Sloggi shapewear

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Handla Sloggi Shapewear här

Shapewear har blivit populärt och med de många vackra modellerna från det populära märket Sloggi kan du också förstå varför. På den här sidan hittar du olika vackra produkter från Sloggi, som alla är utvecklade för att ha den mycket populära shapewear-effekten. Gör så att varje plagg sitter perfekt med shapewear från Sloggi. Den lyfter och formar din kropp, och ger dig snabbt och smidigt en slankare silhuett.

Det populära märket Sloggi startades 1979, och det har alltid varit deras mål att skapa de mest bekväma och hållbara underkläderna på marknaden. Shapewear från Sloggi har en otrolig komfort och håller tvätt efter tvätt.

Shapewear från Sloggi för alla tillfällen

Shapewear är inte bara för fylliga kvinnor utan passar lika bra för dig som lagt på dig några extrakilon som du snabbt vill trolla bort. Sloggis shapewear passar lika till vardags som till fest, eftersom den är bekväm och skön, samtidigt som den effektivt stramar upp figuren.

Har du fått svårt att knäppa dina favoritbyxor i midjan? Med shapewear som håller in magen kan du enkelt och effektivt komma i dina byxor igen. Att återvinna dina kläder är bra för både plånboken och miljön. Ska du på fest och tvekar att sätta på dig en läcker och åtsittande klänning på grund av några överflödiga kilon som syns? Shapewear från Sloggi stramar snabbt upp din kropp och ger dig den perfekta figuren du vill ha.

Efter en graviditet kan det vara väldigt skönt att ge sin mage stöd med hjälp av shapewear samtidigt som du snabbt får tillbaka din slanka figur. En del kvinnor med smärta i nedre delen av ryggen upplever att de har blivit hjälpta av shapewear som håller in och stödjer magen. Shapewear kan skänka kvinnor ett fantastiskt självförtroende eftersom de snabbt kan få den figur de alltid drömt om. Och med Sloggis komfortabla shapewear kan de dessutom känna sig bekväma varje steg på vägen.

Välj rätt shapewear från Sloggi

Olika plagg formar olika delar av kroppen och det är bra att veta vilka delar av din kropp du vill forma när du ska köpa shapewear. Undertröjor och linnen hjälper till att hålla in och forma magen, och har oftast en lätt formande effekt. De kan vara väldigt snygga att ha under till exempel jeans och t-shirt för att skapa en vacker och tydlig midja.

Trosor kan forma mage, skinkor och lår och har oftast en kraftigt formande effekt. De passar till allt och är bra när du verkligen vill ha stor effekt av din shapewear. Även bodys kan forma mage, skinkor och lår och har för det mesta en kraftigt formande effekt. Sloggi har vackra bodys som håller in och formar midjan samtidigt som de framhäver bysten med fyllning och ger den ett lyft.

Tänk på att välja rätt färg under dina kläder. Om du exempelvis ska använda ljusa och figurnära kläder är det bra att använda vita eller kroppsfärgade shapewear så att de inte lyser igenom. Om du ska ha åtsittande kläder är shapewear från Sloggi perfekt eftersom de inte har några sömmar som kan synas igenom tyget.

Välj rätt storlek på din shapewear från Sloggi

Det är viktigt att du väljer rätt storlek på din shapewear från Sloggi för att få perfekt passform och funktion. Om du väljer för stor storlek får du inte den effekt du vill ha och om du tar för liten storlek kan den skära in och ge skavsår.

När du beställer shapewear ska du använda samma storlek som du har på dina vanliga underkläder. De ska sitta åt lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till kroppen. Men de ska inte sitta åt så hårt att det gör ont.

Ta hand om din shapewear från Sloggi

All shapewear från Sloggi har hög kvalitet och om du tar hand om den och tvättar den på rätt sätt kommer den att hålla länge:

  • Förvara din smutsiga tvätt på en väl ventilerad och torr plats. Om den är blöt bör du tvätta den på en gång eller hänga upp den på tork tills du kan tvätta den.
  • Tvätta aldrig i högre temperatur än det står på tvättråden från Sloggi eftersom för varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
  • Använd tvättpåse och stryk eller blek aldrig din shapewear.
  • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och förstöra elasticiteten.
  • Torktumla aldrig eftersom det sliter bort fibrer i tyget och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Följ alltid tvättråden från Sloggi.

Hudvänlig shapewear från Sloggi

Sloggi tillverkas at Triumph International och de tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen redan på 90-talet, för att framställa mer hudvänliga och miljövänliga produkter.

Sedan 2012 är Triumphs kollektioner certifierade med OEKO-TEX standard. Det innebär att de genomgår tester för skadliga ämnen under alla steg i tillverkningsprocessen och garanterar hudvänliga och miljövänliga produkter.  Så skäm bort dig med komfortabelt och hudvänligt shapewear från Sloggi. Din kropp kommer att tacka dig.