Femilet bikini

Stort urval av Femilet bikinis

Det danska märket Femilet, som grundades år 1923, är ett av Danmarks ledande underklädesmärken och deras passion är att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av sina vackra och trendiga kreationer. Och de har verkligen lyckats bra. Deras bikinis är läckra, bekväma och av toppkvalitet. Med en bikini från Femilet kommer du garanterat att känna ett både inre och yttre välbefinnande.

Framhäv din skönhet med Femilets bikiniunderdelar

En bikini är överlägsen för att få en snygg solbränna och efter du tagit dig ett bad kan du snabbt och enkelt byta underdelen så att du slipper sitta i blöta bikinitrosor när du ska sola. När du köper en bikini från vårt utbud av Femilet får du själv matcha överdel och underdel så att du får den perfekta bikinin för just dig. Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa din bikiniunderdel.

För att få dina höfter och lår att se smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, till exempel en tai. Den höga benskärningen ger skenet av att benen är längre än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning. Vill du förminska midjan kan du göra det genom att välja en mörk, enfärgad underdel med hög midja som döljer magen. Då slipper du en putande mage när du går runt på stranden. Bikinitrosor med vertikala ränder tar bort uppmärksamheten från bredden på din kropp. De har en förlängande effekt och får dig att se smalare ut.

Läckra bikiniöverdelar från Femilet

För att framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna ljusa färger eftersom de förstorar, eller en färgstark överdel med mönster som drar blickarna till sig. Om du har en stor byst kan det vara skönt med en fullkupa, som täcker in hela bysten. Den ger ett optimalt stöd och håller verkligen bysten på plats. Femilet har överdelar i stora kupstorlekar som ger ett riktigt bra stöd.

Vill du få bysten att se mindre ut än den är kan du välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering. Om du väljer en färgglad underdel med mönster till så hamnar blickarna på nederdelen av kroppen istället för överdelen. Om du har svårt att välja mellan en baddräkt och en bikini kan du välja en läcker tankini, som är ett mellanting av de båda. Den har modellen av ett linne med trosor och funkar för alla kroppstyper.

Tankinin täcker magen precis som en baddräkt gör, samtidigt som den har fördelen av att vara tvådelad som en bikini. Då kan du själv välja vilken underdel du vill ha till och det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor. Oavsett vilken överdel och underdel du bestämmer dig för kommer du att få en trendig bikini som har hög kvalitet och perfekt passform när du köper Femilet.

Välj rätt storlek på din bikiniöverdel från Femilet

Femilet har läckra överdelar i riktigt stora storlekar som ger ett fantastiskt stöd. Det är viktigt att välja rätt storlek så att du får perfekt passform och funktion. De flesta överdelarna har bh-storlekar och då gör du så här:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska ligga rakt över ryggen och vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bikini-bh.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av själv.

Storlekarna kan variera så följ alltid storleksguiden på just den bikini du valt från Femilet. Tänk på att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de töjer ut sig när de blir blöta.

Högsta kvalitet när du köper Femilet

Märket Femilet har förgyllt tillvaron för kvinnor i nästan 100 år och har hela tiden fortsatt att utvecklats. År 2010 såldes Femilet till Groupe Chantelle i Paris, ett av världens ledande underklädesmärken. Femilet har fortsatt att drivas som ett oberoende varumärke och dotterbolag med dansk ledning, dansk hemvist och med samma passion som innan. Groupe Chantelle tillverkar alla sina produkter på sina egna fabriker och de genomgår mycket sträng kvalitetskontroll för att säkra att de håller högsta kvalitet. Fabrikerna gör effektiva tester av tygerna och de har full kontroll över hela tillverkningsprocessen. Groupe Chantelle omfattar, förutom Femilet, också märken som till exempel det högklassiga franska märket Chantelle och det förföriska märket Passionata.