Femilet trosor

Stort urval av Femilet trosor

Med Femilet trosor är du garanterad en vacker trosa som du kan känna dig bekväm i hela dagen. På denna sida hittar du ett brett utbud av läckra trosor i hög och läcker kvalitet. Trosornas höga kvalitet är, precis som övriga kollektioner, underklädesmärkets främsta kännetecken. Väljer du trosor från Femilet är du garanterad perfekt passform, skön komfort och hög kvalitet. De är dessutom vackra och trendiga, och modemedvetna kvinnor som ställer höga krav på sina trosor älskar att bära dem. Femilet grundades i Danmark år 1923 och ägs idag av Groupe Chantelle i Paris, som är ett av världens största underklädesmärken. Alla deras produkter genomgår hårda kvalitetskontroller för att säkra att de är perfekta och håller högsta kvalitet.

Femilets fantastiska trosor

Alla Femilets trosor skapas med passion och förståelse för den kvinnliga kroppen. De använder bara de finaste materialen och de har modeller och designer som passar för alla kvinnor och tillfällen. I vårt sortiment av trosor från Femilet hittar du snygga trosor i basfärgerna svart och vitt som passar till det mesta. Tänk på att svart förminskar medan vitt förstorar. Om du ska ha tunna kläder på dig är det bra att välja trosor i samma färg så de inte lyser igenom.

Vill du sätta lite färg på tillvaron hittar du flera tilldragande och eleganta färger att välja mellan. Många av Femilets trosor har dessutom feminina och vackra detaljer och mönster som verkligen drar blickarna till sig. Oavsett om du vill ha läckra trosor som får dig att känna dig sensuell och sexig eller är ute efter ett par mer diskreta trosor kommer du att kunna hitta dem här hos oss. Femilets passion har alltid varit att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av vackra och bekväma underkläder i senaste modet. Vilka trosor du än bestämmer dig för kommer du garanterat att få ett inre såväl som ett yttre välbefinnande.

Känn dig vacker med rätt modell på dina trosor

Underskatta aldrig vad ett par läckra trosor som sitter perfekt kan göra för din kropp och ditt självförtroende. Femilet har flera snygga och trendiga trosmodeller att välja mellan. Om du väljer ett par stringtrosor när du ska ha en åtsittande klänning på dig så slipper du troskanter som syns igenom. Stringtrosor är sköna att ha på sommaren när det är varmt, eftersom de har väldigt lite tyg. På baksidan löper bara en liten tygremsa mellan skinkorna.

Hipstertrosor är lågt skurna i midjan och precis som namnet beskriver sitter de runt höfterna. De täcker oftast största delen av baken och är väldigt bekväma. Om du ska bära byxor med låg midja passar det väldigt bra med ett par hipstertrosor. Om du istället ska ha ett par byxor med hög midja på dig är det bättre att välja ett par trosor som har hög midja, till exempel ett par maxitrosor. De hjälper till att hålla byxorna på plats samtidigt som de är väldigt bekväma. De är täckande och breda och värmer skönt på vintern.

Taitrosan är den vanligaste modellen och den passar dig som vill få höfterna och låren att se smalare ut. Den har hög benskärning som gör att benen ser längre ut än vad de är, med resultatet att de även ser smalare ut. Taitrosan ger också en snygg rundning på höften. Tangatrosor påminner mycket om taitrosor, skillnaden är att tangatrosorna har lägre skärning i benens öppningar. Tangatrosor passar för alla kroppstyper. Oavsett vilken modell du bestämmer dig för kommer du inte att bli besviken. Gemensamt för alla trosor från Femilet är hög kvalitet, fantastiska material och perfekt passform.

Tvätta dina trosor från Femilet på rätt sätt

Alla trosor från Femilet är tillverkade i fina material och har hög kvalitet. Om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer de att behålla sin funktion och passform mycket längre. Följ dessa råd för att öka livslängden på dem:

  • Sortera alltid dina underkläder och blanda aldrig vit tvätt med färgad tvätt, då undviker du få missfärgade plagg.
  • Tänk på att den rekommenderade temperaturen i tvättråden är den högsta du bör använda när du tvättar, du kan gärna tvätta i lägre temperatur. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i trosorna och göra att de tappar passformen.
  • Använd tvättpåse när du tvättar, framför allt om dina trosor har pärlor eller andra detaljer.
  • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget. Har du trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har trosor med microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
  • Undvik att torktumla dina trosor eftersom det sliter bort fibrer från tyget, vilket kan förkorta livslängden på dina trosor. Värmen kan också förstöra elasticiteten.

Om du följer tvättråden från Femilet kommer du att kunna njuta av dina fantastiska trosor under en lång tid.