ha i vardagen, både på jobbet och hemma. Detta är bara några exempel från vårt stora sortiment av stringtrosor. Här hittar du något för alla tillfällen.

Så tar du hand om dina stringtrosor

 • Tvätta inte dina stringtrosor i högre temperatur än det som anges i trosorna.
 • För att undvika missfärgning ska du aldrig blanda vita och färgade underkläder.
 • Undvik sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
 • Undvik att torktumla stringtrosorna då det sliter bort fibrer från plagget.
 • Använd tvättpåse när du tvättar, framför allt om dina trosor har pärlor eller andra detaljer.
 • Följ alltid tvättråden från tillverkaren av just dina trosor.

Rätt storlek på dina stringtrosor

Det är väldigt viktigt att du köper rätt storlek på dina trosor. För stora trosor sitter inte där de ska och för små kan ge upphov till irritation och skavsår. Mät den smalaste delen av din midja med ett måttband som sitter ganska löst. Det är ditt midjemått. Mät sedan det bredaste stället på dina höfter. Det är din höftomkrets. Det är dessa två mått du använder dig av när du ska hitta din storlek på trosorna. Följ alltid storlekstabellen på de trosor du valt eftersom storlekarna kan variera från märke till märke. All vår personal är utbildad inom underkläder och hjälper gärna till om du har några frågor.