Missya lingeri

Missya Lingerie

När man talar om lingerie menar man inte vanliga underkläder, utan de riktigt vackra och sexiga underkläderna som är tillverkade i högklassiga material.

I vårt stora sortiment av lyxigt lingerie från Missya hittar du trendiga och bekväma underkläder med färger, storlekar och modeller som passar för alla tillfällen.


Trendiga trosor från Missyas lingerie

Missya grundades i Danmark 2003 och har sedan dess skämt bort kvinnor med sitt fina och trendiga lingerie. Deras feminina och läckra kreationer är högt uppskattade av modemedvetna kvinnor runt om i Skandinavien.

Missya skapar alla sina produkter med passion och respekt för den kvinnliga kroppen och när du köper lingerie från detta märke kan du vara säker på att få hög komfort och perfekt passform. De har flera spännande och snygga trosmodeller att välja mellan.

Taitrosan är den vanligaste modellen. Den är högt skuren i benen, vilket gör att dina ben ser längre och smalare ut. Den ger också höften en fin rundning.

Hipstertrosan är mycket lågt skuren i midjan och sitter runt höfterna. Den framhäver dina kurvor och är väldigt smickrande för kroppen. Hipstertrosan passar perfekt att bära under byxor med låg midja.

Stringtrosan har väldigt lite tyg och på baksidan löper bara en liten tygremsa mellan skinkorna. Den framhäver din kropp och passar bra att bära under åtsittande byxor eller en tight klänning eftersom du slipper troskanter som syns igenom.


Läckra bh:ar från Missya

Do kommer garanterat inte att bli besviken om du väljer att skämma bort dig med en bh från Missya. Allt deras lingerie är tillverkat i fantastiska material och har toppkvalitet. Du hittar flera läckra och komfortabla bh:ar att välja mellan.

Missya tycker att alla kvinnor, oavsett storlek, ska kunna känna sig bekväma och vackra i sina bh:ar. En stor byst väger mer och ställer högre krav på din bh och därför har Missya skapat vackra och komfortabla Big Cup bh:ar som de har med i sitt lingerie.

På en Big Cup bh är ryggbandet, kuporna och byglarna mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa stödförmågan. Med en Big Cup bh kan du alltid känna dig trygg och bekväm.

Vill du framhäva din byst och få den att se större ut finns det flera snygga och sexiga bh:ar från Missya du kan välja. En bh med vaddering förstorar och en bh med push-up lyfter upp och förstorar bysten och är väldigt snygg att bära under en urringad klänning eller topp.

Ska du bära en klänning eller topp utan axelband eller som har halterneck är det inte så snyggt med en vanlig bh med axelband och då kan du välja en läcker axelbandslös bh.


Feminina och fantastiska bh-toppar från Missya

Du hittar flera lyxiga och läckra bh-toppar i vårt sortiment med lingerie från Missya. Bh-toppar är ett väldigt snyggt och bekvämt alternativ till en vanlig bh. De är mjuka och sköna och tillåter dig verkligen att andas, samtidigt som de är otroligt feminina och sexiga.

På jobbet eller hemma kan det passa väldigt bra med en snygg topp som sticker upp ur en urringad skjorta, när du bär dina favoritjeans. Tänk på att en djup och smal v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck medan en hög v-ringning gör att axlarna ser bredare ut.

Om du har en tunn eller genomskinlig klänning eller blus på festen är det otroligt läckert och sexigt att låta en bh-topp i någon vacker färg synas igenom det tunna tyget.

Du kan också bära din bh-topp som en del av din outfit. Tillsammans med eleganta byxor och en snygg, öppen kavaj kommer du garanterat att dra blickarna till dig. Välj en ljus färg på din bh-topp om du vill förstora bysten och en mörk färg om du vill förminska den.

Den som verkligen vill sticka ut hakan och visa lite attityd kan bära sin bh-topp utanpå en t-shirt eller en blus.

Vilket lingerie du än väljer att köpa från Missya kommer du garanterat inte att bli besviken.

Namnet Missya kommer från de engelska orden ”miss you” och är tänkt att skapa en längtan efter mer lyx i vardagen. Med underbart lingerie från Missya behöver du inte bara längta, nu kan du njuta av lyx alla dagar i veckan.