PrimaDonna lingerie

Snygg och smart lingeri från PrimaDonna

Med vackra underkläder från det exklusiva underklädesmärket PrimaDonna får du lyxiga underkläder designade för kvinnor med vackra runda former och stor byst. På den här sidan hittar du vackra underkläder från Primadonna som alla är skapade för att lyfta fram allt det bästa hos dig.

Vackra underkläder är fräckt och delikat, och detsamma gäller även de många vackra modellerna från PrimaDonna. Varje modell är designad med en helt unik passform, som balanserar vackert mellan sensualitet, perfekt passform och underbar komfort. Alla underkläder från det välkända märket PrimaDonna är tillverkade av vackra exklusiva material som alla känns sköna på din hud.

Letar du därför efter vackra och exklusiva underkläder som har skapats för en kvinna med vackra former och stor barm. Då är Primadonna en självklar kandidat att leta efter.

Låt dig förföras av PrimaDonna-underkläder

Ända sedan 1865 har det kända varumärket PrimaDonna skapat moderna underkläder för kvinnor med vackra runda kurvor och en stor barm.

Underkläder är vackra och läckra underkläder bara med lite mer lyx och glamour. De vackra underkläderna från PrimaDonna kan förföra och få dig att känna dig som något alldeles speciellt och unikt, även under alldeles vanliga dagar. Underklädesmärket PrimaDonna har designat ett brett utbud av lyxiga och förföriska underkläder som kan få vilken kvinna som helst att glänsa, även en alldeles vanlig vardagskväll.

De vackra och förföriska underkläderna från PrimaDonna tillhör med andra ord inte endast för de mycket speciella tillfällen. Den kan lätt bäras under vanliga kläder, även en alldeles vanlig tisdagskväll.

PrimaDonna är de perfekta underkläderna

Vissa kvinnor har svårt att hitta de perfekta underkläderna. Det beror ofta på att det tar tid att hitta rätt. Om du däremot hittar rätt, som har rätt passform och komfort, kan du nog inte tänka dig att behöva ta av dig den igen.

PrimaDonna är inte bara vackra och förföriska underkläder. Det är även underkläder i lyxklassen. I utvecklingen av varenda underkläder från PrimaDonna har även de minsta detaljerna tagits hand om i hög grad.

Rundt varje bygel finns det tre olika material. Skumgummi, nylon och sammet som alla hjälper till att förhindra att tandställningen sticker i dig. Krokar och öljetter döljs också med hjälp av en liten bit sammet, och förhindrar även att dina underkläder stör dig när du bär dina underkläder.

Ta väl hand om dina PrimaDonna-underkläder

Pris och kvalitet hänger alltid ihop, och det gäller även PrimaDonnas underkläder. PrimaDonnas produkter är exklusiva produkter som därför också kostar mer än mycket annat. Bara av den anledningen kommer du förmodligen också vilja ha kvar dina underkläder länge.

Det kräver att du tar väl hand om det, även när du ska tvätta det. Det är alltid en bra idé att följa tvättråden innan du börjar. Undvik att tvätta dina PrimaDonna-underkläder i tvättmaskinen. Turen i tvättmaskinen kan mycket lätt förstöra de exklusiva underkläderna. Tvätta det istället för hand, särskilt om dina underkläder inkluderar en galge.

Lös upp ett milt rengöringsmedel för färgade kläder i vattnet innan du lägger i dina underkläder. Undvik att överdriva diskmedlet. Lämna aldrig dina underkläder i blöt i vattnet, utan tvätta dem omedelbart. Använd aldrig sköljmedel, det kommer att stänga de små fibrerna i tyget vilket gör att det inte kan andas. Använd aldrig en torktumlare för att torka dina underkläder, och häng dem aldrig i direkt sol. Köp dina exklusiva underkläder från PrimaDonna hos oss och låt dig förföras av PrimaDonnas vackra och exklusiva design.