Marie Jo Bikini

Enormt utbud av läckra Marie Jo bikini

Med en av de många vackra bikinisarna från Marie Jo kommer du garanterat att få en bikini som framhäver det bästa av dig. På denna sida hittar du ett brett urval av vackra bikinis från det exklusiva märket Marie Jo. Se även urvalet av Marie Jo badkläder och baddräkter. Om du letar efter en bekväm och trendig bikini som samtidigt har perfekt passform och hudvänligt material kan Marie Jo vara det perfekta märket för dig.

Marie Jo är ett märke som skapats av kvinnor för kvinnor, och de har skämt bort sina konsumenter med lyxiga och trendiga kreationer sedan 1981. Deras produkter är kända för perfekt passform, fantastisk design och giftfritt material.

Trendiga och läckra bikinis från Marie Jo

Jämför man en bikini med en baddräkt så är bikinin överlägsen för att få en snygg solbränna, eftersom den bara täcker det nödvändigaste. Det är också väldigt praktiskt att bara kunna byta den blöta underdelen efter badet så man slipper sola med blöta bikinitrosor.

När du köper en bikini från det populära märket Marie Jo får du själv mixa och matcha ihop dina överdelar och underdelar, så att det blir en perfekt bikini för dig. När du ska köpa en bikini finns det några saker som kan vara bra att tänka på.

För att få dina höfter och lår att se smalare ut kan du välja en bikiniunderdel med högt skurna ben, till exempel en tai. Den höga benskärningen får benen att se längre än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning. En hipster har väldigt låg skärning i midjan och sitter runt höfterna. Den framhäver dina kurvor på ett mycket smickrande sätt och är en lite mer sportig modell, som oftast täcker största delen av baken.

Vill du förminska midjan kan du göra det genom att välja en mörk, enfärgad underdel med hög skärning i midjan, som döljer magen. Då slipper du tänka på en putande mage när du går runt på stranden eller vid poolen.

För att framhäva bysten kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela din byst. Om överdelen har vaddering i kuporna förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna ljusa färger eftersom de förstorar, eller en färgstark överdel med mönster som drar blickarna till sig.

Vill du få bysten att se mindre ut än den är kan du välja en mörk och enfärgad överdel och undvika vaddering. Om du väljer en färgglad underdel med mönster till så hamnar blickarna på nederdelen av kroppen istället för överdelen. Marie Jo har flera läckra och bekväma bikiniöverdelar att välja mellan och de ger alla bra stöd åt bysten.

Välj rätt storlek på din bikiniöverdel

När du ska köpa en snygg och bekväm bikiniöverdel med bra stöd från Marie Jo, är det viktigt att du väljer rätt storlek så att du får perfekt funktion och passform. De flesta överdelarna har bh-storlekar och då gör du så här:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska ligga rakt över ryggen och vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bikiniöverdel.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av själv.

Storlekarna kan variera så följ alltid storleksguiden på den bikini du valt från Marie Jo. Tänk på att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de töjer ut sig när de blir blöta.

Ta hand om din bikini från Marie Jo

Bikinis från Marie Jo är tillverkade i speciella och fina material, och det är viktigt att ta hand om dem på rätt sätt så att passformen och färgerna håller så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handtvätta alltid din bikini om inget annat står i den och tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
  • Blek, stryk eller torktumla aldrig din bikini.
  • Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på din bikini och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj din bikini försiktigt i kallt vatten efter varje användning och vrid aldrig ur den.
  • Solljus kan bleka färgerna på din bikini så undvik att hänga den på tork i direkt solljus.

Hudvänliga bikinis från Marie Jo

Marie Jo tillverkas av belgiska Van de Velde, som startades år 1919, och är ett av världens ledande underklädesföretag. Alla Van de Veldes produkter är garanterat fria från skadliga ämnen och väldigt hudvänliga. Deras leverantörer är certifierade inom OEKO-TEX, vilket garanterar giftfria produkter.

De utvecklar ständigt sina material så att hållbarheten ska bli så lång som möjligt. På så vis får konsumenterna kläder av riktigt hög kvalitet samtidigt som det minskar avfall och är bra för miljön. De donerar också överblivna tyger och produkter istället för att kasta dem. När du köper en bikini från Marie Jo kan du vara säker på att du får en hudvänlig och miljövänlig produkt i toppkvalitet.