Femilet nattkläder

Stort urval av Femilet nattkläder

Med nattkläder från danska Femilet får du läckra nattkläder som du garanterat kommer att älska mycket – långt in i framtiden. På denna sida hittar du ett bra urval av läckra nattkläder som hjälper dig att hålla dig varm under de kalla och mörka vinterkvällarna. Unna dig själv en god natts sömn med mjuka och härliga nattkläder från Femilet. Du hittar också sköna myskläder att skämma bort dig med, som passar perfekt att mysa runt i hemma när du bara vill vara dig själv.

Femilet grundades 1923 och är ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras passion är att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av sina vackra och bekväma kreationer, och med nattkläder från Femilet kommer du verkligen att kunna känna dig fantastisk.

Högsta kvalitet i Femilets nattkläder

Femilet har mjuka och lyxiga nattkläder som passar de allra flesta kvinnor som ställer höga krav på sina nattlinnen och pyjamasar. Femilets nattkläder skapas med djup respekt för den kvinnliga kroppen och de har något som passar alla åldrar, smaker och kroppstyper. Du kan alltid känna dig trygg med att Femilet använder de bästa materialen i sina nattkläder. De har mycket hög kvalitet, och håller tvätt efter tvätt.

Sedan 2010 ägs Femilet av Groupe Chantelle i Paris, och de tillverkar alla sina produkter i egna fabriker och har full kontroll över tillverkningsprocessen. Alla nattkläder genomgår stränga kvalitetskontroller och tester för att garantera att de håller högsta kvalitet.

Skäm bort dig med exklusiva nattkläder från Femilet

Efter en lång arbetsdag med obekväma arbetskläder är det skönt att byta om till härliga myskläder och bara njuta av att vara ledig. I vårt sortiment med nattkläder från Femilet hittar du supersköna t-shirts och byxor som är gjorda för att mysa runt hemma i. När det är dags att sova kan du välja om du ska sova i dina sköna myskläder eller om du vill byta om till en bekväm pyjamas eller kanske ett mjukt och ledigt nattlinne.

På vintern när det är kallt brukar det vara skönt med en varm och mysig pyjamas eller långärmad tröja och byxor med långa ben. På sommaren kanske man föredrar ett tunnare nattlinne eller kortärmad tröja och shorts. Du kan mixa och matcha precis som du vill. Oavsett vilka nattkläder du bestämmer dig för kommer du att få pyjamasar, nattlinnen och myskläder som är mjuka, sköna och av högsta kvalitet om du väljer Femilet.

Nattkläder med fantastiska material från Femilet

Femilet använder sig bara av riktigt bra material i sina exklusiva nattkläder och de olika materialen har lite olika egenskaper. Om du föredrar att använda naturmaterial kan en härlig pyjamas eller nattskjorta i 100 procent bomull vara något för dig. Bomull växer på bomullsbusken och är ett väldigt mjukt, skönt och hudvänligt material.

Nattkläder med bomull tillåter din hud att andas och absorberar fukt så att du kan känna dig torr och fräsch hela natten. De leder också bort värme och svalkar när det är varmt, och de har god hållbarhet och är väldigt slitstarka.

Dessutom är bomull biologiskt nedbrytbart och av den anledningen väldigt miljövänligt. Du kan hitta till exempel sköna shorts och nattskjortor i viskos, som påminner mycket om siden i känsla och kvalitet. Viskos tillåter din hud att andas och har ett väldigt fint fall. Det är slitstarkt, svalt och mjukt, skrynklar inte och behåller färgerna bra när det är färgat. Det finns bekväma och snygga t-shirts och byxor med hög andel modal. Modal är en typ av viskos och har liknande egenskaper. Skillnaden är att modal är starkare i vått tillstånd, så fibrerna klarar tvätt mycket bra. Gemensamt för alla nattkläder från Femilet är att de är superbekväma, lyxiga och snygga. De har hög kvalitet och är tillverkade för att njutas av varje ledig stund du vill ha lite extra lyx.

Ta hand om dina underbara nattkläder från Femilet

Alla nattkläder från Femilet har hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer de att behålla färgen och formen väldigt länge. Här följer några råd för att öka livslängden på dem:

  • Sortera dina kläder efter färg och undvik att blanda vita och färgade plagg, så slipper du missfärgade nattkläder.
  • Om det är tryck på dina nattkläder är det bra att tvätta dem ut och in, då håller trycket längre.
  • Använd tvättpåse om dina nattkläder har pärlor eller andra detaljer.
  • Följ alltid tvättråden från Femilet och handtvätta helst ömtåliga nattkläder.
  • Temperaturen som anges i tvättråden är den högsta du bör tvätta i. Du kan med fördel tvätta i lägre temperatur eftersom det är bra för både hållbarheten och miljön.

Om du tar hand om dina exklusiva nattkläder från Femilet kommer du att kunna sova och mysa i dem väldigt länge.