Missya trosor

Stort urvalg av Missya trosor

Missya har verkligen lyckats skapa trendiga och högklassiga damunderkläder med läckra modeller, färger och mönster på sina trosor. Namnet Missya kommer från de engelska orden ”miss you” och tanken är att det ska skapa en känsla av att längta efter mer vardagslyx. Tack vare Missya behöver vi inte enbart längta, nu kan vi skämma bort oss med lyx varje dag i veckan.

Missyas vackra och feminina trosor

Missya grundades år 2003 och är idag ett av Danmarks ledande underklädesmärken, och deras vackra trosor är kända för sin höga kvalitet och perfekta passform. Många av Missyas kreationer har otroligt vackra detaljer och ett feminint och elegant utseende. I vårt sortiment av trosor från Missya kan du hitta enkla, bekväma och eleganta bastrosor i svart och vitt som du kan använda varje dag.

Du hittar också mer vågade trosor med genomskinlig spets som passar bra när du vill känna dig riktigt sexig och romantisk. Om du tycker att tillvaron är för grå kan du välja ett par häftiga, färgglada trosor i någon sprakande färg som lyser upp tillvaron för dig. Det brukar inte vara en tråkig stund med Missya och deras trosor har modeller, färger och storlekar som passar till alla kvinnor och tillfällen.

Vilken modell på Missyas trosor ska jag välja?

Missya har flera spännande trosmodeller att välja mellan och alla modeller framhäver olika saker med din kropp. Här följer några råd som du kan ha nytta av när du ska välja rätt modell på dina trosor: Taitrosan är den vanligaste modellen och den passar dig som vill få höfterna och låren att se smalare ut. Den har hög benskärning som gör att benen ser längre ut än vad de är, vilket resulterar i att de ser smalare ut. Taitrosan ger också en snygg rundning på höften.

Vill du tona ner en stor bak och breda höfter kan du dessutom välja enfärgade och mörka trosor och matcha med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från den nedre delen av kroppen och hamnar istället på den övre. Stringtrosor har ytterst lite tyg och på baksidan löper en liten tygremsa mellan skinkorna. Använd stringtrosor om du vill framhäva skinkorna eller om du ska ha på dig en åtsittande kjol eller ett par tajta byxor. Då slipper du troskanter som syns.

Hipstertrosan är lågt skuren och precis som namnet vittnar om sitter den runt höfterna. Den täcker oftast största delen av baken. Den här trosmodellen är väldigt bekväm och ofta lite mer sportig och passar dig som föredrar den stilen eller ska använda byxor med låg midja. Det viktigaste är att du kan känna dig bekväm och vacker i dina trosor oavsett vilken modell du bestämmer dig för.

Så tar du hand om dina trosor från Missya

Alla trosor från Missya är av hög kvalitet och tillverkade i fina material. Det är viktigt att ta hand om dina trosor och tvätta dem på rätt sätt för att de ska behålla sin funktion och passform så länge som möjligt. Följ dessa råd för att öka livslängden på dem:

  • Tvätta inte dina trosor i högre temperatur än det som anges på tvättråden i trosorna. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten i trosorna och göra att de tappar passformen.
  • Sortera alltid dina underkläder och blanda aldrig vit tvätt med färgad tvätt, då undviker du färgglada överraskningar.
  • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget. Om du har trosor med elastan kan de tappa sin elasticitet och om du har microfiber kan de förlora sin förmåga att andas.
  • Undvik att torktumla då det sliter bort fibrer från plagget, vilket kan förkorta livslängden på dina trosor. Värmen kan också förstöra elasticiteten.
  • Använd tvättpåse när du tvättar, framför allt om dina trosor har pärlor eller andra detaljer.
  • Följ alltid tvättråden från Missya.

Om du tar hand om dina trosor från Missya på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dina vackra, trendiga och bekväma trosor väldigt länge.