Toppar

Är du ute efter ett riktigt bekvämt alternativ till din bh?

Eller söker du efter ett snyggt och trendigt plagg som passar lika bra under dina kläder som en del av din outfit? Då är våra toppar precis det du söker. Maxa ditt självförtroende med snygga och trendiga toppar av högsta kvalitet. Hos oss hittar du bara bekväma toppar av absolut främsta kvalitet från marknadens världsledande märken.

Fördelar med att använda bh-toppar

Många kvinnor föredrar att använda en bh-topp framför en bh på grund av att de är så otroligt mjuka och bekväma. Men de flesta kvinnor använder både bh och topp som de växlar mellan beroende på aktivitet och tillfälle. Om du har skavsår från en felaktig bh eller nyss har opererat bysten och ändå vill ha något som täcker dig är en bh-topp oumbärlig. Den är mjuk, sitter bekvämt och smiter inte åt som en vanlig bh. Eftersom de är så mjuka och ger bysten mer rörelsefrihet går det till och med att sova med dem.

Dagarna runt menstruationen kan bysten svälla upp och då kanske inte den vanliga bh:n riktigt passar. Ett perfekt alternativ är då att använda en mjuk bh-topp som anpassar sig mer. Den är också skön att sova i som ett extra stöd under denna tid. En bh-topp är lättare och nättare och uppskattas ofta av kvinnor på riktigt varma sommardagar när man föredrar något tunt som sitter lite löst. Om du ska ut på flygresa eller en lång biltur kan det också vara skönt med en bh-topp. Den är ett väldigt bekvämt alternativ om man ska sitta still längre perioder.

Toppar till vardags

Toppar är verkligen trendiga och kvinnor runt om i världen njuter av att bära dem. Med en topp kan det helt enkelt inte bli fel. Det finns många olika sätt att använda sin topp oavsett vilken typ du bestämt dig för. Du kan välja att använda den under dina kläder där den inte syns, bara för att få en lyxig känsla av komfort. På jobbet och hemma är det skönt med en enkel topp under kläderna, gärna med hög andel bomull som andas. Om du ska fika eller shoppa på stan kan du piffa till det med en enkel och stilren topp som sticker fram under skjortan till dina jeans. Bh-toppar kan bäras utanpå en t-shirt eller en blus för den som verkligen vill sticka ut hakan och visa lite attityd.

Toppar till fest

Vid festliga tillfällen kan du variera dina toppar i oändlighet, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Använd en läcker topp med spetsar i någon snygg färg från Sloggi, som sticker upp ur en djupt urringad klänning eller skjorta. Tänk också på att en djup och smal v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck medan en hög v-ringning gör att axlarna ser bredare ut.

Lyxa till det med en snygg topp från Calvin Klein som en del av din outfit. Låt toppen synas under en snygg kavaj med ett par läckra byxor eller en elegant kjol till. Välj en ljus färg om du vill framhäva bysten och en mörk färg om du vill få den att verka mindre. Om du har en tunn tunika eller blus och inte vill ha en traditionell bh som syns under passar det utmärkt med en topp eller bh-topp i något elegant utförande. Dessutom är det riktigt snyggt.

Om du vill vara lite extra vågad med en genomskinlig klänning i till exempel spets är bh-toppen otroligt vacker och sexig att ha på sig under. Välj en topp med slimmande effekt från Triumph om du vill få en smalare midja. Passar utmärkt om du har fått svårt att knäppa dina finbyxor i midjan eller vill att den där figurnära klänningen ska sitta helt perfekt. Här på Netlingeri hittar du ett stort urval av moderiktiga och högkvalitativa toppar från många av marknadens ledande märken.

Rätt storlek på dina toppar

Det är självklart viktigt att välja rätt storlek på dina toppar så att de framhäver fördelarna med din fantastiska kropp. Följ alltid storleksguiden på den topp du valt så får du en topp som sitter helt perfekt. Vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper gärna till om du har några frågor.