Sloggi BH

Spara upp till 50% på Sloggi behåar

Med en bh från det välkända märket Sloggi får du en snygg och skön bh i en bra och läcker kvalitet. På denna sida hittar du ett stort urval av vackra behåar från det välkända märket Sloggi. När du ska hitta en BH från Sloggi är passformen en väldigt viktig del för att hitta den perfekta BH:n.

Sloggi bh

Sloggi är ett märke som satsar helt och hållet på kvalitet och komfort och det gäller inte minst deras bh:ar. Sanningen är att deras bh:ar är så mjuka och sköna att det är lätt att glömma att man har någon bh på sig överhuvudtaget. Här på Netlingeri hittar du snygga och trendiga bh:ar från det populära märket Sloggi att välja mellan.

Sloggis fantastiska bh:ar

Nu kan du glömma obekväma bh:ar som skaver och går sönder efter några tvättar. Välj Sloggi om du prioriterar komfort och kvalitet och vill ha en bh som håller tvätt efter tvätt. Deras bh:ar är mjuka, behagliga och ger stöd utan att skava. De tillåter dig verkligen att andas och ger en härlig känsla av frihet.

Med snygga modeller och färger, fantastiska material och otroligt hög kvalitet är Sloggis bh:ar skapade för att användas varje dag. Så skäm bort dig med en underbar bh från Sloggi och komplettera med ett par matchande och lika bekväma trosor till. Din kropp kommer att tacka dig.

Hållbara och hudvänliga material

Materialet i Sloggis bh:ar är speciellt framtaget för att vara bekvämt, slitstarkt och hålla länge. Ända sedan Sloggi grundades 1979 har det varit deras målsättning att skapa marknadens mest bekväma och hållbara underkläder. Från början använde sig Sloggi mest av bomull i sina produkter men med tiden började de även använda sig av microfiber eftersom det också andas och håller lika bra som bomull.

Både bomull och microfiber absorberar fukt. Skillnaden på dem är att microfiber transporterar bort fukten medan bomull suger i sig den. På så vis kan man välja vilken funktion man föredrar. Sloggi värnar om alla sina konsumenter och har tagit fram bh:ar med fleximesh istället för metallbyglar, något som är perfekt för allergiker och andra som inte vill ha metall mot huden.

Sloggi tillverkas av Triumph International och de tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen redan på 90-talet. Detta för att framställa mer hudvänliga och naturliga produkter och för att deras produktion ska vara mer skonsam mot miljön. Sedan 2012 är Triumphs kollektioner certifierade med OEKO-TEX standard. Det bygger på att man testar produkterna för skadliga ämnen under alla steg i tillverkningsprocessen och garanterar hudvänliga produkter.

Välj rätt storlek på din bh från Sloggi

Får att en bh ska kunna ge bästa stöd och funktion krävs att du köper rätt storlek och här följer några tips:

 • Mät omkretsen precis under bysten. Mät omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att hasa ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh.
 • Be gärna om hjälp med mätningen eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen. Dessutom kan måtten bli felaktiga när man mäter själv på grund av att bröstkorgen ofta blir lite större när man lyfter upp armarna.
 • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg när den är ny och att du knäpper bh:n i haken längst ut. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som till största delen bär upp och stödjer bysten.
 • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för bästa stöd.
 • Om det finns byglar se till att de sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.

Kom ihåg att kroppen förändras hela tiden så det är viktigt att mäta dig varje gång du köper en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Ta hand om din bh från Sloggi

Alla bh:ar från Sloggi är av hög kvalitet och om du tar hand om din bh på rätt sätt kommer den att hålla väldigt länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

 • Låt gärna din bh få vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna får återhämta sig, då behåller den spänsten längre.
 • Förvara din smutstvätt på en väl ventilerad och torr plats. Om den är blöt bör du tvätta den på en gång eller hänga upp den på tork tills du kan tvätta den.
 • Sortera dina kläder och tvätta dem med liknande färger för att slippa färgglada överraskningar.
 • Kom ihåg att temperaturen som står i plagget är den högsta temperaturen du bör använda när du tvättar. Det innebär att du kan tvätta dina underkläder i lägre grader om du vill. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
 • Knäpp alltid bh:n innan du tvättar den. Detta för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.
 • Följ alltid tvättråden från Sloggi så kommer du att kunna njuta av din sköna bh under lång tid.