Missya BH

Stort urvalg av Missya BH:ar

Om du letar efter en riktigt läcker bh med perfekt passform och hög kvalitet kan du sluta leta. Vårt sortiment med bh:ar från Missya är precis vad du söker.

Skäm bort dig med en bh från Missya

Danska märket Missya har tillverkat trendiga och sensuella bh:ar sedan 2003 och älskas högt av kvinnor som vill ha lyx i vardagen. Du hittar läckra bh:ar i trendiga färger, modeller och mönster och det finns något som passar alla smaker och storlekar. Missya använder bara de finaste materialen i sina bh:ar och alla deras kreationer är skapade med kärlek och passion. Bara det absolut bästa är gott nog för deras konsumenter.

Vilken bh från Missya ska jag välja?

Missya har många vackra och trendiga bh:ar att välja mellan och det är inte alltid så lätt att veta vad man vill ha. Här följer några tips som kan vara bra att tänka på när du ska köpa din bh: En stor byst väger mer och ställer högre krav på din bh. På en Big Cup bh är ryggbandet, kuporna, byglarna och oftast axelbanden mer slitstarka och stabila än på en vanlig bh. Delarna är av extra hög kvalitet för att de inte ska tappa stödförmågan eller töjas ut.

Här på Netlingeri finner du vackra och bekväma Big Cup bh:ar från Missya att välja mellan. En bh med push-up täcker bara en del av bysten och får den att se större ut än den är. Bh:n har extra vaddering i nedkanten av kupan och lyfter och framhäver bysten. Den passar väldigt bra att ha under en urringad klänning eller topp när du vill känna dig extra läcker.

Om du ska ha en axelbandslös topp eller klänning på dig kan du välja en snygg, axelbandslös bh under den för bästa resultat. Bh:n har oftast ett bredare ryggband för att ge bra stöd och för att den inte ska glida ner. Här hittar du riktigt läckra bh-toppar med vackra detaljer som passar utmärkt att ha under en genomskinlig blus eller en öppen kavaj på festen. Det kommer garanterat att dra blickarna till dig. Det här är några typer av bh:ar från Missya som du kan skämma bort dig med och det finns fler att välja på. Missya har något för alla tillfällen.

Välj rätt storlek på din bh från Missya

Bh-topparna från Missya har oftast inte kupstorlekar utan följer vanliga klädstorlekar. Om du ska köpa en bh med kupstorlek är det viktigt att du väljer rätt storlek.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst, måttbandet ska vara löst utan att hasa ner. Det är dessa två mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen.
  • Följ alltid storleksguiden på den bh du valt ut.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
  • Byglarna ska sitta som en ram runt bysten och varken sticka ut i armhålan eller skära in i bysten.
  • Mittstycket ska sitta tätt mot kroppen för bästa stöd.

Kom ihåg att kroppen förändras hela tiden så du behöver mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Ta hand om din bh från Missya

När du köper en extra fin bh är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt så att den håller så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden: Din bh behåller spänsten längre om du låter den vila ett par dagar efter varje användning. Då hinner textilfibrerna återhämta sig innan du använder den igen.

Handtvätta din bh om inget annat står angivet i den, det är mest skonsamt. Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten. Knäpp alltid bh:n innan tvätt för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.

Tvätta gärna din bh efter cirka tre användningar och förvara den plant, till exempel i en byrålåda. Bh:ar från Missya är av hög kvalitet och om du följer deras tvättråd och tar hand om din bh på rätt sätt kommer du att kunna njuta av din lyxiga bh under lång tid.