Femilet underkläder

Femilet Underkläder

Om du letar efter riktigt mjuka och bekväma underkläder som är hudvänliga och hållbara har du kommit till rätt ställe. I vårt sortiment med underkläder från Femilet hittar du vackra och feminina underkläder som är otroligt komfortabla och passar att använda varje dag.

Femilet tillverkas av världsledande Groupe Chantelle i Paris, och alla deras produkter tillverkas i egna fabriker. De genomgår mycket stränga kvalitetskontroller och effektiva tester för att garantera att de håller högsta kvalitet.


Mjuka och sköna underkläder från Femilet

Femilet har mjuka och sköna underkläder som passar perfekt att använda under kläderna när du till exempel är hemma eller på jobbet. De är tillverkade för att användas varje dag och passar dig som vill vara både vacker och bekväm.

Du hittar snygga och feminina linnen som passar perfekt att ha under skjortor, blusar och tröjor. De ger dig en mjuk och behaglig känsla mot huden, samtidigt som de skyddar dig från skavande sömmar eller byxlinningar som skär in.

Du kan välja mellan feminina och eleganta linnen med tunna axelband och mer sportiga linnen med bredare axelband. De flesta linnen från Femilet har fina detaljer som det kan vara snyggt att låta sticka upp under en urringad skjorta eller blus.

Oavsett om du föredrar feminina, sportiga eller klassiska underkläder har Femilet något som passar de flesta. De har fokuserat på ett varierat utbud där det finns vackra och bekväma underkläder i alla storlekar för alla kvinnor.


Femilets feminina trosor

I Femilets sortiment med underkläder hittar du fina och eleganta trosor som är så bekväma att varje dag blir till en njutning. Du hittar flera snygga och trendiga modeller att välja mellan.

Taitrosan är den vanligaste modellen på trosor. Den har hög skärning vid benen, som gör att benen ser längre och smalare ut. Den ger också höften en fin rundning.

Maxitrosan har mycket hög midja och går ofta upp till naveln. Den har mycket tyg och är väldigt skön att använda när det är kallt eftersom den värmer bra. Den passar bra att bära under byxor med hög midja eftersom den hjälper till att hålla byxorna på plats.

Miditrosan har också hög midja, men inte lika hög som maxitrosan, så den brukar sluta en bit nedanför naveln. Miditrosan passar alla kroppstyper.

Med underkläder från Femilet får du hög kvalitet och perfekt passform, och du behöver aldrig välja mellan skönhet och komfort eftersom det finns rikligt av båda.


Fantastisk bomull i Femilets underkläder

De flesta underkläder i vår baskollektion från Femilet innehåller 100 procent bomull. Bomull är ett av de vanligaste materialen i underkläder på grund av dess fantastiska egenskaper.

Bomull är ett naturmaterial som växer på bomullsbusken, och liksom andra naturmaterial tillåter det huden att andas väldigt bra. Det är mjukt och skönt och hudvänligt, och passar perfekt att ha i underkläder som ska bäras varje dag.

Eftersom bomull suger upp fukt och leder bort värme kan du alltid känna dig trygg och sval i dina bomullsunderkläder. Bomullsmaterial är dessutom slitstarkt och tåligt och håller ofta längre än många andra material.

Tack vare att det är biologiskt nedbrytningsbart är det dessutom miljövänligt, så det finns många fördelar med att välja underkläder från Femilets baskollektion.


Ta hand om dina underbara underkläder från Femilet

Femilet grundades 1923 och är idag ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras passion har alltid varit att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av sina vackra, trendiga och bekväma underkläder.

Det är viktigt att tvätta underkläderna på rätt sätt för att de ska behålla sin passform och färg så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden på dina underkläder:

  • Sortera alltid dina kläder och underkläder och blanda aldrig färgad tvätt och vit tvätt, så undviker du missfärgad tvätt.
  • Använd gärna tvättpåse, framför allt om dina underkläder har pärlor eller andra detaljer.Temperaturen som står angiven i tvättråden är den högsta du bör använda när du tvättar, och du kan med fördel tvätta i lägre temperatur. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i underkläderna och orsaka att de tappar passformen.
  • Använd inte sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har underkläder med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har underkläder med microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.Undvik att torktumla dina trosor eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden på dem. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.

Följ alltid tvättråden från Femilet så kommer du att kunna njuta länge av mjuka och sköna underkläder med perfekt passform.