Missya baddräkt

Stort urvalg av Missya baddräkter

Om du letar efter en trendig och elegant baddräkt med hög kvalitet kan Missya vara det perfekta märket för dig. Deras baddräkter är mycket smickrande för figuren och de har modeller, färger och storlekar som passar de flesta kvinnor. Det populära märket Missya grundades i Danmark år 2003 och deras feminina och vackra kreationer uppskattas av trendiga och medvetna kvinnor i hela Skandinavien.

En lyxig baddräkt från Missya

Namnet Missya kommer från de engelska orden ”miss you” och är tänkt att ge en känsla av att längta efter mer vardagslyx. Med en lyxig och elegant baddräkt från Missya behöver vi inte bara längta, nu kan vi skämma bort oss med lyx varje gång vi är på stranden. Många kvinnor känner sig mer bekväma med en baddräkt än en bikini eftersom den är väldigt bekväm och ger stor rörelsefrihet.

Den sitter där den ska vilken aktivitet du än utför. Oavsett om du ska simma, surfa, åka vattenskidor eller leka med barnen på stranden kan du alltid lita på att din baddräkt från Missya sitter på plats. En baddräkt täcker också magen och håller in den lite så du slipper tänka på en putande mage när du går runt på stranden eller vid poolen. Om du vill tona ner en stor byst kan du med fördel välja en elegant och enaxlad baddräkt. Den osymmetriska skärningen får bysten att se mindre ut än vad den är.

I vårt sortiment av Missya hittar du baddräkter i läckra och feminina modeller och du kan välja mellan enkla och spännande färger. Tänk på att ljusa färger förstorar och mörka färger förminskar. Du kan dessutom använda din läckra baddräkt som en body till ett par snygga shorts eller en kjol med hög midja, så har du din outfit för kvällen klar. Den skyddar också mot byxlinningar som skär in i magen. En trendig och vacker baddräkt kan användas på många sätt och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Välj rätt storlek på din baddräkt från Missya

Det är viktigt att du väljer rätt storlek på din baddräkt från Missya. En för liten baddräkt kan vara obekväm och skava medan en för stor baddräkt inte har rätt passform och sitter som den ska. När du köper en ny baddräkt ska den sitta åt eftersom den töjer ut sig när den blir blöt. Om du väljer en för stor storlek kommer du inte att kunna använda den länge innan du får kassera den. Om du hamnar mellan två storlekar bör du välja den mindre storleken. De flesta av baddräkterna från Missya har storlekar som 36, 38, 40 och så vidare. En del baddräkter kan ha bh-storlekar och följer samma storlek som du har på din bh. Dessa baddräkter har oftast väldigt bra stöd för bysten. Om du följer storleksguiden på just den baddräkt du valt kommer du att få en baddräkt som sitter perfekt och är bekväm.

Ta hand om din lyxiga baddräkt från Missya

Badkläder är tillverkade i ett speciellt material och det är viktigt att ta hand om dem på rätt sätt så att de håller så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden på din baddräkt från Missya:

  • Handtvätta alltid din baddräkt om inget annat står på tvättråden i plagget. Tänk på att för varmt vatten kan skada elasticiteten i den så använd gärna kallt vatten.
  • Klorvatten och saltvatten kan bleka färgerna på din baddräkt och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din baddräkt i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den.
  • Blek eller stryk inte din baddräkt.
  • Torktumla aldrig din baddräkt då det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Undvik direkt solljus när du hänger din baddräkt på tork eftersom det kan bleka färgerna. Eller vänd den ut och in.
  • Följ alltid tvättråden som står på lappen i plagget.

Alla baddräkter från Missya är av hög kvalitet och om du tar hand om din baddräkt på rätt sätt kommer du att kunna njuta av den under lång tid.