Mey lingerie

Vackra Mey underkläder med bra passform

Med underkläder från det tyska märket Mey är du garanterad läckra underkläder med superbra passform gjorda av vackra material. På denna sida hittar du ett brett urval av vackra och förföriska underkläder från Mey, som har skapats för den modemedvetna kvinnan. Alla underkläder från Mey är designade och tillverkade i läckert förföriska material som alla känns väldigt sköna på kroppen. De vackra underkläderna har ett naturligt uttryck med eleganta små detaljer i varenda del.

Tyska Mey är creme de la creme när det kommer till underkläder och det välkända varumärket kompromissar inte med någonting heller. Varken de vackra materialen som kännetecknar varumärket, det eleganta uttrycket eller de vackra naturliga färgerna.

Låt dig förföras av de vackra underkläderna från Mey

Det tyska märket Mey skapades redan 1928. Sedan dess har det tyska underklädesmärket lyckats följa modet och tidens många olika trender. Användningen av vackra eftertraktade material gör att varumärket idag är ett erkänt varumärke inom vackra och förföriska underkläder, där inget lämnas åt slumpen.

Vackra underkläder är både eleganta, vackra och väldigt förföriska. Det är läckra underkläder i lyxklassen men med en touch av äkta glamour. Det gäller även de vackra underkläderna från Mey. Underkläderna är designade i vackra innovativa mönster och naturliga färger som alla lockar modemedvetna kvinnor i alla åldrar.

Vackra underkläder får dig att känna dig som något alldeles extra, även en helt vanlig måndag. Vackra underkläder behöver inte bara höra till speciella tillfällen. Bär dina underkläder en vanlig måndag istället för dina vanliga trosor och bh och sätt lite färg på de mer eller mindre spännande vardagarna.

Vid första anblicken kan underkläder låta som underkläder som mycket väl kan vara svårt att hitta. Letar du efter underkläder är det därför också en bra idé att lägga ner mycket tid på att hitta rätt. Storleken är viktig och passform och material likaså. Om du har dessa få saker på plats kommer du säkert att älska de vackra underkläderna från det tyska märket Mey.

Hållbara underkläder från Mey skämmer bort dina sinnen

För det tyska varumärket är socialt ansvar och hållbar produktion viktiga inslag i deras underklädesproduktion. Vi måste alla ta ansvar för vår gemensamma värld och det har det tyska underklädesföretaget lyckats med. Hos Mey är miljövänlig produktion av alla kollektioner högsta prioritet. Alla underkläder från Mey är märkta med bluesign®-produkten, vilket är en garanti för att de strikta ekologiska kriterierna uppfylls.

Dina nya Mey-underkläder måste behandlas ordentligt

Du vill förmodligen ta väl hand om dyra underkläder. Även de läckra underkläderna från Mey. Underkläder kräver att du tar väl hand om det, så att det förblir vackert länge. När du tvättar dina underkläder får du aldrig lägga dem i tvättmaskinen. En tvättmaskin förstör de små fibrerna som finns i materialet dina underkläder är gjorda av. Tvätta dina underkläder för hand istället, det är ett skonsammare sätt och är inte alls lika hårt mot dina underkläder.

Undvik att överdriva tvättmedlet och använd aldrig sköljmedel till dina underkläder. Ett sköljmedel kommer, till skillnad från tvättmaskinen, att stänga de små fibrerna. När du ska torka dina underkläder från Mey får du heller aldrig använda en torktumlare. Blötlägg istället dina underkläder fria från vatten innan du hänger upp dem på tork, men aldrig i direkt sol.

Köp dina nya Mey-underkläder av oss och låt dig förhöras av de många olika underklädersmodellerna från de tyska underkläderna. märke Mey. Mey är underkläder skapade med tysk grundlighet och hög standard, och det syns i alla produkter som kommer därifrån.