Decoy Leggings

Decoy leggings: Design och stil

Decoy leggings är en oumbärlig del av varje stilmedveten kvinnas garderob. Genom att kombinera både estetik och funktionalitet på ett unikt sätt, är dessa leggings gjorda för att följa din kropps rörelser, oavsett om du är på språng eller kopplar av hemma. Om du letar efter snygga och bekväma leggings i hög kvalitet är det danska märket Decoy ett utmärkt val. I vårt sortiment från Decoy hittar du vackra och feminina leggings som framhäver din kropp, samtidigt som de är bekväma och av toppkvalitet.

Fördelar med leggings

Är du trött på strumpbyxor som får maskor och går sönder? Vill du ha någonting som håller bättre samtidigt som det även går att använda istället för byxor? Det finns många fördelar med att använda leggings. Strumpbyxor är gjorda för att bäras under andra plagg, till exempel kjolar och klänningar, och är tillverkade i tunnare material än vad som används för att tillverka leggings. Strumpbyxor går också ner över foten. Leggings är fotlösa och tillverkade i tjockare material som gör att de är ogenomskinliga. De håller mycket bättre och det blir inga maskor i dem. Det tjockare materialet gör att de isolerar och värmer bra, något som är väldigt skönt under kjolen på vintern.

Eftersom leggings är täckande går de att använda istället för byxor och det gör att de passar lika bra att bära på sommaren, exempelvis till tunikan eller t-shirten. Leggings är väldigt sköna och snygga och går att använda under alla årstider. Leggings från Decoy framhäver de vackra formerna på benen samtidigt som de effektivt döljer ärr och synliga blodkärl och ger benen ett slätare utseende. På sommaren när du blir svettig förhindrar de att benen klistras ihop.

Välj rätt leggings från Decoy

Leggings är både snygga och praktiska och passar lika bra till både vardags som till fest. Det finns flera olika att välja mellan och nyckeln är att välja rätt leggings till rätt tillfälle. Leggings är väldigt vackra att ha under en kjol eller klänning men passar lika bra till en tunika eller tröja. Välj ett par svarta eller någon annan mörk färg om du vill att benen ska se smalare ut. Mörka färger förminskar medan ljusa färger förstorar. Med ett par trendiga trekvartslånga leggings blir det lite svalare och de är sköna att ha på sommaren. De är dessutom väldigt praktiska om du ska vada i vatten eller besöka någon kyrka som har krav på dina knän ska vara täckta.

Decoy har sömlösa hotpants med microfiber som är sköna att ha under klänningen oavsett om det är varmt eller kallt. De värmer om det är kallt och leder bort fukt om det är varmt. De är väldigt mjuka och elastiska vid magen och sitter inte åt. När du ska träna är leggings det optimala plagget eftersom de sitter som en andra hud, är bekväma och ger väldigt bra rörelsefrihet. De passar bra när du ska springa, dansa eller rida och en del män använder sig också av dessa bekväma och praktiska plagg. När det gäller material är den fantastiska bomullen superskön mot huden och andas, men den passar bättre till lugnare aktiviteter, eftersom den suger i sig fukt utan att leda bort den.

När du ska träna eller utföra någon annan aktivitet där det finns risk att du blir svettig passar det bättre med microfiber. Den suger upp fukten och leder bort den så att du kan känna dig trygg och fräsch genom hela träningspasset. Om du väljer sömlösa leggings från Decoy får du extra hög komfort och rörlighet. Dessutom håller de mycket längre eftersom det inte finns några sömmar som kan gå upp.

Vad är ”den”?

En del av Decoys leggings har något som kallas för ”den”. Det är en förkortning för ordet denier, som är en beteckning på masktätheten och ger en indikation på tjockleken. Ju högre denier, desto tjockare material. När man använder strumpbyxor som har en låg denier, omkring 10–20, är de genomskinliga och tunna. Dessa passar bäst på sommaren. Den normala tjockleken på strumpbyxor ligger runt 20–60 denier. För att de ska vara täckande krävs en denier på minst 40. Denier som är på 60 och uppåt, som leggings, är tjockare, heltäckande och mycket mer hållbara.

Decoy fortsätter utvecklas

Decoys produkter tillverkades fram till 2016 av HB-textil i Kolding i Danmark. Sedan övertogs firman av JBS Textile Group A/S och de vidareutvecklar nu Decoy, som blivit en del av deras koncern. JBS startade 1939 som ett familjeföretag och är det fortfarande. Det är en av Danmarks största och ledande tillverkare av underkläder. Decoy är ett väldigt medvetet företag vad gäller sitt sociala och miljömässiga ansvar och arbetar med frågor inom bland annat mänskliga rättigheter, miljön, arbetsförhållanden och välgörenhet. Decoy är ett välkänt märke som hittas i många länder. De har ett stort utbud av underkläder och kläder men är kanske mest berömda för sina fantastiska strumpbyxor och leggings.