Chantelle Trosor

Vi har ett stort utbud av trosor från Chantelle

Här hittar du alla våra trosor, hipsters och g-strings från märket Chantelle. Hitta de populära Soft Stretch trosorna och matcha trosorna med en bh från det stora utbudet av matchande Chantelle-bh. Älskar du försäljning? Se vår vilda Chantelle Rea i butiken.

Letar du efter utmanande och sexiga trosor? Eller vill du hellre ha vackra och romantiska trosor? Eller kanske du helt enkelt är ute efter ett par riktigt bekväma och enkla vardagstrosor? Chantelle har trosor för alla kvinnor och för alla tillfällen. Och det bästa av allt är att alla deras trosor är av toppkvalitet och tillverkade i de lyxigaste materialen, med fransk elegans och exklusiv design. Chantelle är märket för dig som vill ha trosor av världsklass.

Hudvänliga och magnifika trosor från Chantelle

Chantelle Lingerie grundades i Paris år 1876 och har med hjälp av sin långa erfarenhet och expertis stor kunskap och förståelse för hur man skapar fantastiska underkläder. Märket Chantelle föddes år 1949 och blev genast ett märke att räkna med. I vårt sortiment med trosor från Chantelle hittar otroligt vackra och feminina kreationer med läckra detaljer och mönster. Men Chantelles trosor är inte bara trendiga och snygga, de är dessutom bekväma och hudvänliga.

Chantelles produkter är certifierade med OEKO-TEX, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. De kräver av sina leverantörer att de är anknutna till REACH regulation, vilket förhindrar användning av kemikalier i produktionen enligt europeiska regler. Så du behöver inte oroa dig för farliga kemikalier mot huden när du bär trosor från Chantelle.

Chantelles trendiga trosor

Chantelle har många läckra trosor i spännande modeller att välja mellan och du kommer garanterat inte att bli besviken. Hipstertrosor har väldigt låg skärning i midjan och täcker för det mesta största delen av baken. De sitter runt höfterna och hipstertrosor från Chantelle är väldigt bekväma och smickrande för kroppen. De passar utmärkt att bära under ett par byxor med låg midja.

Stringtrosor har väldigt lite tyg och baksidan består av en smal tygremsa som löper mellan skinkorna. De är väldigt sexiga och passar perfekt om du ska bära en åtsittande klänning eller ett par tajta byxor, eftersom det inte finna några troskanter som kan synas genom tyget.

Chantelles sömlösa trosor är otroligt bekväma att bära, eftersom du slipper sömmar som kan skära in eller skava. De passar också väldigt bra att bära under åtsittande kläder eftersom du slipper synliga troskanter. Taitrosor är de vanligaste trosorna och de får benen att se smalare ut. De har hög skärning vid benen, vilket får benen att se längre och smalare ut. De ger också höfterna en fin rundning.

Maxitrosor har mycket tyg och hög skärning i midjan, ofta går de upp till naveln. De är väldigt bekväma och passar perfekt att bära under byxor med hög midja eftersom de hjälper till att hålla byxorna på plats. De är också väldigt sköna att ha på vintern eftersom de värmer bra. Det krävs olika trosor till olika tillfällen i livet, och Chantelle har lyxiga trosor som passar alla kvinnor och tillfällen. Så skäm bort dig med exklusiva och bekväma trosor från ett världsledande underklädesmärke.

Tvätta dina lyxiga trosor från Chantelle på rätt sätt

Alla Chantelles trosor har hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer de att behålla färgen och passformen länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Sortera alltid dina kläder och blanda aldrig färgad tvätt med vit tvätt, på så vis undviker du missfärgade kläder.
  • Använd tvättpåse när du tvättar dina trosor i tvättmaskin, framför allt om trosorna har pärlor eller andra detaljer.
  • Temperaturen som står angiven i tvättråden är den högsta du bör använda, det går att tvätta i lägre temperatur. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i trosorna och orsaka att de tappar passformen.
  • Använd inte sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har trosor med microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
  • Undvik att torktumla dina trosor eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden på dem. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.

Följ alltid tvättråden från Chantelle så kommer du att kunna njuta av fantastiska trosor med vackra färger och perfekt passform.