Chantelle toppar

Vi har ett stort utbud av toppar från Chantelle

Chantelle toppar är franska underkläder av bästa kvalitet. Chantelle har en exklusiv stil och erbjuder bland annat toppar med bra stöd i utsökta material av god kvalitet. Om du letar efter bekväma och snygga toppar med fransk elegans och hudvänliga material är Chantelle det perfekta märket för dig.

Chantelles produkter är certifierade med OEKO-TEX, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen, så du behöver inte oroa dig för farliga kemikalier mot huden. Bara det bästa är gott nog åt Chantelles konsumenter.

Mjuka och sköna toppar från Chantelle

Om du har skavsår från en felaktig bh eller nyss har opererat bysten och ändå vill ha något som täcker dig och ger lite stöd är en topp oumbärlig. Den är mjuk, sitter bekvämt och ger rörelsefrihet, eftersom den inte smiter inte åt som en vanlig bh. Chantelles toppar är tillverkade i exklusiva och hudvänliga material och är så komfortabla att det till och med går att sova i dem.

Dagarna runt menstruationen kan bysten svälla upp och då kanske inte den vanliga bh:n riktigt passar. Ett perfekt alternativ är då att använda en mjuk topp som anpassar sig mer efter bysten. Den kan också vara skön att sova i, som ett extra stöd, under denna tid. Om du ska sitta stilla en längre tid, till exempel på en flygresa eller en lång biltur, kan det vara väldigt skönt med en mjuk och bekväm topp, som verkligen tillåter dig att andas.

Chantelles lyxiga toppar

Chantelles mjuka och sköna toppar är inte bara praktiska och bekväma, de är dessutom vackra och trendiga, så du får det bästa av två världar. Du kan välja att använda toppen under dina kläder där den inte syns, bara för att få en lyxig känsla av komfort. På jobbet och hemma är det skönt med en enkel topp under kläderna.

Du kan också piffa till det med en stilren topp som sticker upp under en urringad skjorta eller blus till ett par snygga jeans när du ska fika med vännerna. Tänk på att en djup och smal v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck. Om du ska på fest och vill vara extra fin kan du låta toppen synas under en uppknäppt kavaj med ett par läckra byxor eller en trendig kjol. Många av Chantelles toppar har vaddering, som framhäver bysten och får den att se större ut än vad den är.

Du kan välja en feminin och läcker topp med smala axelband, eller en mer stabil topp med breda axelband, som ger en fräsch och sportig look. Oavsett vilken modell du bestämmer dig för kommer du att få en bekväm och trendig topp i högsta kvalitet när du väljer Chantelle.

Välj rätt storlek på dina toppar

När du skämmer bort dig med en lyxig och underbar topp från världsledande märken som Chantelle är det viktigt att du väljer rätt storlek, så att du får perfekt passform och funktion. Om du följer storleksguiden på den topp du valt kommer du att få en topp som sitter helt perfekt och har enastående komfort. Dessutom kommer den att framhäva fördelarna med din fantastiska kropp. Om du har några frågor hjälper vår kunniga och utbildade personal gärna till.

Det miljövänliga och medvetna märket Chantelle

Chantelle Lingerie grundades i Paris år 1876 och består idag av sex välkända märken, bland annat Chantelle, Passionata och Femilet. De har med hjälp av sin långa efterenhet och gedigna kunskap under många år utvecklat kreationer som är av världsklass. Märket Chantelle föddes år 1949 och är världskänt för sina trendiga och feminina underkläder av högsta kvalitet. Deras toppar är kända för att vara vackra och underbart sköna, och du kommer garanterat att både känna dig bekväm och se fantastisk ut.  

Chantelle Lingerie möter höga etiska och miljömässiga krav. De kräver av sina leverantörer att de är anknutna till REACH regulation, vilket förhindrar användning av kemikalier i produktionen enligt europeiska regler.

De jobbar hårt för att spara in på energianvändning och vattenförbrukning under produktionsprocessen och de donerar överblivna tyger och produkter för att reducera avfall. Mellan 2016 och 2017 minskade de sina avfall med 62 procent. De är också noga med att alla deras produkter tillverkats på ett etiskt sätt och jobbar aktivt för att förhindra till exempel barnarbete, slaveri och diskriminering i alla led av produktionen.