Marie Jo Lingerie

Stort urval av Marie Jo-lingerie

Ordet lingerie kommer från franskan och betyder underkläder. Men när man talar om lingerie är det inte de vanliga underkläderna man menar, utan de riktigt sexiga och vackra underkläderna i fina och lyxiga material.

Lingerie från Marie Jo trendigt, feminint, vackert och sexigt. Dessutom har det perfekt passform och är tillverkat i exklusiva material, så det passar dig som vill lyxa till det ordentligt och inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Hudvänligt och feminint lingerie från Marie Jo

Det populära märket Marie Jo grundades 1981 och är ett märke som skapats av kvinnor för kvinnor, och deras lingerie är känt för perfekt passform, fantastisk design och sköna och lyxiga material. Det är belgiska Van de Velde som tillverkar Marie Jos lingerie, och deras leverantörer är certifierade med OEKO-TEX. Det innebär att produkterna är testade för skadliga ämnen, så allt lingerie från Marie Jo är garanterat hudvänligt och giftfritt.

I vårt sortiment med lingerie från Marie Jo hittar du vackra och feminina trosor, bh:ar och bodys i sköna material med hög kvalitet. Eftersom Marie Jo har ett öga för detaljer har de flesta av kreationerna fina mönster, detaljer och utsmyckningar. Om du vill njuta av sexiga och sensuella underkläder med det där lilla extra har du verkligen hittat det rätta märket.

Exklusiva trosor från Marie Jo

Marie Jos läckra och trendiga lingerie finns i flera olika spännande färger, mönster och modeller. När du köper trosor finns det modeller som passar för olika tillfällen. Om du ska bära åtsittande byxor eller en tajt kjol passar det utmärkt med ett par stringtrosor. De har väldigt lite tyg och på baksidan löper bara en smal tygremsa mellan skinkorna, så du behöver inte oroa dig över troskanter som syns genom tyget.

Vill du få benen att se smalare ut passar det perfekt med en taitrosa. Den har hög benskärning som får benen att se längre och smalare ut. Den ger också höften en fin rundning. Hipstertrosan har mycket låg skärning i midjan och sitter runt höfterna. Den framhäver kroppens naturliga former och är mycket bekväm. Den är det självklara valet när du ska bära byxor med låg midja.

Om du istället ska bära byxor med hög midja är det bra att välja en maxitrosa. Den har mycket tyg och är väldigt hög i midjan, ofta går den upp till naveln. Den hjälper effektivt till att hålla byxor med hög midja på plats. Alla trosor du hittar i vårt sortiment med lyxigt lingerie från Marie Jo har hög komfort, exklusiva material och toppkvalitet.

Skäm bort dig med läckert lingerie från Marie Jo

Bland vårt exklusiva lingerie från Marie Jo hittar du trendiga och läckra bh:ar med perfekt passform och hög komfort. Du kan välja mellan olika vackra mönster och färger, och du kommer garanterat att känna dig feminin och sexig i din nya bh. Om du ska bära en urringad klänning eller topp passar det väldigt bra att välja en bh-modell som inte täcker hela bysten. Vill du dessutom förstora bysten kan du välja en bh med vaddering.

Men det är viktigt att välja rätt bh eftersom inte alla bh:ar med vaddering ger större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart skapa en slät, rundad form på bysten och ge extra stöd. Du kan också skippa bh och trosor och istället välja en sexig och elegant body, som med hjälp av sin kroppsnära utformning framhäver dina kurvor. Många bodys har också bra stöd åt bysten med formpressade kupor och bågar i kuporna.

En body är väldigt praktisk eftersom den alltid sitter kvar där den ska och inte glider upp över magen eller skapar problem med veck eller överflödigt tyg när du rör dig. Dessutom skyddar den mot skavande byxlinningar. Oavsett vilka underkläder du väljer från Marie Jos lingerie kommer du att få trendiga och läckra kreationer med hög komfort och toppkvalitet.

Ta hand om ditt lingerie från Marie Jo

Lingerie från Marie Jo är tillverkat i fina och lyxiga material och det är viktigt att ta hand om dina exklusiva underkläder så att de behåller färgen och passformen så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handvätta alltid din bh om inget annat står i tvättråden. Tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd kallt vatten.
  • Förvara dina bh:ar på en plan yta och följ alltid tvättråden från Marie Jo.
  • Låt gärna din bh få vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna får återhämta sig, då behåller den spänsten längre.

Lingerie från Marie Jo är av mycket hög kvalitet och om du tar hand om underkläderna på rätt sätt kommer du att kunna njuta länge av dem.