Calvin Klein BH

Calvin Klein är ung, smart och fräcka underkläder

Tillverkad i supermjuka material och har superbra passform. Calvin Klein kommer ofta med nya underklädesserier, så följ denna sida om du vill ha unga, smarta underkläder. Calvin Klein BH är underkläder för den aktiva och modemedvetna unga kvinnan. Det är smarta underkläder och moderiktiga behåar, vars design lyckas skapa en nära koppling mellan en enkel, sportig och feminin look.

Den amerikanske designern Calvin Klein var en sann minimalist, vilket han också blev särskilt känd för för hela sin karriär. Calvin skar bort alla irrelevanta detaljer från produkterna, för att få kvinnokroppen att framstå som frisk och i centrum för de många produkterna. Här på Netlingeri.se hittar du ett stort urval av vackra och mycket olika behåar från det amerikanska märket. Du hittar bland annat:

BH med bygel - BH utan bygel - Push-up BH - Bralette - Triangel BH - T-shirt BH

Alla BH:n från Calvin Klein är designad i fantastisk kvalitet och läckra mjuka material. Bland annat nylon, elastan, bomull och naturmodal. På grund av de läckra materialen får du en bh som känns helt perfekt på din bara hy.

Ett välkänt elastiskt band med logotyp

Calvin Klein är ett ikoniskt varumärke, vi kan' inte undvika det. Och med det välkända resårbandet som ofta syns på varumärkets många produkter lyckas varumärket skapa ett synbart annorlunda och anmärkningsvärt värde och image hos den enskilda konsumenten. Du är aldrig tveksam när du har på sig snygga underkläder från Calvin Klein. Det gäller även många av märkets vackra behåar. Märket väcker uppmärksamhet genom att använda loggan som ren dekoration på den breda resåren som går runt magen. Men vilket också gör att BH:n sitter precis som den ska.

Calvin Klein var från början en av de första som öppnade upp för att använda logotypen till annat än bara ett märke, som placerades i nacken på din T-shirt. Logotypen gjordes synlig, men bara på ett fräckt, annorlunda och lite provocerande sätt – åtminstone i början. De mjuka bralette-BH:arna är alla designade med den breda logoresåren runt bröstet. Bralette behåar finns i Calvin Kleins många kollektioner, och har nästan blivit en ikon för det amerikanska varumärket. De finns i många olika färger, där svart, vit och gråmelerad har blivit de mest kända monokroma färgerna för den välkända mjuka BH:n.

Hitta den perfekta passformen

Från Naturens sida, det finns inga två identiska bröst. Storleken på dina bröst är rent genetiskt bestämd. Det enda som kan göra att formen och storleken ändras är om du antingen opererar bröstförstoring eller bröstförminskning. När du ska välja din Calvin Klein-bh är det därför mycket viktigt att du hittar precis rätt storlek och precis rätt passform. BH:n måste kunna styra, forma och stödja dina bröst. Calvin Klein har designat många olika behåar, som alla individuellt stödjer och formar på ett mycket bekvämt sätt, vilket säkerställer att BH:n inte kommer att kännas obekväm och varm under dagen.

Inga två bröst är samma

Det finns som sagt många olika typer av bröst. Därför kan de många olika storlekarna på bröst delas in i olika kategorier som här:

Atletiska bröst - Hängande bröst - Runda bröst

Atletiska bröst: Atletiska bröst är ofta små bröst. Om du har små bröst kan du satsa på en av de snygga push-up-BH:arna från Calvin Klein, en helkupa-bh eller en t-shirt-bh. Saggy breasts: Saggy bröst uppstår på grund av att bindväven i bröstet lossnar. Oftast i samband med graviditet och amning. Om du har ett bröst som inte är riktigt lika fast som det brukade vara kan en push-up-bh vara en bra idé att titta närmare på. Till exempel den populära PERFECTLY FIT BH:n. Det både stödjer och hjälper dig att få en fin kavaljergång igen. Även om dina bröst inte är riktigt lika fasta längre.

Runda bröst: Om du har runda bröst kan du tryggt välja en av de mycket populära bralette-BH:arna från Calvin Klein. Bröstet kräver inget speciellt stöd, och du kan därför enkelt välja en bygel-bralette-bh. Om du letar efter en bh i minimalistisk och sportig design är Calvin Kleins många BH:ar definitivt värda att titta på. för.