Calvin Klein toppar

Stort urval av Calvin Klein toppar

Calvin Klein är ett älskat och mycket populärt märke i större delen av världen. Samtidigt är det också ett välkänt varumärke som de allra flesta kvinnor har blivit bekanta med vid ett eller annat tillfälle. Antingen i form av sköna mjuka trosor, BH:ar, läckra nattbyxor, eller som här de vackra ikoniska och mycket populära bomullstopparna.

Tops från Calvin Klein är designade i en minimalistisk, stilig och sportig look, som är passande säga väl till tjejen för vilken sport och en aktiv vardag är ett absolut måste. De olika topparna i monokroma färger från Calvin Klein sitter väldigt bekvämt på kroppen och har en särskilt bra passform.

Under tiden har det amerikanska märket i stort sett lyckats vara ungdomarnas favoritmärke. Kendall Jenner, Marky Mark och Justin Bieber är bland de mest kända husmodellerna. Calvin Klein är sexig och blandad med en rå och rebellisk ungdomskultur som hålls i en prisklass där alla kan delta. Här på Netlingeri.se hittar du ett stort utbud av många vackra toppar från det amerikanska märket Calvin Klein. Alla är skapade för den unga kvinnan som lever ett aktivt liv och inte vill kompromissa när det kommer till sina toppar.

Calvin Klein är ett absolut måste

En topp från brunnen -Känt varumärke är ett absolut måste. Den mjuka kvaliteten och den minimalistiska designen gör att du enkelt kan använda toppen till många saker. Toppen används speciellt av unga kvinnor som har ett sportigt och aktivt liv, och som samtidigt gillar den klassiska och enkla looken. De olika topparna från Calvin Klein kan delas in i flera olika färger, varav den gråmelerade varianten kanske är den mest distinkta och mest kända. På den här sidan hittar du toppar i följande färger:

Svart - Grå ljung - Vit - Lila Natt - Bordeaux - Midnattsblå - Rosa - Babyblå

Topparna är alla tillverkade i mjuka material, vilket säkerställer hög komfort och bärförmåga. Materialen är i första hand mjuk bomull, elastan och naturlig modal.

Sportig, minimalistisk och strömlinjeformad

Den vackra och mycket sportiga toppen från Calvin Klein är mycket värd att nämna när det gäller god komfort och strömlinjeformad design. Den vackra bomullstoppen är en mycket populär topp, som är tillverkad i mjuk bomull, som blandas med naturlig modal och elastan.

Modal är ett fantastiskt material, som särskilt är känt för att vara:

Ett mycket mjukt material som ger dig en väldigt speciell känsla på huden - Ett material som andas och snabbtorkar - Ett naturligt och miljövänligt material - Modal har en kylande effekt - Behåller formen och färgen på toppen. Calvin Klein toppar är alla designade utan spännen och synliga sömmar. Du sätter på toppen genom att dra ner den över huvudet. Det är lätt tack vare elastanen i toppen som ger den en extra bra stretchfunktion. Runt magen har toppen en bred resårkant i mikrofiber, som är designad med Calvin Kleins egen logga.

MyCalvins

Är du i Calvin Kleins målgrupp känner du säkert också till som både Justin Bieber, Kendall Jenner, som är en av de mycket kända Kardashian-systrarna. Som frontmodeller för Calvin Klein har just dessa kändisar bidragit till att ge konceptet "MyCalvins" en bra start och gjort konceptet och varumärket extremt populärt bland unga.

På Netlingeri.se kan du hitta många av de vackra ikoniska och snygga topparna från Calvin Klein. Till exempel:

Mjuka bomullstoppar med bygel - Mjuka bomullstoppar utan bygel

Om du letar efter en vacker topp från Calvin Klein, låt Netlingeri.se vara ditt första shoppingstopp resa. Här hos oss hittar du ett brett utbud av olika toppar som känns helt perfekta och väldigt sköna på kroppen.