Mey toppar

Stort Mey toppar utbud till kvinnor och goda priser

Med en vacker topp från tyska Mey får du en läcker topp i äkta tysk kvalitet. Tysk kvalitet och höga standarder är bland annat det tyska varumärkets kännetecken. På denna sida hittar du ett stort urval av många härliga olika toppar från det välkända märket Mey.

Om du letar efter högkvalitativa och bekväma toppar i hudvänliga material är topparna från Mey något för dig. Med innovativ design, hög kvalitet och hållbarhet genom hela produktionen är det inte konstigt att Meys produkter höjs till skyarna av kvinnor. Med toppar och underklänningar från Mey kan du alltid vara säker på hög komfort och de mjukaste och mest exklusiva materialen.

Meys eleganta toppar och underklänningar

Mey har fokuserat på komfortabla underkläder med personligt och smakfullt utseende. Deras toppar och underklänningar är tillverkade i mjuka och fantastiska material och har perfekt passform. De är tillverkade för att användas varje dag. Här hittar du feminina och läckra spagettilinnen som du kan ha under dina vanliga kläder eller som en topp till en snygg kjol eller ett par trendiga byxor. Det finns också bekväma linnen med bredare axelband som har en lite mer sportig look.

Du hittar enkla och bekväma baslinnen och även linnen med vackra spetsdetaljer som passar perfekt att ha under en urringad topp där spetsen sticker upp. Med en feminin och snygg underklänning kan du känna dig som en prinsessa och din klänning får ett riktigt fint fall. Det finns flera vackra och klassiska toppar och underklänningar att välja bland och om du väljer dem från Mey kommer din kropp att tacka dig.

Meys exklusiva materialval till sina toppar

Mey strävar hela tiden efter att fortsätta utveckla sina produkter och målet är att få fram en perfekt slutprodukt som är mjuk, hållbar och exceptionellt bekväm. De arbetar hela tiden med att testa olika sammansättningar av nya material.

I sina produkter använder de sig bland annat av:

  • Viskos, som påminner mycket om silke i kvalitet och känsla. Detta material är slitstarkt, svalt och mjukt. Det andas, skrynklar inte och håller färgerna väldigt bra när det är färgat. Det är också lättskött och har ett väldigt fint fall. Mey använder sig bara av viskos från FSC-certifierade (hållbarhetscertifierade) företag.
  • Elastan, som är oerhört stretchigt och ofta används i underkläder och kläder tillsammans med andra material för att ge dem hög elasticitet.
  • Polyamid, som är väldigt elastiskt, slitstarkt och tåligt. Eftersom polyamid har riktigt lång livslängd är det bra ur ett hållbarhetsperspektiv.
  • Bomull, som är slitstarkt och har lång livslängd. Bomull andas, svalkar när det är varmt och suger åt sig fukt. Dessutom är den mjuk och följsam och mycket behaglig mot huden.
  • Modal, som har liknande egenskaper som bomull och kommer från cellulosa.

Toppar med ekologisk pimabomull

Det viktigaste för Mey är miljön, sina konsumenter och att skapa hudvänliga produkter. De tar sitt ansvar som ett ledande underklädesföretag på allvar och vissa av topparna från Mey är tillverkade i ekologisk bomull. De använder sig av pimabomull från Peru, som många anser vara den finaste bomullen i världen.

Denna bomull har ungefär dubbelt så långa fibrer som traditionell bomull och det gör att den är mjukare och absorberar mer fukt än vanlig bomull. Den skrynklar sig inte och håller mycket längre. Pimabomull växer vid kusten i norra Peru. Där är jorden bördig, luftfuktigheten precis rätt och temperaturen är nästan helt perfekt året runt.

Den bomull som används i Meys produkter är handplockad, något som är bra för både miljön och för bomullen. Industriellt plockad bomull förstör fibrerna och gör att bomullen får en ojämn yta, medan pimabomullen har en slät och fin yta.

Bomullen är fri från kemikalier, har fin lyster och noppar sig nästan aldrig. Den är lätt och mjuk mot huden och den passar perfekt för människor med känslig hud. Pimabomull är mycket eftertraktad på den globala marknaden på grund av sina fantastiska egenskaper och det är inte svårt att förstå varför Mey använder den i sina produkter.

Mey värnar om miljön och konsumenterna

Mey producerar alla sina produkter själva, från början till slut. När deras produkter är färdiga testas de noggrant för defekter. Alla produkter från Mey är hudvänliga och de har fått flera utmärkelser för sina hudvänliga kreationer och sin hållbara produktion. Exempelvis:

  • 2012 blev de certifierade med Bluesign, som mycket kortfattat innebär att de påverkar miljön i minsta möjliga mån under hela tillverkningsprocessen.
  • OEKO-TEX Standard innebär att deras produkter är fria från förbjudna och farliga kemikalier. PH-värdet testas också för att säkra hudvänliga produkter.
  • Medically tested innebär att produkterna är testade för toxiner för att säkerställa att de är riktigt hudvänliga.

Om du vill ha giftfria, bekväma och högkvalitativa toppar och underklänningar av högsta kvalitet är Mey märket för dig.