Calvin Klein trosor

Här på Netlingeri.se hittar du ett brett utbud av många olika typer av trosor från det amerikanska märket

Calvin Klein är ung, smart och fräcka underkläder. Tillverkad i supermjuka material och har superbra passform. Calvin Klein kommer ofta med nya underklädesserier, så följ denna sida om du vill ha unga, smarta underkläder.

De flesta kvinnor känner till det välkända märket Calvin Klein. Varumärket är kanske mest känt för sin vackra och ikoniska design av vackra behåar, toppar och trosor. Allt är designat i en minimalistisk stil, som både signalerar sport och elegans. De läckra Calvin Klein-trosorna är därför helt perfekta för den unga kvinnan som älskar ett aktivt liv, där rörelse och sensualitet står i fokus.

Oavsett om det är vanliga trosor, tanga, stringtrosor eller hotpants kommer du alltid att kunna känna igen Calvin Kleins många ikoniska och minimalistiska design. Många av de vackra produkterna, speciellt CK-trosor, är designade med ett brett resårband runt höfterna, som är dekorerad med Calvin Kleins egen logga. Alla är tillverkade i bästa kvalitet och i de finaste materialen. Bland annat mjuk bomull, naturlig modal och polyester som säkerställer hög komfort i varje enskild kalsonge.

Utmanande Calvin Klein-trosa med en sportig look

Det är inte alltid lätt att välj underkläder, och det är inte lätt att hitta underkläder som sitter perfekt på kroppen heller. Underkläder kan vara svårt, och för många kvinnor blir det slutgiltiga valet ofta en kompromiss. Tyvärr slutar köpet ofta med att många helt enkelt väljer det första och bästa.

När du ska köpa dina nya trosor är passform och material extra viktigt. Men samtidigt vill de också vara både sexiga och sofistikerade. Just det har det mycket populära märket Calvin Klein lyckats med. Det stora utbudet av olika trosor är både sexiga och sofistikerade, kombinerat med en väldigt sportig och minimalistisk design, som tilltalar många kvinnor – även runt om i världen.

My Calvins

"Wanna know vad är det mellan mig och min Calvins? Nothing." Var för cirka 3 decennier sedan en mycket populär fras, som hjälpte till att placera det numera mycket erkända varumärket Calvin Klein på den internationella marknaden.

Det var den då mycket välkända husmodellen och skådespelerskan Brooke Shields, som yttrade ca. märket Calvin Klein. Sedan dess har varumärket tagit fart, och har bland annat haft kända husmodeller, där även den Oscarsnominerade skådespelaren och sångaren Marky Mark ingår. Idag är det kända kändisar, som den välkända supermodellen och Kardashian-systern Kendall Jenner, som pryder "mycalvins" välkända kampanjer tillsammans med sångaren Justin Bieber. Bland annat har kalsonger blivit heta igen.

De vanligaste typerna av trosor har blivit coola

De många olika kalsongerna från Calvin Klein har blivit en kulttros under de senaste decennierna. En trosa som de allra flesta kvinnor har blivit bekanta med på ett eller annat sätt. Många känner till de populära Calvin Klein trosorna antingen att bära, eller genom någon av de mycket populära och väldigt iögonfallande kampanjerna, som ofta använder de hetaste modellerna och kändisarna. Calvin Kleins många trosor varierar både i olika design men också i många olika moderiktiga färger. Bland de många trosorna hittar du:

Klassiska trosor - Stringtrosor - Tanga med hög ben - Brasiliansk G-string - High Waist Hipster

Vackra Calvin Klein trosor för alla tillfällen

Varje dag handlar om att må bra, även när det kommer till dina trosor. Ett set underkläder som sitter bekvämt på kroppen är värt mycket. Det gäller speciellt dina trosor som inte får vara åtsittande och obekväma. Det handlar om bra komfort, utseende och såklart även resten av dina kläder. Låt därför Netlingeri.se vara första stoppet på din shoppingresa när du letar efter de läckra trosorna från Calvin Klein. Här hos oss hittar du ett brett utbud av olika trosor, som både känns perfekta på kroppen och som samtidigt har en fantastisk passform.