Anita Sport-BH

Stort urval av Anita Sport-BH

Det tyska underklädesmärket Anita grundades år 1886 och har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sitt område. Deras produkter är av världsklass och med en sport-bh från Anita är du garanterad hög komfort, utmärkt stöd och oklanderlig kvalitet. Anita har vunnit många priser genom åren för sina exceptionella sport-bh:ar och år 2020 vann de ISPO Award för fjärde gången med sin sport-bh för stora storlekar.

Optimalt stöd med Anitas sport-bh:ar

En bra sport-bh är verkligen A och O när man tränar, framför allt om man utför aktiviteter som innebär hög belastning på bysten. Att till exempel springa eller hoppa utan en sport-bh kan ge belastning på rygg, axlar och nacke och orsaka smärta. Utan rätt stöd kan även den tunna huden vid bysten tänjas ut och leda till bristningar i huden och bindväven i huden som inte går att få bort när de väl uppstått.

En sport-bh från Anita ger mer stöd åt bysten än vad en vanlig bh gör. Axelbanden är breda och vadderade för högre komfort. Bh-bandet är brett och stabilt eftersom det är den delen av bh:n som till största delen bär upp bysten. Alla sport-bh:ar från Anita är noga utprovade och ergonomiskt skapade för att minska belastningen på bysten så mycket som möjligt och avlasta dina ryggmuskler.

Med formade och sömlösa kupor och dubbla lager tyg kan du dessutom vara säker på total komfort medan du utför dina aktiviteter. Det finns kvinnor som använder sport-bh:ar i sin vardag istället för vanliga bh:ar, eftersom de ger så bra stöd och har så hög komfort. Att investera i en sport-bh är att investera i din hälsa och Anita är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Hudvänliga och bekväma sport-bh:ar från Anita

Anita använder sig bara av de bästa materialen i sina sport-bh:ar och testar olika sammansättningar av material för att få fram den perfekta bh:n som är bekväm, har optimal funktion och absolut högsta kvalitet. Alla produkter genomgår hårda kvalitetskontroller. Sport-bh:ar från Anita är tillverkade i funktionsmaterial som andas och suger upp vätska för att sedan leda bort den, så att du kan känna dig trygg och fräsch under hela träningspasset.

En sport-bh från Anita har perfekt passform och ger optimalt stöd, samtidigt som den är lätt och mjuk och behaglig mot huden. Du har självklart total rörelsefrihet i den och på de flesta modeller kan du justera axelbanden så att den sitter helt perfekt. Anita arbetar hela tiden med att utveckla sina produkter så du kan vara säker på att alltid få en modern sport-bh med den senaste teknologin.

Trendiga sport-bh:ar för alla kvinnor

Anita tillverkar sport-bh:ar med funktioner och komfort som är i världsklass men de har också väldigt stor passion för skönhet och ett öga för detaljer. I vårt sortiment av sport-bh:ar från Anita hittar du trendiga, snygga och eleganta bh:ar i vackra färger och modeller.

Du kan välja en elegant och stilren enfärgad sport-bh att bära under kläder i samma färg eller så kan du välja någon mer färgstark bh som lyser upp tillvaron och gör dig på bra humör. Om du har bråttom vid dina träningspass och snabbt och enkelt vill kunna ta av och på bh:n kan du välja en sportig modell med knäppning på framsidan. Anita har trendiga och funktionella sport-bh:ar för alla tillfällen och kvinnor och du kommer garanterat inte att bli besviken.

Välj rätt storlek på din sport-bh från Anita

Det är viktigt att du väljer rätt storlek på din sport-bh från Anita, så att du får perfekt passform och optimal funktion. Här följer några råd när du ska välja storlek:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bh.
  • Be gärna någon om hjälp med att mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara själv. Följ alltid storlekstabellen på den bh du valt.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
  • Din kropp förändras hela tiden och det gör även din bh-storlek, därför är det viktigt att du mäter dig på nytt varje gång du ska köpa en ny bh.

Anita har högklassiga sport-bh:ar som ger fantastiskt stöd och passar för alla kvinnor, oavsett om du har en liten eller stor byst.