Mey trosor

Mey trosor i finaste material

Med trosor från det välkända tyska märket Mey, är du säker på att få en trosa som passar din rumpa som den gjordes. På denna sida hittar du ett brett urval av läckra trosor i olika naturliga färger och former, som alla är tillverkade av de finaste materialen.

"När du ska välja dina nya trosor är det särskilt 2 viktiga saker som du alltid måste tänka på. Komfort och passform. Trosorna ska såklart kännas sköna att ha på sig, och utseendet är också ganska viktigt. Alla trosor från tyska Mey är tillverkade i läckra, högkvalitativa material.

Förutom den mycket höga kvaliteten och höga kraven är trosorna från Mey utvecklade under speciella miljövänliga förhållanden. Tyska Mey har gjort hållbar produktion och socialt ansvar till sitt sätt att leva. Vilket också innebär att underkläderna endast tillverkas i europeiska fabriker.

Mey är perfekta trosor av hög kvalitet

Mey är lika med perfekta produkter för den modemedvetna kvinnan. Det gäller även Meys stora utbud av vackra trosor. Trosor som alla utstrålar tysk kvalitet och hög standard. Trosorna från Mey är skapade med en fantastisk passform, som sitter otroligt bra på kroppen.

Många kvinnor kan snabbt hålla med om att man aldrig kan ha för många trosor. Inte heller de läckra trosorna från Mey. Bland det underbara utbudet kan du hitta många olika modeller. Bland annat tai, maxi och byxor. Meys många olika trosor är alla tillverkade i de finaste materialen. Detta säkerställer dig en trosa som garanterat aldrig kommer att göra dig besviken.

Lune Mey trosor för de kalla vintermånaderna

Med ett par trosor från Mey är du garanterat en trosa som håller dig varm även kalla dagar. Trosorna är designade för att sitta otroligt bekvämt. Trosorna från Mey är alla tillverkade i olika material, och därför även några för de kalla månaderna.

Meys trosor tar ansvar

Med tiden är det många som har fått upp ögonen för hur viktigt det är att ta väl hand om naturen. Det gäller i hög grad även modebranschen. Mey har tagit det ansvaret och har därför gjort socialt ansvar och hållbar produktion till sitt sätt att leva. Här har miljövänlig produktion första prioritet.

För att ha koll på alla produktionsprocesser tillverkas Meys underkläder endast i europeiska fabriker. Trosorna är alla bluesign®-certifierade. Det betyder att produkten har producerats under hållbar textilproduktion. Det säkerställer också att produkten kontrolleras för miljövänlig och säker produktion. Väljer du en trosa från det tyska underklädesmärket kan du vara säker på att de alla är producerade under fina ekologiska förhållanden.

Tvätta Mey-trosorna med omsorg

Trosorna från Mey är tillverkade i olika material, och består bland annat av mjuk merinoull och finaste siden. På grund av dessa material måste du tvätta trosorna på ett annat sätt än du är van vid.

Du får tvätta trosorna i maskin, men se alltid till att du tvättar dem i låga temperaturer  Merinoull och siden tål inte de 60 grader som annars rekommenderas för underkläder. Som tvättmedel ska du alltid använda en produkt som lämpar sig för ull, men även silke. Tvättmedel avsett för ull kan användas för båda materialen. Du bör alltid undvika tvättmedel med blekmedel och optiskt vitt, och aldrig använda sköljmedel. Sköljmedel stänger de små fibrerna i materialet.

När du behöver torka dina ylle- och sidentrosor efter tvätt får du aldrig använda en torktumlare. Låt istället dina trosor lufttorka, så behåller de den goda passformen. Köp dina Mey-trosor hos oss och känn hur den höga kvaliteten på materialet ger dig känslan av välbefinnande i lyxklassen.