Missya bikini

Stort urvalg av Missya bikinis

Om du vill dra blickarna till dig på stranden eller vid poolen är en bikini från det populära märket Missya ett mycket bra val. Med feminina och eleganta kreationer framhäver de det vackraste hos varje kvinna. Missya grundades i Danmark år 2003 och är tack vare sina läckra och sprakande produkter uppskattade av trendiga och medvetna kvinnor i hela Skandinavien.

Trendiga och läckra bikinis från Missya

Visst får man en snygg solbränna när man solar med en bikini istället för en baddräkt. Dessutom är det så praktiskt att bara kunna byta de blöta bikinitrosorna efter badet. Men en bikini är inte bara praktisk, den är också otroligt läcker och framhäver de kvinnliga formerna. I vårt urval från Missya hittar du vackra och eleganta bikinis som verkligen hyllar den kvinnliga kroppen. Med spännande mönster och färger lyser en bikini från Missya upp tillvaron för alla i närheten.

Missya har ett öga för detaljer och flera av deras bikinis har snygga och annorlunda detaljer som gör varje plagg speciellt. Detta i kombination med trendiga modeller och smickrande skärningar gör att du alltid kan känna dig attraktiv i din bikini från Missya. Men Missyas bikinis är inte bara vackra, de är dessutom mycket bekväma och har perfekt passform. Tillverkade i mjuka och sköna material ger de dig verkligen en känsla av komfort och lyx när du bär dem. Så unna dig en läcker bikini i hög kvalitet från Missya om du verkligen vill lyxa till det.

Framhäv dina fördelar med en bikini från Missya

Den största fördelen med att köpa separata överdelar och underdelar är att du kan mixa din egen bikini så att den blir precis som du vill ha den. Du kan framhäva vissa delar av din kropp genom att välja överdelar och underdelar som inte har samma färg och mönster. För att framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, till exempel en balconette eller triangel. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna färgstarka och ljusa modeller som drar blickarna till sig.

Om du istället vill få bysten att se mindre ut funkar det bra att välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering. Om du dessutom väljer en färgglad underdel med mönster till så hamnar blickarna på nederdelen av kroppen istället för överdelen. För att tona ner en stor bakdel och breda höfter kan du välja en enfärgad, svart eller mörk, bikinitrosa till en mönstrad och färgglad överdel.

Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, till exempel en taitrosa. Den höga benskärningen ger skenet av att benen är längre än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning. En bikiniöverdel utan axelband, eller en bandeau, framhäver dina axlar och får dem att se bredare ut. En bra idé kan vara att köpa flera uppsättningar av överdelar och underdelar från Missya så att du har en bikini som passar till varje tillfälle. När du köper en ny bikini är det bra att tänka på att den ska sitta åt när den är ny eftersom den töjer ut sig med tiden.

Ta hand om din bikini från Missya

Badkläder är tillverkade i speciella material och det är viktigt att hand om dem på rätt sätt så att de behåller passformen och färgen. Här följer några råd för att ta hand om din bikini från Missya på bästa sätt:

  • Handtvätta alltid om inget annat står i tvättråden. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd kallt vatten.
  • Torktumla aldrig din bikini. Det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Blek eller stryk aldrig din bikini.
  • Solkräm kan orsaka färgförändringar på bikinin och klorvatten och solljus kan bleka färgerna på dem. Skölj försiktigt dina badkläder i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.
  • Solljus kan bleka färgerna så undvik direkt solljus när du ska hänga dina badkläder på tork, eller vänd dem ut och in.