Sloggi bodystocking

Älskar du också Sloggi Bodystockings?

Bodystockings är heta, och det gäller även de många olika snygga modellerna från det populära märket Sloggi. Med en kroppsstrumpa från Sloggi får du en kropp som sitter vackert och elegant på din kropp. På denna sida hittar du ett brett urval av eleganta bodystockings.

Hos Sloggi står ditt välbefinnande i fokus, därför har Sloggi skapat alla möjliga läckra bodystrumpor som alla är designade i supersköna material. Alla har samma fantastiska komfort och passform som du hittar i många andra produkter från det mycket populära märket.

En vacker bodystocking från Sloggi

En bodystocking är vacker och elegant och behöver inte förväxlas med stygga underkläder. En bodystocking är det perfekta komplementet till resten av din outfit. Både till vardags, fest och som annorlunda och lyxiga underkläder.

Många kvinnor förknippar en bodystocking med fräcka och förföriska underkläder, som bara bärs vid mycket speciella tillfällen. Men i själva verket behöver en bodystocking inte bara användas när du vill skämma bort någon du bryr dig mycket om. En bodystocking är elegant. Om kvalitén är lika bra som en bodystocking från Sloggi så blir du lätt frestad att bära den nästan varje dag.

Det som kännetecknar en bodystocking är att den stängs nertill med hjälp av några små knappar. Knapparna gör det enkelt för dig att öppna bodyn, vilket är väldigt praktiskt till exempel i samband med ett toalettbesök.

Sloggi har designat en mängd vackra och enkla bodystrumpor som alla produceras i samma kvalitet som resten av alla underbara produkter Sloggi har producerat genom tiden. Bland utbudet hittar du bodystockings som både är helt enkla, utan en enda detalj, men även bodystrumpor som är fint dekorerade med små söta feminina spetsar.

Kan Sloggi forma sig?

Med några av Sloggis många eleganta bodystockings finns den mycket populära shapewear-effekten. De vackra bodystocking-modellerna från Sloggi är alla skapade i fantastiska material, som myser intill kroppen på ett väldigt bekvämt sätt. Du får full rörelsefrihet eftersom tyget följer dina rörelser.

De vackra bodystrumpor är designade utan sömmar, vilket gör att de enkelt kan bäras under en tight kjol eller under ett par av dina favoritjeans. Utan att stå i vägen under dagen.

Vad de flesta bodys från Sloggi har gemensamt är att de är märkta med OEKO-TEX, vilket innebär att den enskilda bodyn har genomgått en hållbar produktion, och därför har testats. för olika hälso- och miljöskadliga ämnen.

Ta hand om din kropp

En vacker bodystocking från Sloggi är värd att ta väl hand om. Om du behandlar det på rätt sätt kan du också njuta av det väldigt länge. Om du är osäker på hur du ska göra så kommer här några tips som är bra att följa om du vill hålla din läckra bodystocking snygg och elastisk.

När du ska tvätta din bodystocking rekommenderas det som alltid läs tvättråden. Tvätta alltid din kroppsstrumpa för hand, speciellt om den innehåller bygel. Innan du tvättar din bodystocking är det en bra idé att lösa upp tvättmedlet i varmt vatten.

Om din bodystocking är vit är den förmodligen färgad vit. Se därför alltid till att använda tvättmedel för färgade kläder, gärna till ull. Ulltvätt är skonsammare mot de fina materialen. Använd aldrig sköljmedel. Sköljmedel stänger fibrerna i tyget.

Använd aldrig torktumlaren och undvik att vrida din bodystocking torr. Låt aldrig din Sloggi-bodystocking torka i direkt sol, eftersom det kan orsaka missfärgning. Köp din vackra bodystocking från Sloggi hos oss och känn hur de fina materialen myser bekvämt runt din kropp.