Freya Trosor

Stort urval av trosor

Freya ägs av Wacoal Europe, som är specialiserade på trendiga, bekväma, vackra, sexiga och färgstarka bh:ar i stora storlekar. Men deras trosor går verkligen inte av för hackor heller. Varje trosa Freya tillverkar är noggrant uttänkt med läckra detaljer, mönster och färger. Du kan alltid känna dig vacker och sensuell med trosor från Freya. Dessutom är de bekväma, trendiga och har perfekt passform.

Skäm bort dig med lyxiga trosor från Freya

Freyas mål har alltid varit att hjälpa kvinnor att känna sig vackra samtidigt som de ser vackra ut. Med Freyas fantastiska trosor kommer du garanterat inte att bli besviken, de tar fram det bästa hos varje kvinna. Här hittar du snygga och trendiga trosor i basfärgerna svart och vitt som passar lika bra till vardags som till fest. Det finns också läckra och färgstarka trosor med sprakande färger, som verkligen lyser upp tillvaron och gör dig på bra humör.

Du hittar många trosor med vackra mönster och detaljer att välja mellan och varje trosa från Freya har sin egen känsla och stil. Oavsett om du vill ha någon enkel trosa att ha i din vardag, en läcker trosa som får dig att känna dig sexig och sensuell eller en lite mer sportig modell på din trosa kommer du att kunna hitta den här i vårt sortiment av Freya trosor. Det finns många härliga trosor att välja mellan och gemensamt för dem alla är hög kvalitet, underbara material och perfekt passform.

Välj rätt modell på dina trosor från Freya

Det finns flera trendiga och snygga trosmodeller från Freya att välja mellan och alla framhäver olika saker med din kropp. Här följer några råd som kan vara bra att känna till när du ska välja dina trosor:

 • Hipstertrosan är lågt skurna och sitter runt höfterna. Den täcker för det mesta största delen av baken. Det är en väldigt bekväm trosmodell som ofta är lite mer sportig och passar perfekt för dig som föredrar den stilen eller ska använda byxor med låg midja.
 • Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut är taitrosan en bra modell. Den höga benskärningen ger illusionen av att benen är längre än de egentligen är, vilket gör att de också ser smalare ut. Trosmodellen ger även höfterna en fin rundning.
 • Vill du tona ner en stor bak och breda höfter kan du dessutom välja enfärgade och mörka trosor och matcha med en överdel med starka, ljusa färger. Då drar du uppmärksamheten från den nedre delen av kroppen till den övre delen istället.
 • Stringtrosan har väldigt lite tyg och på baksidan löper ett smalt tygband mellan skinkorna. Stringtrosor är sexiga och sköna att ha på sommaren när det är varmt ute. De passar mycket bra att ha under tajta kläder eftersom du slipper troskanter som syns.
 • Braziliantrosor har låg skärning i både midja och ben. Den visar mycket hud och framhäver dina vackra kurvor och är verkligen sensuell och sexig.

Det behövs ofta olika trosor vid olika tillfällen i livet och det bästa är att välja flera olika modeller, så att du alltid har trosor från Freya du kan använda.

Tvätta dina trosor från Freya på rätt sätt

Freyas trosor är tillverkade i fina material och det är viktigt att tvätta dem på rätt sätt för att de ska behålla sin färg och passform så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden på dina trosor:

 • Sortera alltid dina kläder och blanda aldrig färgad tvätt och vit tvätt, på så vis undviker du missfärgad tvätt.
 • Använd tvättpåse när du tvättar dina trosor i tvättmaskin, framför allt om trosorna har pärlor eller andra detaljer.
 • Temperaturen som står angiven i tvättråden är den högsta du bör använda när du tvättar. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i trosorna och orsaka att de tappar passformen.
 • Använd inte sköljmedel då det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har trosor med microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
 • Undvik att torktumla dina trosor eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden på dem. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
 • Följ alltid tvättråden från Freya.

Freyas trosor är av hög kvalitet och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer de att hålla tvätt efter tvätt.