Mey BH

Mey bh är lika med maximalt välbefinnande

Med en bh från Mey får du en bh som ger dig maximalt välbefinnande oavsett vilken typ av bh du väljer. På den här sidan hittar du ett bra urval av vackra behåar från Mey som liksom resten av deras härliga sortiment är mjuka och sköna att ha på kroppen.

När du ska välja en bh som du blir nöjd med är det alltid viktigt att du väljer en bh som passar dig. Storleken är särskilt viktig här, eftersom den avgör om BH:n kommer att sitta bra på dina bröst. BH:arna från Mey är alla tillverkade i mjuka, läckra material, som alla känns väldigt bekväma. hud. BH:arna är alla designade för att ge dig bästa komfort och passform, så att du kan må bra varje dag du bär en Mey-bh.

Mey BH är sensualitet och komfort i perfekt förening

Mey är välbefinnande och detta kan märkas i alla läckra produkter som det tyska underklädesmärket har utvecklat över tid. Här blandas sensualitet och komfort ihop i en vacker förening, som du kommer att dra nytta av när du provar en av deras vackra behåar.

Det tyska underklädesmärket grundades redan 1928 av Franz Mey. Varav märkets fina namn också uppstod. Mey har ända sedan dess präglats av tysk kvalitet in i minsta detalj i varje enskilt underkläder. Ända sedan starten 1928 har varumärket utvecklat klassiska och vackra underkläder, alltid med sikte på att det ska vara både innovativt och modernt.

Mey är klassiska underkläder. Men alltid med ett innovativt förhållningssätt till produkten de utvecklar. Bara av denna anledning har tyska Mey blivit kända för sina vackra behåar som kombinerar funktionalitet med tilltalande, elegant, innovativ design. Alla behåar från Mey har bra passform och väldigt lång hållbarhet.

Tyska Mey passar din vardag

Varje dag kräver en vacker och bekväm bh som du kan känna dig bekväm i. Det gäller både på jobbet, när man har ledigt och för alla festliga tillfällen man åker till då och då. Meys vackra behåar passar till alla tillfällen, både vardag och fest. Varje bh är designad för att passa perfekt på kroppen. De är alla tillverkade av läckra råvaror som ger en behaglig och naturlig känsla på huden.

Många kvinnor glömmer ofta bort hur viktigt det är att ha en bra kvalitetsbh. De hoppar ofta över där staketet är lägst, och tar bara en slumpmässig behå från högen. Men en bra bh med perfekt passform kan faktiskt göra underverk för ditt utseende och ditt självförtroende. En bra bh stödjer dina bröst och hjälper till att forma och lyfta dem, på exakt rätt ställen, så att du får en snygg och elegant hållning.

Mey är socialt ansvar och hållbarhet

Det tyska underklädesmärket Mey gillar alltid att ligga i framkant av sin design, men också att bära ett ansvar gentemot den värld vi lever i. Därför är socialt ansvar och hållbarhet en stor del av varumärkets filosofi. Många av Meys behåar är därför märkta som en bluesign-produkt, vilket bidrar till att garantera att produkten är tillverkad enligt strikta ekologiska kriterier.

Letar du efter en behå som uppfyller din önskan att kunna stötta din bröst på ett snyggt och naturligt sätt, då är en BH från tyska Mey värd att leta efter. Köp din Mey BH hos oss och få en BH som kombinerar perfekt passform med vacker estetik och ansvar.