Femilet toppar

Stort urval av Femilet toppar

Med de många vackra och läckra topparna från danska Femilet är du garanterad en topp där kvalitet och passform är av absolut bästa kvalitet. På denna sida hittar du ett brett urval av olika toppar från den danska underklädesjätten Femilet. Om du vill unna dig vackra toppar med underbara material, hög komfort och toppkvalitet är Femilet märket för dig. Här på Netlingeri hittar du både linnen och långärmade toppar från Femilet och det finns något för alla kvinnor och tillfällen.

Eleganta och lyxiga toppar från Femilet

Femilet grundades i Danmark 1923 och har mycket lång erfarenhet och kunskap när det gäller att producera komfortabla och högklassiga underkläder. När du köper toppar från Femilet kan du vara säker på att du får det bästa. Du hittar flera fina och tilldragande toppar att välja mellan och de funkar lika bra under kläderna som en del av din outfit.

Du kan välja en mjuk och varm långärmad topp att bära under kläderna på vintern, så slipper du frysa. Men eftersom topparna från Femilet dessutom är snygga och trendiga kan du också använda den som en tröja till ett par fina byxor eller jeans. Om du ska shoppa eller fika på stan är det väldigt snyggt att låta en trendig topp sticka upp ur urringningen på skjortan eller blusen. Med ett par snygga jeans eller byxor till blir din outfit perfekt. När du ska på fest och ska bära en tunn eller genomskinlig klänning är det väldigt läckert att ha en topp i samma färg som syns igenom istället för en bh.

Du kan använda någon vacker topp från Femilet under en uppknäppt kavaj med ett par trendiga byxor eller en elegant kjol till. Eller så kan du helt enkelt använda dem under dina vanliga kläder som ett oerhört bekvämt alternativ till andra underkläder. De skyddar dig från kliande tyger och obekväma sömmar och du kan alltid känna dig bekväm och fräsch. Femilets toppar är så sköna att du till och med kan sova i dem. Femilet använder sig bara av de finaste materialen i sina toppar och alla deras produkter genomgår hårda kvalitetskontroller och tester för att garantera att de är perfekta och håller högsta kvalitet.

Mjuk och skön bomull i toppar från Femilet

Femilet har bara de bästa materialen i sina toppar och många av topparna har 100 procent bomull. Bomull är ett väldigt populärt tyg att använda i underkläder eftersom det är mjukt och skönt mot huden. Men bomull har även många andra fördelar. Bomull är ett naturmaterial som odlas på bomullsodlingar och det har varit populärt väldigt länge. Eftersom det är ett naturmaterial är det biologiskt nedbrytbart och det är bra både för miljön och vår framtid.

Bomull suger upp fukt väldigt bra och kan absorbera upp till 10 procent av sin egen vikt innan det känns blött. Bomullstyg blir till och med starkare av att vara blött, det är ett väldigt slitstarkt tyg som oftast är lätt att rengöra och ta hand om. Bomullstyg andas och håller dig sval när det är varmt. Det är dessutom allergivänligt och passar väldigt bra för människor med känslig hud. Femilet använder sig bara av riktigt bra bomull i sina toppar och med en bomullstopp kommer du alltid att kunna känna dig på topp.

Underbar merinoull i Femilets toppar

I vissa av Femilets toppar hittar du merinoull, som av många anses vara det bästa materialet i världen. Merinoullen är väldigt mjuk och hudvänlig och den har även många andra fördelar. Ull är temperaturreglerande och när det är kallt isolerar den värmen och håller dig varm. Vid värme har den istället en svalkande effekt, så du kan alltid hålla en behaglig temperatur när du använder toppar med ull.

Den absorberar fukt och transporterar bort den från huden, så du alltid är torr och fräsch. Dessutom värmer ullen även när den är blöt. Ull motverkar dålig lukt, är självrengörande och har antiseptiska egenskaper. Det gör att den inte behöver tvättas lika ofta som andra material och ofta kan det räcka med att vädra plagget. Till skillnad från många syntetiska material är ull flamsäkert och blir sällan skrynklig. Ull är verkligen ett fantastiskt material och skillnaden på vanlig ull och merinoull är att merinoullen har tunnare och slätare fibrer och en vågig struktur. Detta gör att den inte kliar och är mjukare och mer stretchig.

Ta hand om dina toppar från Femilet

När du köper lyxiga toppar i fina material är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt så att de håller så länge som möjligt. Följ alltid tvättråden från Femilet som står på lappen i plagget så kommer du att kunna njuta av dina underbara toppar under lång tid.