Calvin Klein bikini

Stort urval av Calvin Klein bikini

När sommaren gör sitt intåg i det danska landet betyder det också att bikini- och badsäsongen är över. Som tur är har vi här på Netlingeri.se ett stort utbud av många vackra bikinis från bland annat Calvin Klein. Modeller som alla är perfekta för sommarens eller semesterns många härliga strand- och badresor.

På den här sidan, bland de många andra produkterna, hittar du ett stort urval av vackra Calvin Klein-bikini, alla designad av den välkända branden. Calvin Kleins många bikinis är alla skapade för den sportiga och aktiva kvinnan som inte vill kompromissa, inte ens när det kommer till hennes bikini.

Gör dig redo för sommaren i en Calvin Klein-bikini

Är du redo för sol, sommar och en varm dag på stranden? Här hos oss hittar du ett brett urval av vackra bikinis från det amerikanska märket Calvin Klein. Bland de många modellerna kan du hitta bikinis i vackra moderna färger, bikinis som är designade i ett modernt snitt och som dessutom sitter väldigt bekvämt på kroppen.

I det stora utbudet av vackra bikinis från Calvin Klein du hittar bland annat:

Triangelbikini - Bralettebikini - Bikini med breda axelband - Bikini med tunna axelband - Enaxelbikini - Bikini med dragkedja

Den mjuka bralettebikini från Calvin Klein är kanske den mest kända bikinin från det erkända märket. Kännetecknande för denna bikini är att de alla är designade med en bred resårkant som går hela vägen runt bröstet. Den breda kanten är vackert dekorerad med Calvin Kleins logga.

Ett hav av olika bikinis från Calvin Klein

Vissa bikinis är djärvare än andra med till exempel smarta detaljer i form av dragkedjor, som sitter på framsidan av bröstet. Andra har den mycket påtagliga logoresåren placerad runt magen, och några är designade med en titt in i den bara huden. Alla de många bikinisarna från Calvin Klein finns i en mängd vackra färger, som alla ska ge varumärket det välkända sportiga och aktiva uttrycket. Du kan bland annat hitta Calvin Klein bikinis i blå, turkos, röd och gul nyanser.

De många olika bikinis är tillverkade i läckra, snabbtorkande och elastiska material. Vilket både innebär att du med säkerhet kan lita på att din bikini torkar snabbt efter simningen, men också att din Calvin Klein-bikini behåller både form och färg.

Calvin Klein är mycket mer än ett känt namn

Kännetecknet för många av Calvin Kleins produkter är den välkända logotypen, som kan ses på nästan alla Calvin Kleins många produkter. Åtminstone när det kommer till märkets underkläder och badkläder. Logotypen placeras ofta väldigt synligt, antingen på bikinins många kanter eller på bikinins breda resår. Men Calvin Klein-bikini är mycket mer än så. Dessa är bikinis designade för den sportiga kvinnan som gillar att vara aktiv. Även när det kommer till att ligga på stranden en varm sommardag.

Bra tvätttips för din nya Calvin Klein-bikini

Det är en bra idé att ta väl hand om din nya bikini. Om du är försiktig när du tvättar din bikini från Calvin Klein kan den hålla både form och färg länge. Kom alltid ihåg att skölja din bikini efter att du har använt den. Klor och saltvatten både bleker och missfärgar din bikini. Tvätta bikinin i 40 grader och undvik att torka den helt i torktumlaren.

Om du letar efter en snygg och sportig bikini i minimalistisk och stilren design, då en av många bikinis från det amerikanska märket Calvin är Klein ett bra och säkert val. Här hos oss hittar du ett hav av olika bikinis i många olika utföranden och färger, som är särskilt trevliga för en lång dag på stranden.