Sloggi Double Comfort

Stort urval av populära Sloggi Double Comfort

Sloggi Double Comfort är Sloggis klassiska serie, lämplig för kvinnor i alla åldrar som uppskattar klassiska och bekväma underkläder. Sloggi Double Comfort är särskilt känt för sin goda passform, vilket därför inte utan anledning är många kvinnors föredragna val när det kommer till underkläder.

Genom sitt sortiment lyckas Sloggi sätta sina kunder främst, vilket gynnar dig när du bär underkläder från det välrenommerade varumärket. Dyk in i vårt breda sortiment på den här sidan och hitta dina favoritartiklar från Sloggi Double Comfort.

Sloggi Double Comfort – Klassiska underkläder för dam

Sloggi Double Comfort är en läcker serie, som är tillverkad i den mjukaste och finaste bomullen, och som du kommer älska att bära närmast kroppen. Det är därför inte utan anledning som Sloggi Double Comfort är många kvinnors föredragna underkläder när det kommer till klassiska och bekväma underkläder.

I Sloggis klassiska trosserie hittar du bekväma toppar och olika trosmodeller:

Grundfärgerna i de tre olika trosmodellerna är svarta, vita och hudfärgade.

Sloggi Double Comfort trosor – din nya favorit

När du provar Sloggi Double Comfort för första gången kommer du snabbt att ta reda på varför så många kvinnor älskar att bära dem och återgå till just de bekväma trosorna. Med den perfekta passformen, som speciellt kännetecknar serien, och de bekväma materialen i 95 % bomull och 5 % elastan är Sloggi Double Comfort-serien extra attraktiv. Sloggi Double Comfort trosor har en bred resårkant upptill, vilket gör trosorna extra sköna att ha på sig då resåren sitter på ett bredare stycke än om det hade varit en tunn resår istället.

Hur tvättar man Sloggi Double Comfort?

Eftersom materialen och fibrerna på underkläder är olika är det därför också olika från underkläder till underkläder, vilka temperaturer det tål att tvättas vid. Oavsett vilka underkläder du ska tvätta är det viktigt att följa tvättråden. Om inte försvinner reklamations- och returrätten.

Sloggi Double Comfort, som är tillverkad av 95% bomull, tål att tvättas i upp till 95 grader. Vi tror dock att 60 grader räcker för att tvätta underkläderna på.

Skäm bort dig själv med bekväma Double Comfort underkläder från Sloggi

Sloggi Double Comfort är den ultimata självnjutningen, då du får mjuka och sköna underkläder som passar för alla tillfällen. De mjuka och sköna materialen andas, sitter som en dröm och det finns inga obehagliga etiketter som irriterar huden. Samtidigt kommer du förmodligen inte hitta en bättre passform från något annat märke på marknaden, eftersom Sloggi Double Comfort kramar om din kropp och känns mjuk mot huden.

Du kan nu röra dig fritt som du vill utan att oroa dig för sömmar eller kanter som kommer att störa dig. Känn hur välbefinnande känns inifrån och ut, och släpp dina underkläder som stramar och ger din kropp märken. Satsa istället på Sloggi Double Comfort, där du kommer att känna dig fri, lätt och bekväm hela dagen. De klassiska och bekväma underkläderna är därför underkläder, som är idealiska att använda under ett par tighta jeans eller en åtsittande klänning, där produkten nästan kommer att kännas osynlig. Med Sloggi Double Comfort får du bortskämd på högsta nivå och produkter av bästa kvalitet.

Köp Sloggi Double Comfort online hos Netlingeri

På Netlingeri hittar du alltid ett stort utbud av Sloggi Double Comfort. Oavsett om du letar efter ett par hipsters, en topp eller något helt annat än de klassiska underkläderna så hittar du det här på sajten.

När du köper underkläder och underkläder här på Netlingeri.se får du alltid snabb leverans och billig frakt. Om du har frågor om vårt utbud av Sloggi Double Comfort, behöver hjälp med att hitta rätt storlek eller andra frågor om vårt utbud är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 41 40 75 00 eller skicka ett mail till info@netlingeri.se.